Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
klakson przestal dzialac pomocy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
pit90maku (Stargard Szczeciński)

PostWysłany: Sro 30 Mar, 11 13:36    Temat postu: klakson przestal dzialac pomocy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a więc tak jak w temacie niedziała mi klakson zaglądalem do niego to tam tylko metalowe kółko i dwie sprężynki co możę być nie tak??
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 30 Mar, 11 14:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ty moze nie do kierownicy zagladaj tylko kladz sie pod auto i przeczysc styki bo Ci zasniedzialy ?
Z przodu, kolo resoru jest klakson.

PostWysłany: Sro 30 Mar, 11 15:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oki zaglądne wielie dzięki bo ja to ciemna masa jestem do spraw naprawczych niewiem co gdzie jest:P
Powrót do góry
Piter126p (EL)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 30 Mar, 11 15:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to przestudiuj ksiazke
Powrót do góry
mateuszgan (Będzin)

Future Member
Future Member
Pochwał: 2

PostWysłany: Sro 30 Mar, 11 18:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w klaksonie nie ma się co popsuć, jak już to wymień tylko tą piszczełke i będzie działać
Powrót do góry
pit90maku (Stargard Szczeciński)

PostWysłany: Czw 31 Mar, 11 9:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jaka piszczalke??
Powrót do góry

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 31 Mar, 11 9:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no a co daje Ci dzwiek jak przyciskasz na klakson ? Rolling Eyes

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 31 Mar, 11 10:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wiem jak u ciebie ale u mnie w bisie jest rozbieralny klakson, w środku musiałem przeczyścić styki i zaczął normalnie działać

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 31 Mar, 11 11:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja sobie klakson z traktora zamontowalem, coby glosniejszy byl Twisted Evil ale ostatnio mi nie dzialal, przeczyscilem styki na obu kablach przy nim, scisnalem bo troche lataly i wszystko smiga znowu

PostWysłany: Czw 31 Mar, 11 19:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no naciskam i nic niedawno to chociaz ledwo co trabil a teraz to nic a nic
Powrót do góry
Sebis (Rybnik)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Czw 31 Mar, 11 20:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Odkrec go i go wyszysc bo pewnie jest cały zawalony ....
Powrót do góry

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pią 01 Kwi, 11 6:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no co Ty on bedzie dalej naciskal i pisal, ze mu nie trabi Rolling Eyes

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pią 01 Kwi, 11 7:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://www.terytorium126p.pl/forum/zeszyt-napraw-fiata-126p-t2504.html?highlight=zeszyty%20naprawcze
poproś go ekarola aby ci przesłał zeszyt nr 1 i tam masz pod nr 6 "naprawa sygnału dziwiękowego"
Powrót do góry
HuBeRt (Dylewo/Ostrołęka)

Future Member
Future Member
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 04 Wrz, 11 15:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

miałem to samo.Umnie okazał się bezpiecznik spalony
Powrót do góry
BOLEKlodz (Łódź)

PostWysłany: Nie 04 Wrz, 11 16:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I przez spalony bezpiecznik klakson działał coraz słabiej i dopiero na końcu przestał wcale?
Chociaż lepiej Brat nie mówić ile ten Fiat ma koni.
- O.S.T.R.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński