Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Kobiety za kierownicą.
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 03 Lut, 09 11:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To ostatnie z Hyundai'em to też kobieta...

Pochwał: 5

PostWysłany: Wto 03 Lut, 09 12:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

haha najwieksze jaja jak chce zatankowac ta betke Very Happy

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 03 Lut, 09 12:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja widziałem jeszcze inny jak kobietka odjechała ze stacji z wezem od tankowania Laughing Laughing
Zdjątko:

gdzies jeszcze miałem filmik tylko ze z bmw E 30 Laughing
Teraz lepiej Madd Question

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz

Ostatnio zmieniony przez Stasiu126p dnia Wto 03 Lut, 09 17:06, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

Pochwał: 3

PostWysłany: Wto 03 Lut, 09 14:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i tak najlepsze było jak wydachowała wjeżdżając na podwórko Devil stare ale najlepsze Mr. Green

kiedyś widziałem klientkę jak się stoczyła z podjazdu na piętrowy parking i przywaliła w auto za nią wjeżdżające Laughing

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Madd (Wrocław)

PostWysłany: Wto 03 Lut, 09 15:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

stasiu126p napisał:
tez dresowozem

Jeżeli według Ciebie BMW E38 to dresowóz składam gratulacje Very Happy ...debilizm Rolling Eyes

Pochwał: 6

PostWysłany: Wto 03 Lut, 09 15:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No co... leczymy kompleksiki Rolling Eyes
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Wto 03 Lut, 09 15:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Padłem na Cyce przy tym filmiku Very Happy nie wiem czy kobiety na tym filmie nie umieją puścić sprzęgła (chociaż może to automaty... ale to już trzeba być wybitnie głupiem) Mr. Green Mr. Green

Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 03 Lut, 09 17:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Madd kurcze zle wytłumaczyłem chodziło mi o filmik a nie o te fotke,a tam była E 30 Embarassed

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Sro 04 Lut, 09 20:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Żeby nie było że nie wniosłem nic do tematu Very Happy

Zapisz ten film na dysku&feature=related
Ja mam stracha siadać do samochodu, który prowadzi kobieta Wink Ale jechałem z kilkoma babeczkami, co radziły sobie wyśmienicie.

Pochwał: 9

PostWysłany: Sro 04 Lut, 09 21:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stare ale jare Very Happy Gościu musi mieć stalowe nerwy , ale widać że to już był jego kres , hehe nie ma co sie dziwić . Ciekawe czy w końcu się naumiała .
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Sro 04 Lut, 09 23:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rekin Kocham ten Filmik.... jest po prostu PRO Laughing Laughing Laughing wystarczy że go obejrzę i już mi się humor poprawia Laughing Laughing Laughing

Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

PostWysłany: Czw 05 Lut, 09 14:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

haha ile razy widzę ten filmik to padam na cyce Laughing ... jest jeszcze spoko co jakieś 2 babki jadą i przy okazji okolicę podziwiają Wink
stig (Wałbrzych)

PostWysłany: Czw 05 Lut, 09 16:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najlepsze było jak wysiadł na końcu. A tak przy okazji to nie wiedziałem, że ibiza to low rider:P
Powrót do góry
piotrek87 (Hajnówka)

Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 15 Lut, 09 23:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po prostu nie mogłem się powstrzymać od wklejenia tego tutaj.
UWAGA MATERIAŁ DRASTYCZNY (ucierpiał niewinny samochód Laughing )
http://www.smog.pl/wideo/22214/kobieta_na_parkingu_uciekaj/

Member
Member
Pochwał: 1

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 16 Lut, 09 17:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gdyby taka mi przesunęła malacza to bym ją wywlókł z tego samochodu i napi.er.da.lał jej łbem o maskę jej auta krzycząc: "kup sobie miesięczny bura suko" Evil or Very Mad

EDIT: Sry! Klikło mi się Wink

nie cytujemy postow jezeli sie bezposrednio pod nimi wypowiadamy //Harnas

Ostatnio zmieniony przez Bobi dnia Pon 16 Lut, 09 19:32, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pon 16 Lut, 09 19:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MATKO jaka tępa cipa Mad

PostWysłany: Pon 06 Kwi, 09 11:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostatnio na psychologii społecznej przy okazji omawiania tematustereotyupow i uprxzedzen wzielismy na widelec kwestie dotyczaca 'baby za kółkiem'. Pani profesor (notabene baba za kółkiem) przytoczyła statystyki. % ilosc wypadków spowodowanych przez kobiety jest rowna %ilosci wypadkow spowodowanych przez mężczyzn. na co kolega zadał pytanie czy pod uwage brano wypadki spowodowane pod wpływem alkocholu.
odpowiedz: tak. iw wszystko jasne (dla mniej bystrych wyjasnie ze %ilosc kobiet prowadzacych pod wpływem jest nieporównywalnie niska do ilosci mezczyzn prowadzących po kilku głębszych)
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński