Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Kolor malucha , dwa kolory

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
EGON (łódź)

PostWysłany: Czw 15 Wrz, 11 9:50    Temat postu: Kolor malucha , dwa kolory Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przymierzam sie na wiosne do lakierowania całego malca rocznik 1993 FL 100% seria kolor biały, chodzi mi po głowie zmiana koloru lub ewentualnie pomalowanie dołu do przetłocznia w połowie drzwi na mocny czerwony. może ktoś ma gdzies zdjecie jak by to wyglądało

Fiat 126p FL 1993r
Powrót do góry
Jakub Zakrzewsk (Ostrołęka (Mazowsze))

Future Member
Future Member
Pochwał: 1

PostWysłany: Czw 15 Wrz, 11 10:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja osobiście mam czerwonego i planuje zrobić czarny do wytłoczeń (mam zamiar robić blacharke (progi i prawy błotkik i odrazu to polakieruje) a górę zostawić czaerwoną Smile jak masz białego to możesz dać prawie każdy kolor (np niebiewski będzie ładnie i łagodnie sięłączyć z białym) ale to rzecz gustu. czerwono biały będize patriotyczny Mr. Yellow widać ze produkcja polska Mr. Yellow będzieswz jeżdżącą flagą Polski Smile (fajny pomysł) Very Happy
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 1

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 15 Wrz, 11 11:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja sam chciałem malca malować na dwa kolory, ale popatrzyłem po necie i mało który wygląda ładnie w dwóch kolorach. Trzeba dobrze je dobrać żeby pasowały, i dobrze wymyśleć, gdzie jaki kolor ma być.

Powrót do góry
kultowe@op (EL/ETM)

Member
Member
Organizator Manu'12

1994 Fiat 126

PostWysłany: Czw 15 Wrz, 11 22:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moda na 2 kolory już dawno minęła. Zdecydowanie lepszym pomysłem jest jeden a porządny. Ja myślałem swojego czasu nad białym dachem tak jak na zdjęciach z książeczki FSM z 83r ale dałem sobie spokój .
EGON (łódź)

PostWysłany: Pią 16 Wrz, 11 7:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ma ktoś mosze zdolności graficzne i by przemalowac wirtualnie połowe ?

Fiat 126p FL 1993r
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Pią 16 Wrz, 11 15:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

EGON daj fotkę i kolor Wink

Future Member
Future Member
Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 16 Wrz, 11 21:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak chesz to odezwij sie do mnei na gg 31576828 to ugfadamy sie co i jak i zrobi ci projekt jaki tylko chesz z każdym kolorem Smile
Powrót do góry
EGON (łódź)

PostWysłany: Pon 19 Wrz, 11 16:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

proszę o dół czerwony do przetłoczenia pod klamką do okoła auta

Fiat 126p FL 1993r
Powrót do góry
swiety

PostWysłany: Pon 19 Wrz, 11 20:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na szybko, ale wolałbym białą perłę Wink

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 19 Wrz, 11 20:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Poszukaj fotek z Ogólnopolskiego w Poznaniu. Były dwa maluchy tak pomalowane, jeden FL drugi EL.

PostWysłany: Pon 19 Wrz, 11 21:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

swiety napisał:
na szybko, ale wolałbym białą perłę Wink

daj bardziej żywy czerwony i połysk Smile

Fiat 126p FL 1993r
Powrót do góry
metaltymek (Kady)

Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 20 Wrz, 11 8:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
EGON (łódź)

PostWysłany: Wto 20 Wrz, 11 12:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chyba jednak zezygnuje z takiego malowania, mało ciekawie wygląda jak ktoś ma inny jakoś pomysł z chęcia zobacze

Fiat 126p FL 1993r
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński