| Autor |
Wiadomość |
EGON (łódź)

|
Wysłany: Czw 15 Wrz, 11 9:50 Temat postu: Kolor malucha , dwa kolory |
|
|
Przymierzam sie na wiosne do lakierowania całego malca rocznik 1993 FL 100% seria kolor biały, chodzi mi po głowie zmiana koloru lub ewentualnie pomalowanie dołu do przetłocznia w połowie drzwi na mocny czerwony. może ktoś ma gdzies zdjecie jak by to wyglądało _________________
Fiat 126p FL 1993r |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Jakub Zakrzewsk (Ostrołęka (Mazowsze))

Pochwał: 1
|
Wysłany: Czw 15 Wrz, 11 10:15 Temat postu: |
|
|
Ja osobiście mam czerwonego i planuje zrobić czarny do wytłoczeń (mam zamiar robić blacharke (progi i prawy błotkik i odrazu to polakieruje) a górę zostawić czaerwoną jak masz białego to możesz dać prawie każdy kolor (np niebiewski będzie ładnie i łagodnie sięłączyć z białym) ale to rzecz gustu. czerwono biały będize patriotyczny widać ze produkcja polska będzieswz jeżdżącą flagą Polski (fajny pomysł)  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Damiano (Łódź)

Pochwał: 5 Ostrzeżeń: 1
1997 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Czw 15 Wrz, 11 11:57 Temat postu: |
|
|
ja sam chciałem malca malować na dwa kolory, ale popatrzyłem po necie i mało który wygląda ładnie w dwóch kolorach. Trzeba dobrze je dobrać żeby pasowały, i dobrze wymyśleć, gdzie jaki kolor ma być. _________________ Nie ważne czym, ale jak jeździsz...
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kultowe@op (EL/ETM)

1994 Fiat 126
|
Wysłany: Czw 15 Wrz, 11 22:40 Temat postu: |
|
|
Moda na 2 kolory już dawno minęła. Zdecydowanie lepszym pomysłem jest jeden a porządny. Ja myślałem swojego czasu nad białym dachem tak jak na zdjęciach z książeczki FSM z 83r ale dałem sobie spokój . _________________ http://www.terytorium126p.pl/forum/blekitna-pchelka-t7102.html
Czarny Kruk ZSS OKMPM |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
EGON (łódź)

|
Wysłany: Pią 16 Wrz, 11 7:22 Temat postu: |
|
|
ma ktoś mosze zdolności graficzne i by przemalowac wirtualnie połowe ? _________________
Fiat 126p FL 1993r |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adrian. (Śliwice)

Pochwał: 5
|
Wysłany: Pią 16 Wrz, 11 15:38 Temat postu: |
|
|
EGON daj fotkę i kolor  _________________ Auto bez gleby jest jak kobieta bez cycków... pojeździć się da, ale jednak czegoś brakuje
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jakub Zakrzewsk (Ostrołęka (Mazowsze))

Pochwał: 1
|
Wysłany: Pią 16 Wrz, 11 21:20 Temat postu: |
|
|
jak chesz to odezwij sie do mnei na gg 31576828 to ugfadamy sie co i jak i zrobi ci projekt jaki tylko chesz z każdym kolorem  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
EGON (łódź)

|
Wysłany: Pon 19 Wrz, 11 16:14 Temat postu: |
|
|
proszę o dół czerwony do przetłoczenia pod klamką do okoła auta _________________
Fiat 126p FL 1993r |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
swiety

|
Wysłany: Pon 19 Wrz, 11 20:03 Temat postu: |
|
|
na szybko, ale wolałbym białą perłę
Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Pochwał: 6
1988 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Pon 19 Wrz, 11 20:29 Temat postu: |
|
|
Poszukaj fotek z Ogólnopolskiego w Poznaniu. Były dwa maluchy tak pomalowane, jeden FL drugi EL. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
EGON (łódź)

|
Wysłany: Pon 19 Wrz, 11 21:49 Temat postu: |
|
|
| swiety napisał: | na szybko, ale wolałbym białą perłę
|
daj bardziej żywy czerwony i połysk  _________________
Fiat 126p FL 1993r |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
metaltymek (Kady)
 Pochwał: 2
|
Wysłany: Wto 20 Wrz, 11 8:55 Temat postu: |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
EGON (łódź)

|
Wysłany: Wto 20 Wrz, 11 12:10 Temat postu: |
|
|
chyba jednak zezygnuje z takiego malowania, mało ciekawie wygląda jak ktoś ma inny jakoś pomysł z chęcia zobacze _________________
Fiat 126p FL 1993r |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|