Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Klimatyczne miejsca na fotki
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 01 Paź, 06 22:44    Temat postu: Klimatyczne miejsca na fotki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gdzie najlepiej robić fotki naszych wspaniałych aut? Czy zależne jest to wg. was od stylu uta? Tez od pory roku(przecież każda pora roku ma charakterystyczną kolorystykę)? Może cos dowiecie się ode mnie, może coś ciekwego mi podpowiecie...

Ja ogólnie staram sie eksperymentować z fotkami. Najczęściej jest to pozytywny plener, ew. oklepana OSP na ul Tymienieckiego, cegalne mury bardzo pasują do wszelkiego rodzaju "klasyków"... z takich ostatnich wzmianek, podobał mi sie klimat fotek KJUBa i JACQ. Jakiś most, trawa, troche industrialnie. FAJNE, mieliście pomysł to widać. A nawet jeśli to był spontn, to wyszło zajawkowo. Ten pociąg został niexle uchwycony... fajna sprawa, np. gdyby tak porobić zdjęcia w jakiejś starej parowozowni. Pod Łodzia jest cos takiego, chyba mi sie uda coś takiego zorganizować. Niedługo będe szedł na łódzkie BIENNALE, do Łódź Art Center, może i tam uda sie uchwycić małe autko w dobrym towarzystwie XIX wiecznych zabudowań obiektywem aparatu. A jakie Wy macie pomysły, przemyślenia?

(dziwny temat, he?)
Powrót do góry
scandaL (Warszawa)

Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 02 Paź, 06 23:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wydaje mi sie ze miejsce na zdjecia zalezy od stylu auta. np. styl rajdowy nijak bedzie wygladal podczas jesieni w lesie wsrod lisci itp.

ale wlasnie las jest fajnym miejscee dla innych stylow
tak to jakies opuszczone fabryki moga wypasc dobrze
z takich mniej wyszukanych to tory wyscigowe

ostatnio bylem na poznych wakacjach w Tunezji i tam tez mozna byloby super foteczki porobic - duzo piasku i bardzo ciekawej roslinnosci, oraz uksztaltowanie terenu zadko spotykane
Powrót do góry
Numen (Łódź)

Member
Member

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 03 Paź, 06 4:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
styl rajdowy nijak bedzie wygladal podczas jesieni w lesie wsrod lisci itp.

a ja myślę że by fajnie pasowało... taka uspokojona bestia... cud miód
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 03 Paź, 06 6:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Numen cyknij jkiegoś fotkersa w tych klimatach i zaprezentuj.
Powrót do góry
scandaL (Warszawa)

PostWysłany: Wto 03 Paź, 06 16:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Numen napisał:
Cytat:
styl rajdowy nijak bedzie wygladal podczas jesieni w lesie wsrod lisci itp.

a ja myślę że by fajnie pasowało... taka uspokojona bestia... cud miód

moze i masz racje. taki lekki kontrast.
jak gdzies bede to cykne swojego (styl prawie rajdowy Razz ), zobaczymy jak to wyglada
Powrót do góry
Numen (Łódź)

Member
Member

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 03 Paź, 06 17:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:
Numen cyknij jkiegoś fotkersa w tych klimatach i zaprezentuj.

taa hehe jak se aparat kupię Smile. poczekam do ostrzejszej jesieni i z kims sie wybiorę. tylko trochę kolorystycznie mój bobek nie bardzo do jesieni Ekhm...
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 03 Paź, 06 17:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wspólna sesyjka Question Piękny i Bestia Laughing Question
Powrót do góry
Numen (Łódź)

Member
Member

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 25 Paź, 06 19:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jestem za! możemy pokombinować Smile

tutaj tak na szybko przed garażem. jak będę miał torchę czasu to posiedzę nad tym i będzie można naprawdę fajne fotki walnąć
Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Pią 27 Paź, 06 10:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fajna ta fotka Numen

Ja osobiscie uważam że najładniej maluszek prezentuje sie w tle mrocznego lasu Cool lub na jakiejs łące gdzie jest dużo zielonej trawy i słońca Smile

Honda Civic 1,6 16V SOHC VTEC
Powrót do góry
kielek (Białystok)

Member
Member

PostWysłany: Sob 28 Paź, 06 11:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to wg mnie jest fajne , ale nie wiem czy maluch nie stal sie tutaj tlem Laughing

a co do lasu

zdjecia z bagaznikiem , bo to na tym samym wyjezdzie
Powrót do góry
Lucas (Przemyśl)

PostWysłany: Sob 28 Paź, 06 15:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Driffter a fotek tej kierowniczki w glanach nie masz większych Question
Powrót do góry
kielek (Białystok)

Member
Member

PostWysłany: Sob 28 Paź, 06 16:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to duze na jednej focie co stoi przed nia to jej facet Very Happy i wbrew temu na co wyglada ona ma skonczone 18 lat Wink
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sob 28 Paź, 06 18:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fajne foty wychodzą na kostce brukowej .. ja lubie robic foty w takiej scenerii Smile

PostWysłany: Sob 28 Paź, 06 19:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kielek napisał:

to duze na jednej focie co stoi przed nia to jej facet Very Happy i wbrew temu na co wyglada ona ma skonczone 18 lat Wink

Moje klimaty Wink fajne masz te koleżanki, a masz może foty boba w tej scenerii w większej rozdziałce, by nie kasztanić tematu daj odp na priva Wink
Powrót do góry
Sobi (Otwock)

Member
Member

1988 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 30 Paź, 06 15:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem sceneria powinna być dobrana do stylu samuchodu. Ja swojego malca robię na styl rajdowy i najlepiej wychodzi na drodze i w ruchu. Twisted Evil Moim zdaniem dużo dają zapalone światła w momencie pstrykania foty. Cool Ale chyba każdy malec ładnie prezentuje się na łonie natury Wink

Nie ma zakretow, nie ma zabawy Wink
Powrót do góry
scandaL (Warszawa)

PostWysłany: Pon 30 Paź, 06 16:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Numen napisał:
jestem za! możemy pokombinować Smile

tutaj tak na szybko przed garażem. jak będę miał torchę czasu to posiedzę nad tym i będzie można naprawdę fajne fotki walnąć

bardzo fajna fota
taki "niewinny" maluszek, po ciemku pod drzewkiem
przyczajony tygrys Wink
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Wto 31 Paź, 06 20:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

scandaL napisał:
bardzo fajna fota
taki "niewinny" maluszek, po ciemku pod drzewkiem
przyczajony tygrys Wink

a w srodku ukryty smok Razz

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 31 Paź, 06 20:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm nie wiem czy te sie nadają,ale moze??Sami ocencie.

Member
Member

PostWysłany: Wto 31 Paź, 06 20:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WitchDog napisał:

a w srodku ukryty smok Razz

Nieprawda bo ukryty smok wlasnie robił zdjecie Smile Smile Smile

demon druga fotka jest boska bynajmniej ja tak uwazam. Musze ci powiedziec że przez jakis czas widniała jako tapeta mojego pulpitu Wink

Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 31 Paź, 06 20:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moje 3 ulubione foty mojego malca

moja tapetka Smile

Nawet mi sie udały Very Happy moim zdaniem Smile
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Wto 31 Paź, 06 20:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Qulek 3 fotka mi sie bardzo podoba Cool

Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 31 Paź, 06 22:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Takiej ciekawszej fotografi sie dopiero ucze.. trenuje jakies fajne foty a i tak 3/4 z nich po wrzuceniu do kompa usuwam..niestety nauka fotografii wymaga cierpliwosci i umiejętnosci ustawienia aparatu..

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 04 Lis, 06 12:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Taka prawda, mnóstwo fotek idzie "do kosza" i dziesiątki różnych ustawień aparatu. Wiele zależy od światłą i cienia...
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sob 04 Lis, 06 15:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ja cały czas staram sie jakies nietypowe foty robic .. bo takie sie fajnie ogląda.. teraz chce sie nauczyc fotek w ruchu Smile

PostWysłany: Nie 05 Lis, 06 18:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja mam takie foteczki Very Happy

tu jak jest w ruchu Very Happy

i jeszcze jedno

i jak ?? Very HappyVery HappyVery Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński