| Autor |
Wiadomość |
klos (Gardeja)

|
Wysłany: Wto 15 Gru, 09 10:18 Temat postu: KLOS |
|
|
Wita nazywam się Grzegorz Kłos lat 31, od jakiegoś czasu jestem zarejestrowany na TERYTORIUM126, lecz nie brałem czynnego udziału w dyskusjach, zamierzam to zmienić, jestem posiadaczem 3 malców 1993, 1995, 1991 i w planach bis(zobaczymy w przyszłym tygodniu czy wypali), jeżeli chodzi o malca to bawię się nimi już od 15l, więc myślę że mogę nauczyć się, lub wnieś coś do tego forum lecz czytając to już wszystko chyba było już powiedziane.
Ps pozdrowienia dla ekip co były w Bydgoszczy było za.....cie |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Wi$niA (z pierwszego tłoczenia)

Pochwał: 1
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sr99 (Środa Wlkp)
 Pochwał: 3
|
Wysłany: Wto 15 Gru, 09 12:54 Temat postu: |
|
|
Po nicku myślałem że to inny Kłos Pokaż tu tą swoją kolekcje  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Porthos (Głosków/ pod Wawą)

|
Wysłany: Wto 15 Gru, 09 18:14 Temat postu: |
|
|
Witamy i do zobaczenia na kolejnych zlotach  _________________ ESKADRA126P.UGU.PL - Tworzymy nową jakość[break]
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (kowal)

Pochwał: 10
1989 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Sro 16 Gru, 09 0:27 Temat postu: |
|
|
Witamy witamy w naszych skromnych progach
zapraszam do udzielania sie na forum
Ale dobra dosyc tych ekscesów pokazuj maluszki
klos a którym maluszkiem byłes na zlocie ?? moze go widziałem kto wie moze nawet z Toba gadałem  _________________
Urwis project Swap 903 Evolution one in progress x) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
klos (Gardeja)

|
Wysłany: Czw 17 Gru, 09 16:37 Temat postu: |
|
|
Sorki mam 34l anie 31l ale ze mnie gapa, Stasiu 126p gadaliśmy! mieszkałem z żoną w domu z smyqem czerwony malec, obecnie jestem w Łodzi i jak będę w domu to wyśle fotki.
I BIS poszedł się JE..Ć gościu nie wytrzymał ciśnienia i puścił go, ale K...s z niego |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (kowal)

1989 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Czw 17 Gru, 09 20:45 Temat postu: |
|
|
klos no kurde no to zajebioza Pamietam Cie
kurde szkoda tego bisa ;/ _________________
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sob 19 Gru, 09 11:56 Temat postu: |
|
|
| klos napisał: | | Sorki mam 34l anie 31l |
Lol _________________ Audi Klub Polska member
Polski Fiat 126p red power, Audi A4 B7 2.0 TDI black power, Audi 80 1.8 S white power |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
klos (Gardeja)

|
Wysłany: Sob 19 Gru, 09 14:06 Temat postu: |
|
|
| Bilo ależ żeś się wysilił, trudno mi wyczuć o co ci chodzi? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (kowal)

1989 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Sob 19 Gru, 09 14:50 Temat postu: |
|
|
znaczy sie ze tnie sobie zwałe z tego ze sie pomysliłes w swoim wieku  _________________
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pablo170 (katowice)

1993 Fiat 126p
|
Wysłany: Sob 19 Gru, 09 15:07 Temat postu: |
|
|
| klos napisał: | | Bilo ależ żeś się wysilił, trudno mi wyczuć o co ci chodzi? |
to jest jeden z tych co potrafi spier... ci humor głupimi dogryzkami _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (kowal)

1989 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Sob 19 Gru, 09 15:15 Temat postu: |
|
|
dobra panowie spokojnie Święta mamy  _________________
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
|
Wysłany: Sob 19 Gru, 09 20:41 Temat postu: |
|
|
| pablo170 napisał: |
to jest jeden z tych co potrafi spier... ci humor głupimi dogryzkami |
Uwazaj abym ci czegos innego niz humoru nie spi.. klakierze
Smieszy mnie najzwyczajniej jak ktos piszac nie ptrafi zliczyc swojego wieku... 1 i 4 na klawiaturze sa w pewnej odleglosci Zupelnie nie mialem na celu urazy autora a teraz do rzeczy. fotki i opisy prosimy  _________________ Audi Klub Polska member
Polski Fiat 126p red power, Audi A4 B7 2.0 TDI black power, Audi 80 1.8 S white power |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (kowal)

1989 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Sob 19 Gru, 09 20:52 Temat postu: |
|
|
ej ej panowie spokojnie jak cos to do piaskownicy na przewracanki pokazac gdzie kto ma swoje miejsce i basta
no no podpisuje sie pod Bilo foty i opis fury dawaj  _________________
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pablo170 (katowice)

1993 Fiat 126p
|
Wysłany: Sob 19 Gru, 09 21:40 Temat postu: |
|
|
| Bilo napisał: | Uwazaj abym ci czegos innego niz humoru nie spi.. klakierze |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
|
Wysłany: Sob 19 Gru, 09 23:47 Temat postu: |
|
|
Jak cie nikt nie prosi o sekundowanie to sie nie w... a jak juz to zrobiles to sie nie dziw ze wychodzisz na pieniacza. Jesli ktos moze miec do mnie pretensje to autor tematu a nie taki zwirowywacz do paliwa jak ty. Zaluz sobie wlasny temat i tam smiec a nie tutaj.  _________________ Audi Klub Polska member
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pablo170 (katowice)

1993 Fiat 126p
|
Wysłany: Nie 20 Gru, 09 0:02 Temat postu: |
|
|
| Bilo napisał: | Jak cie nikt nie prosi o sekundowanie to sie nie w... a jak juz to zrobiles to sie nie dziw ze wychodzisz na pieniacza. Jesli ktos moze miec do mnie pretensje to autor tematu a nie taki zwirowywacz do paliwa jak ty. Zaluz sobie wlasny temat i tam smiec a nie tutaj.  |
Koleś nubie jak ja na to forum się logowałem to Ty jeszcze palec ssałeś. Twoje posty są takie puste i prostackie, że aż żal człowieka łapie. Dlatego to forum się posrało przez takich dupków jak Ty. Jedynie krytykować potrafisz i głupie dogryzki pisać, widać że dzieciństwo było ciężkie rodzice z procy karmili chyba. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (kowal)

1989 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Nie 20 Gru, 09 2:14 Temat postu: |
|
|
Panowie bez urazy ale kurwa drapiecie sie jak stare dziwki
wezcie sobie na wstrzymanie i sobie na gg rozwiazcie konflikt....bedzie lepiej dla forum... _________________
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kropek
 Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Nie 20 Gru, 09 9:07 Temat postu: |
|
|
Stahu ma racje ...!!! ty Klos lepiej daj już te fotki tych maluchów bo czekamy na nie w kit czasu... a reszta niech przemilczy  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Pochwał: 3
1988 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Nie 20 Gru, 09 15:19 Temat postu: |
|
|
| Bilo napisał: | | 1 i 4 na klawiaturze sa w pewnej odleglosci Wink |
Owszem, w rzędzie cyfr umieszczonych nad literami. Na klawiaturze numerycznej umieszczonej po prawej stronie jedynkę i czwórkę już nie dzieli tak duża odległość panie ideał... _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
|
Wysłany: Pon 21 Gru, 09 17:35 Temat postu: |
|
|
Widze ze kazde dziadostwo lgnie do siebie Forum lezy przez takich modow jak ty kaszel i takich pieniaczy ze zgilych swapow jak pablo. Teraz dla zasady bedziecie jechac w tym dennym temacie bez fotek bez pasji i koncepcji zamiast pokazac cos od siebie czy pomoc innym. Stasiu niby cos usiluje tu ratowac ale szkoda tylko jego pracy skoro po jednym usmieszku i lolu wpada tu dwoch troli w tym jeden mod i rozwala caly watek. To lepsze niz piaskownica  _________________ Audi Klub Polska member
Polski Fiat 126p red power, Audi A4 B7 2.0 TDI black power, Audi 80 1.8 S white power
Ostatnio zmieniony przez Bilo dnia Pon 21 Gru, 09 18:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (kowal)

1989 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Pon 21 Gru, 09 17:46 Temat postu: |
|
|
Dobra dosyc zartów i dogryzania Dizewczyny
klos dawaj fotki i jakis sensowny opis  _________________
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)
 Pochwał: 3 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon 21 Gru, 09 18:24 Temat postu: |
|
|
| pablo170 napisał: | | Koleś nubie jak ja na to forum się logowałem to Ty jeszcze palec ssałeś. Twoje posty są takie puste i prostackie, że aż żal człowieka łapie. Dlatego to forum się posrało przez takich dupków jak Ty. Jedynie krytykować potrafisz i głupie dogryzki pisać, widać że dzieciństwo było ciężkie rodzice z procy karmili chyba. |
| Bilo napisał: | | Widze ze kazde dziadostwo lgnie do siebie Forum lezy przez takich modow jak ty kaszel i takich pieniaczy ze zgilych swapow jak pablo. Teraz dla zasady bedziecie jechac w tym dennym temacie bez fotek bez pasji i koncepcji zamiast pokazac cos od siebie czy pomoc innym. Stasiu niby cos usiluje tu ratowac ale szkoda tylko jego pracy skoro po jednym usmieszku i lolu wpada tu dwoch troli w tym jeden mod i rozwala caly watek. To lepsze niz piaskownica |
normalnie jak tu do Was wchodzę to od razu poprawia mi się humor  _________________
www.eskadra126p.ugu.pl
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
klos (Gardeja)

|
Wysłany: Pon 21 Gru, 09 20:57 Temat postu: |
|
|
Więc I Malec jest u mojej rodziny od nowości tj 1993r, jest zmęczony życiem, z niego będę robić cabrio projekt już niebawem zamieszczę.
To jest jakiś czas temu
II to Malec uratowany przed złomowaniem 1991r stoi i czeka na swoją kolejkę i wymianę skrzyni i opłatę myślę że na zlot w 2010 już ruszy. Będę raczej go robić na oryginała czas pomoże.
III to 1995r kupiony jako pojazd do codziennych objazdów, lecz zmieniło się i myślę że coś z niego ciekawego uda się zrobić. Fotki mam narazie tylko tego malca, z remonciku drobnego z sierpnia, kilka dni przed zlotem w Bydgoszczy.
Pierwsze co go czeka to silniczek:
- plan głowicy i wszystkie sprawy związane z tym
- koło zamachowe
- gaźnik
- nowy wał + cała góra
- wydech
Tak wyglądał
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kropek
 Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Pon 21 Gru, 09 22:35 Temat postu: |
|
|
no no skąd ja znam ten widok mój też sie rozkłada ale muszę pomóc mu się POSKŁADAĆ... w tem elu radze ci zrobić dobrze blachy a potem ładuj impregnacji jak trzeba bo szybko ci zgnije ;/ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|