Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Kierownica z Poloneza
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 16:40    Temat postu: Kierownica z Poloneza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co powiecie na to:

http://polskajazda.pl/zoom_poj.php?idpojazd=38000&idfoto=310468

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Powrót do góry
SAMAEL66 (Inowrocław (kiedyś Finlandia))

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 17:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kupa ale jak kto lubi
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 18:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kaszlak_maniak zdejmuj to natychmiast prosze Razz

Pochwał: 2

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 18:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja już to widziałem na własne oczy... takiego malucha z różnych aut poskładanego... najlepsze było lewe lusterko w pionie

Pamiętaj wstając z wyra, najpierw prawa gira!
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 18:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak już coś wkładać z Poldka to moim zdaniem te boczki drzwi za które możesz złapać i zamknąć drzwi a podczas lansu wygodnie się oprzeć Very Happy

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 18:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A da się je ot tak po prostu założyć?

Ale co Wam się w tej kierownicy nie podoba? Razz Doprawdy nie rozumiem? Razz
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 19:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jezusmaryja Shocked

Wielkie, jak gdybyś kręcił pierścieniem saturna.
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 19:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ktoś zna jakieś inne 4-ramienne kierownice mniejszego formatu pasujące do malucha?? Sad
Powrót do góry
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 19:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lepiej 3 ramienna Monte carlo .
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 20:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Te to mi się z kolei zupełnie nie podobają... Wink
Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 20:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ta z poloneza wg mnie okropnie wygląda...

inna 4ramienna to np taka:

Ciekawie to w maluszku wyglądało, jest nieco mniejsza od seryjnej...
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 20:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wg. mnie 4 ramienne nie pasują do malucha .
Wolf a ta z czego jest ?
Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 20:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kumpel miał ją w poldku, a ja w maluszku ją jakiś miesiąc miałem... ale znajomy od którego ją miałem mówił że to kiera maluchowska...
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 20:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kaszlak_maniak te boczki tam musisz zdjąć oryginalne Maluchowskie boczki w sensie tapicerka i tam sobie czymś je przymocować Wink

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 21:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja montowałem tak: Wywierciłem dziury, zamocowałem śruby jak szpilki, na to boczek i na to uchwyt. Potem przykręcasz, dajesz zaślepki. Ładnie to wygląda i praktyczne jest. Uważaj przy montażu aby nie zawadzało o kolano podczas jazdy.
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 22:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ciekawa, ale to chyba jeszcze nie to czego szukam... Sad

Jakieś inne propozycje? Najlepiej, żeby te kierownice nie wyglądały jak z rajdówek tylko jak z normalnego samochodu...

A co do boczków, ktoś mógłby pokazać jak to wygląda w maluchu?

Ostatnio zmieniony przez kaszlak_maniak dnia Sro 27 Sie, 08 22:05, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 22:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A nie może być zwykła elegantowska? Albo na allegro jakieś poszukaj tuningowej np. firmy HBM

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 23:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak przyczepisz je do boczkow to urwiesz razem z boczkami te podlokietniki najlepiej plachowkretami to ramy drzwi i sie trzyma jak ta lala ja tam mialem w moim poprzednim Very Happy a oto foto stare brudne i zakurzone a bobem sie golice Razz
Czerwony Smile

Powrót do góry
andrzey (Łódź)

Pochwał: 1

PostWysłany: Czw 28 Sie, 08 16:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sztuka dla sztuki ta kierownica z poloneza...
Powrót do góry
krzysztofer00 (Łódź)

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Czw 28 Sie, 08 17:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a z seicento???
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Czw 28 Sie, 08 18:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dałn czy mi się zdaje??
Jebnijcie sie tą kiera z polda w łeb.Najlepszy efekt Mr. Green

Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 29 Sie, 08 0:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim skromnym zdaniem najlepiej wygląda kierownica z FL, zwłaszcza gdy jest pod kolor. ale to kwestia gustu.

Pamiętaj wstając z wyra, najpierw prawa gira!
Powrót do góry
chemik143 (Cieszyn)

PostWysłany: Pią 29 Sie, 08 7:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kaszlak_maniak napisał:
A co do boczków, ktoś mógłby pokazać jak to wygląda w maluchu?

http://www.terytorium126p.pl/forum/brzeszczot-chemika-t3531.html <-- zobacz do mojego tematu, na 1 stronie w 1 poście jest ten uchwyt. A dywaników się nie czepiaj - już ich niema:D
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 29 Sie, 08 9:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam na handel podłokietniki z Poldka cena 10 zł, jak chcesz. Kiera DNoooooooooooooooooooooo

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 29 Sie, 08 10:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A tam, nie chce. Razz Chcę jakąś ładną kierownicę 4-ramienną, na którą się nie będziecie krzywić Mr. Green

I żeby wyglądała jak z normalnego samochodu a nie nibyrajdówki. Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński