| Autor |
Wiadomość |
PimpQ (EZG)

Pochwał: 7
1991 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Sro 07 Maj, 08 21:27 Temat postu: Kierunkowskazy w zderzaku?? |
|
|
Witam, przeglądałem forum w poszukiwaniu info na ten temat, no ale niestety....
Macie może jakieś fotki takiego wynalazku u siebie na kompach lookałem w googlach ale nie ma nic takiego. Mam zamiar wrzucić kierunki na zderzak z gólfa II, i chciałbym zobaczyć jak to się bedzie prezentowało?? _________________ Podpis został wyłączony przez Administratora |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
micha$
 Pochwał: 4
|
Wysłany: Sro 07 Maj, 08 21:46 Temat postu: |
|
|
Popytaj ludzi od VT. Szkoda szmacić samochodu takimi wynalazkami. _________________ Nie bój się zmiany na lepsze... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
PimpQ (EZG)

1991 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Sro 07 Maj, 08 22:41 Temat postu: |
|
|
Dlaczego Jeżeli jest zrobione tak że wszystko ze sobą gra, to może fajnie wyglądać  _________________ Podpis został wyłączony przez Administratora |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lama (Litzmannstadt) Site Admin
Pochwał: 33
|
Wysłany: Czw 08 Maj, 08 13:33 Temat postu: |
|
|
| Nie zgrasz tego tak zeby do końca wygladało bo jak usuniesz maluchowe kierunki to potem zostaje taki pasek pod reflektorami i wygląda do dupy. Ale to nei moje auto to rób sobei co chcesz. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
WitchDog (Łódź)

1985 Fiat 126p E
|
Wysłany: Czw 08 Maj, 08 18:34 Temat postu: |
|
|
orientuj się :
ps.
Szary, sorry za bezprawne powielanie zdjęć ...  _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
szym_cios
|
Wysłany: Czw 08 Maj, 08 18:36 Temat postu: |
|
|
| Pod moja szkola stoi maluch ktory ma wlasnie kieronki w zderzaku i to wyglada brzydko.....Ja bym nie polecał |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
PimpQ (EZG)

1991 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Czw 08 Maj, 08 19:51 Temat postu: |
|
|
Na zdjęciu które wrucił WitchDog kierunki wyglądają bardzo dobrze. A ten pozostały po kierunkach pas wcale tak nie razi w oczy. _________________ Podpis został wyłączony przez Administratora |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lewy06 (Inowrocław)
 Pochwał: 1
|
Wysłany: Czw 08 Maj, 08 20:38 Temat postu: |
|
|
jak dla mnie ochyda radzilbym nie kobinowac a jezeli juz, no to lepiej od tego wygladaja kierunki od golfa ale matowane w miejsce orginalnych jak np w fioletowym septic-u mysle ze z tych dwoch rozwiazan to jest lepsze... _________________ >Połączyła nas wspólna pasja< |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lama (Litzmannstadt) Site Admin
Pochwał: 33
|
Wysłany: Czw 08 Maj, 08 20:39 Temat postu: |
|
|
| Zdecydowanie lepsze |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bonus
 Pochwał: 9
|
Wysłany: Czw 08 Maj, 08 21:12 Temat postu: |
|
|
| Najlepiej zostawić seryjne tam gdzie ich miejsce , takie jest moje zdanie . |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
BAZIjarocin (Jarocin)
|
Wysłany: Czw 08 Maj, 08 23:22 Temat postu: |
|
|
to zaloz sobie moze odrazu lampy od golfa nie bedzie wtedy tak razic a tak na powaznie mi rowniez sie to nie podoba.. ja mam w zoltku migacze tak jak kolega Lewy mowi,i to mnie osobiscie sie akurat podoba fakt jest taki,ze ja mam pas na gladko zrobiony,i tez to inaczej wyglada.. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Numen (Łódź)

Pochwał: 1
1992 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Pią 09 Maj, 08 0:02 Temat postu: |
|
|
| PimpQ napisał: | | Na zdjęciu które wrucił WitchDog kierunki wyglądają bardzo dobrze. A ten pozostały po kierunkach pas wcale tak nie razi w oczy. |
a ja bym powiedział: na zdjęciu z Szarym
ale na poważnie to w malcu Szarego nie rzuca się to strasznie w oczy i dzięki temu nie wygląda źle. Ja nie jestem zwolennikiem tego rodzaju przeróbek... z resztą Szary też już nie jest ale patrząc na tą fotkę myślisz sobie... "o fajny Maluch.. ma inny zderzak" i nie zauważasz nawet dobrze wkomponowanych w ten zderzak migaczy. To przecież nie ma się rzucac w oczy. To ma poprostu byc ładne. Wydaje mi się natomiast że na seryjnym zderzaku i to jeszcze czarnym kiepsko to będzie wyglądac. _________________ Kiedy deszcz nie pada i wody coraz mnie... co mówię na to ja? KONEWKA
http://www.terytorium126p.pl/forum/garage.php?mode=view_vehicle&CID=48 GŁOSOWAĆ! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|