Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Klosz kierunkowskazu bocznego (starszy typ)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
JOinT3R (Mysłowice)

PostWysłany: Pon 07 Lip, 08 13:57    Temat postu: Klosz kierunkowskazu bocznego (starszy typ) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, da się coś zrobić z obudową kierunka bocznego jeśli połamaniu uległ ten plasticzek który powinien po wciśnięciu zblokować klosz w karoserii? kupiłem kiedyś białe kierunki i mam w obydwóch to pęknięte że kierunki ledwo siedzą Ekhm... help! oczywiście oprócz kupna nowych Very Happy

PS. wkładałem je jak można było najostrożniej no i kapa, na samą myśl trzasku łamanego plastiku mam ciarki na plecach
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 07 Lip, 08 15:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kup nowe 4zł to nie wydatek Rolling Eyes Wink

PostWysłany: Pon 07 Lip, 08 16:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a dostane gdzies biale oprocz allegro? Very Happy
Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

Pochwał: 6

PostWysłany: Pon 07 Lip, 08 17:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

JOinT3R napisał:
a dostane gdzies biale oprocz allegro? Very Happy

Popytaj w dobrych sklepach motoryzacyjnych (czyt. sklepach w których jest jeszcze masa części do malucha) ja swoje też w sklepie kupiłem Smile
Powrót do góry
KuLaPL (Czeladź)

Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 07 Lip, 08 18:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Giełda samochodowa - Gliwice

Gdy Świat Przestanie Się Zbroić, a W Wojsku Zabraknie Etatów, Broń Oddamy Na Złom a Trepów Do Domu Wariatów
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 07 Lip, 08 20:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sam poluje na białe i raczej z allegro wezme,chyba że na giełdzie dostane.

P.S. Wpisz w profilu skąd jesteś Wink
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński