Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Klapa FL w EL - Krejzi?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Klapa z FLa w ELu?

Tak - będzie ok
13%
 13%  [ 3 ]
Nie - do bani
59%
 59%  [ 13 ]
Sam niewiem - nie widzi mi się to...
27%
 27%  [ 6 ]
Wszystkich Głosów : 22

Autor Wiadomość
Bobi (54°16)

Member
Member
Pochwał: 1

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sob 20 Cze, 09 18:01    Temat postu: Klapa FL w EL - Krejzi? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Coś mi wpadło do głowy, jakby to miało razem wyglądać. Co wy o tym sądzicie??

Powrót do góry
Porthos (Głosków/ pod Wawą)

PostWysłany: Sob 20 Cze, 09 18:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mechanicznie będzie pasowało, ale stylisitcznie nie - elegant ma płaskie boki i płaska klapa ( w porównaniu do fl-a) do tego pasuje. Klapa od El-a w FL też wygląda ok, ale na odwrót jakoś tego nie widzę, ale zawsze jakaś kombinacja jest Smile
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Sob 20 Cze, 09 19:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W którą stronę by nie zamieniać to dla mnie zawsze bedize to dno. Jedyny zmaiennik na klapę do FL'a to klapa od St z dodatkowymi żebrami żadna inna.
Powrót do góry
kulik (Rybnik)

Pochwał: 3

PostWysłany: Sob 20 Cze, 09 21:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

taa wszystko inne dno ale dodatkowy led w srodku jest cool Mr. Green
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Sob 20 Cze, 09 21:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Masz jakis problem kulik Question
Powrót do góry
Porthos (Głosków/ pod Wawą)

PostWysłany: Sob 20 Cze, 09 21:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Macie jakiś problem ludzie Laughing dajcie na looz, przecież to niegroźny żart Smile
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sob 20 Cze, 09 22:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To ja tylko dodam że 2 i 3 opcja w ankiecie są takie same. Powinno być "Sam niewiem - trzeba by założyć i wtedy ocenić"

Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 21 Cze, 09 9:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ha ruszyło ktos modyfikuje nadwozie tak jak ci nie pasuje i jest wedlug ciebie dnem a ty dodajesz kolejne ledy do chuj wie czego i jest git Mr. Green

No i tym sposobem każdy powiedział co myśli - jeden lubi ogórki, inny marchewki Smile
Kulik, Lama reszte rozmowy dajcie sobie na GG, a tutaj wracamy do rozmowy o klapach EL/FL
/ Porthos
Powrót do góry
PrzeMan (Łódź)

PostWysłany: Nie 21 Cze, 09 10:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem też to nie pasuje...odwrotnie to jeszcze (z bólami) przejdzie, ale też się nie powinno

Pochwał: 4

PostWysłany: Pon 22 Cze, 09 8:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam klape z Ela w Flu Very Happy i mi sie podoba z tym drobiazgiem ze nie ma zamka jest na linke, Chociaż mój maluch to już w
ogóle kundel Very Happy

Member
Member
Pochwał: 4

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Pon 22 Cze, 09 8:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem lipa. Moje zdanie jest identyczne jak lamy.
Powrót do góry
Bobi (54°16)

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 22 Cze, 09 11:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No nic, założę, porobię fotki, wkleję i wtedy ocenicie Smile

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński