Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
KLOS
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
klos (Gardeja)

PostWysłany: Wto 15 Gru, 09 10:18    Temat postu: KLOS Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wita nazywam się Grzegorz Kłos lat 31, od jakiegoś czasu jestem zarejestrowany na TERYTORIUM126, lecz nie brałem czynnego udziału w dyskusjach, zamierzam to zmienić, jestem posiadaczem 3 malców 1993, 1995, 1991 i w planach bis(zobaczymy w przyszłym tygodniu czy wypali), jeżeli chodzi o malca to bawię się nimi już od 15l, więc myślę że mogę nauczyć się, lub wnieś coś do tego forum lecz czytając to już wszystko chyba było już powiedziane.

Ps pozdrowienia dla ekip co były w Bydgoszczy było za.....cie
Powrót do góry
Wi$niA (z pierwszego tłoczenia)

Member
Member
Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 15 Gru, 09 12:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witamy to dawaj fotki tych maluchów Smile
sr99 (Środa Wlkp)

Pochwał: 3

PostWysłany: Wto 15 Gru, 09 12:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po nicku myślałem że to inny Kłos Laughing Pokaż tu tą swoją kolekcje Smile
Powrót do góry
Porthos (Głosków/ pod Wawą)

PostWysłany: Wto 15 Gru, 09 18:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witamy Smile i do zobaczenia na kolejnych zlotach Smile

Member
Member
Moderator
Pochwał: 10

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 16 Gru, 09 0:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witamy witamy w naszych skromnych progach Smile
zapraszam do udzielania sie na forum Mr. Green
Ale dobra dosyc tych ekscesów pokazuj maluszki Smile
klos a którym maluszkiem byłes na zlocie ?? moze go widziałem kto wie moze nawet z Toba gadałem Razz

Urwis project Swap 903 Evolution one in progress x)
Powrót do góry
klos (Gardeja)

PostWysłany: Czw 17 Gru, 09 16:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sorki mam 34l anie 31l ale ze mnie gapa, Stasiu 126p gadaliśmy! mieszkałem z żoną w domu z smyqem czerwony malec, obecnie jestem w Łodzi i jak będę w domu to wyśle fotki.
I BIS poszedł się JE..Ć gościu nie wytrzymał ciśnienia i puścił go, ale K...s z niego
Powrót do góry
Stasiu126p (kowal)

Member
Member
Moderator

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 17 Gru, 09 20:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

klos no kurde no to zajebioza Smile Pamietam Cie Very Happy
kurde szkoda tego bisa ;/

Powrót do góry
Bilo (ERA)

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sob 19 Gru, 09 11:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

klos napisał:
Sorki mam 34l anie 31l

Laughing Lol

Polski Fiat 126p red power, Audi A4 B7 2.0 TDI black power, Audi 80 1.8 S white power
Powrót do góry
klos (Gardeja)

PostWysłany: Sob 19 Gru, 09 14:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bilo ależ żeś się wysilił, trudno mi wyczuć o co ci chodzi?
Powrót do góry
Stasiu126p (kowal)

Member
Member
Moderator

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 19 Gru, 09 14:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

znaczy sie ze tnie sobie zwałe z tego ze sie pomysliłes w swoim wieku Rolling Eyes

Powrót do góry
pablo170 (katowice)

Member
Member

1993 Fiat 126p

PostWysłany: Sob 19 Gru, 09 15:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

klos napisał:
Bilo ależ żeś się wysilił, trudno mi wyczuć o co ci chodzi?

to jest jeden z tych co potrafi spier... ci humor głupimi dogryzkami

Member
Member
Moderator

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 19 Gru, 09 15:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobra panowie spokojnie Święta mamy Very Happy

Powrót do góry
Bilo (ERA)

PostWysłany: Sob 19 Gru, 09 20:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pablo170 napisał:

to jest jeden z tych co potrafi spier... ci humor głupimi dogryzkami

Uwazaj abym ci czegos innego niz humoru nie spi.. klakierze Laughing

Smieszy mnie najzwyczajniej jak ktos piszac nie ptrafi zliczyc swojego wieku... 1 i 4 na klawiaturze sa w pewnej odleglosci Wink Zupelnie nie mialem na celu urazy autora Wink a teraz do rzeczy. fotki i opisy prosimy Wink

Polski Fiat 126p red power, Audi A4 B7 2.0 TDI black power, Audi 80 1.8 S white power
Powrót do góry
Stasiu126p (kowal)

Member
Member
Moderator

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 19 Gru, 09 20:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ej ej panowie spokojnie jak cos to do piaskownicy na przewracanki pokazac gdzie kto ma swoje miejsce i basta Razz
no no podpisuje sie pod Bilo foty i opis fury dawaj Mr. Green

Powrót do góry
pablo170 (katowice)

Member
Member

1993 Fiat 126p

PostWysłany: Sob 19 Gru, 09 21:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bilo napisał:
Uwazaj abym ci czegos innego niz humoru nie spi.. klakierze Laughing

Crazy Crazy Crazy

PostWysłany: Sob 19 Gru, 09 23:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak cie nikt nie prosi o sekundowanie to sie nie w... a jak juz to zrobiles to sie nie dziw ze wychodzisz na pieniacza. Jesli ktos moze miec do mnie pretensje to autor tematu a nie taki zwirowywacz do paliwa jak ty. Zaluz sobie wlasny temat i tam smiec a nie tutaj. Laughing Laughing

Powrót do góry
pablo170 (katowice)

Member
Member

1993 Fiat 126p

PostWysłany: Nie 20 Gru, 09 0:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bilo napisał:
Jak cie nikt nie prosi o sekundowanie to sie nie w... a jak juz to zrobiles to sie nie dziw ze wychodzisz na pieniacza. Jesli ktos moze miec do mnie pretensje to autor tematu a nie taki zwirowywacz do paliwa jak ty. Zaluz sobie wlasny temat i tam smiec a nie tutaj. Laughing Laughing

Koleś nubie jak ja na to forum się logowałem to Ty jeszcze palec ssałeś. Twoje posty są takie puste i prostackie, że aż żal człowieka łapie. Dlatego to forum się posrało przez takich dupków jak Ty. Jedynie krytykować potrafisz i głupie dogryzki pisać, widać że dzieciństwo było ciężkie rodzice z procy karmili chyba.

Member
Member
Moderator

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 20 Gru, 09 2:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Panowie bez urazy ale kurwa drapiecie sie jak stare dziwki Rolling Eyes
wezcie sobie na wstrzymanie i sobie na gg rozwiazcie konflikt....bedzie lepiej dla forum...

Powrót do góry
kropek

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Nie 20 Gru, 09 9:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stahu ma racje ...!!! ty Klos lepiej daj już te fotki tych maluchów bo czekamy na nie w kit czasu... a reszta niech przemilczy Smile
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 20 Gru, 09 15:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bilo napisał:
1 i 4 na klawiaturze sa w pewnej odleglosci Wink

Owszem, w rzędzie cyfr umieszczonych nad literami. Na klawiaturze numerycznej umieszczonej po prawej stronie jedynkę i czwórkę już nie dzieli tak duża odległość panie ideał...

PostWysłany: Pon 21 Gru, 09 17:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widze ze kazde dziadostwo lgnie do siebie Laughing Forum lezy przez takich modow jak ty kaszel i takich pieniaczy ze zgilych swapow jak pablo. Teraz dla zasady bedziecie jechac w tym dennym temacie bez fotek bez pasji i koncepcji zamiast pokazac cos od siebie czy pomoc innym. Stasiu niby cos usiluje tu ratowac ale szkoda tylko jego pracy skoro po jednym usmieszku i lolu wpada tu dwoch troli w tym jeden mod i rozwala caly watek. To lepsze niz piaskownica Laughing Laughing Laughing

Ostatnio zmieniony przez Bilo dnia Pon 21 Gru, 09 18:11, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Stasiu126p (kowal)

Member
Member
Moderator

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 21 Gru, 09 17:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobra dosyc zartów i dogryzania Dizewczyny Laughing
klos dawaj fotki i jakis sensowny opis Mr. Green

Powrót do góry
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

PostWysłany: Pon 21 Gru, 09 18:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pablo170 napisał:
Koleś nubie jak ja na to forum się logowałem to Ty jeszcze palec ssałeś. Twoje posty są takie puste i prostackie, że aż żal człowieka łapie. Dlatego to forum się posrało przez takich dupków jak Ty. Jedynie krytykować potrafisz i głupie dogryzki pisać, widać że dzieciństwo było ciężkie rodzice z procy karmili chyba.

Laughing

Bilo napisał:
Widze ze kazde dziadostwo lgnie do siebie Forum lezy przez takich modow jak ty kaszel i takich pieniaczy ze zgilych swapow jak pablo. Teraz dla zasady bedziecie jechac w tym dennym temacie bez fotek bez pasji i koncepcji zamiast pokazac cos od siebie czy pomoc innym. Stasiu niby cos usiluje tu ratowac ale szkoda tylko jego pracy skoro po jednym usmieszku i lolu wpada tu dwoch troli w tym jeden mod i rozwala caly watek. To lepsze niz piaskownica

normalnie jak tu do Was wchodzę to od razu poprawia mi się humor Devil

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
klos (Gardeja)

PostWysłany: Pon 21 Gru, 09 20:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Więc I Malec jest u mojej rodziny od nowości tj 1993r, jest zmęczony życiem, z niego będę robić cabrio projekt już niebawem zamieszczę.
To jest jakiś czas temu

II to Malec uratowany przed złomowaniem 1991r stoi i czeka na swoją kolejkę i wymianę skrzyni i opłatę myślę że na zlot w 2010 już ruszy. Będę raczej go robić na oryginała czas pomoże.
III to 1995r kupiony jako pojazd do codziennych objazdów, lecz zmieniło się i myślę że coś z niego ciekawego uda się zrobić. Fotki mam narazie tylko tego malca, z remonciku drobnego z sierpnia, kilka dni przed zlotem w Bydgoszczy.
Pierwsze co go czeka to silniczek:
- plan głowicy i wszystkie sprawy związane z tym
- koło zamachowe
- gaźnik
- nowy wał + cała góra
- wydech
Tak wyglądał

Powrót do góry
kropek

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 21 Gru, 09 22:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no no skąd ja znam ten widok Smile mój też sie rozkłada ale muszę pomóc mu się POSKŁADAĆ... w tem elu radze ci zrobić dobrze blachy a potem ładuj impregnacji jak trzeba bo szybko ci zgnije ;/
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński