Padłem na Cyce przy tym filmiku nie wiem czy kobiety na tym filmie nie umieją puścić sprzęgła (chociaż może to automaty... ale to już trzeba być wybitnie głupiem) _________________ 1998 EL
Madd kurcze zle wytłumaczyłem chodziło mi o filmik a nie o te fotke,a tam była E 30 _________________
Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done
Zapisz ten film na dysku&feature=related
Ja mam stracha siadać do samochodu, który prowadzi kobieta Ale jechałem z kilkoma babeczkami, co radziły sobie wyśmienicie. _________________ Powiedzcie coś nie tak, a zjem Waszego kota!
haha ile razy widzę ten filmik to padam na cyce ... jest jeszcze spoko co jakieś 2 babki jadą i przy okazji okolicę podziwiają _________________ Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na GLEBIE Green i Bordo
Gdyby taka mi przesunęła malacza to bym ją wywlókł z tego samochodu i napi.er.da.lał jej łbem o maskę jej auta krzycząc: "kup sobie miesięczny bura suko"
ostatnio na psychologii społecznej przy okazji omawiania tematustereotyupow i uprxzedzen wzielismy na widelec kwestie dotyczaca 'baby za kółkiem'. Pani profesor (notabene baba za kółkiem) przytoczyła statystyki. % ilosc wypadków spowodowanych przez kobiety jest rowna %ilosci wypadkow spowodowanych przez mężczyzn. na co kolega zadał pytanie czy pod uwage brano wypadki spowodowane pod wpływem alkocholu.
odpowiedz: tak. iw wszystko jasne (dla mniej bystrych wyjasnie ze %ilosc kobiet prowadzacych pod wpływem jest nieporównywalnie niska do ilosci mezczyzn prowadzących po kilku głębszych) _________________ I THINK I'M PARANOID!!!