Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Kierownica z Poloneza
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
kulik (Rybnik)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pią 29 Sie, 08 11:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze z subaru Mr. Green
ja mam i mnie sie podoba
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/91ef7986a9fb699b.html
Powrót do góry
Ekjonar (Włoszczowa)

Member
Member
Pochwał: 4

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Pią 29 Sie, 08 12:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Shocked na pewno wygodniejsza niż od poloneza Wink
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 29 Sie, 08 12:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Patrzyłem trochę na allegro i myślałem o czymś takim:

http://allegro.pl/item419848430_fiat_marea_air_bag_kierownica_poduszka.html

albo takim:

http://allegro.pl/item410255888_fiat_bravo_brava_marea_air_bag_poduszka_kierownica.html

...ze wskazaniem na to pierwsze. Wink Co myślicie?
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 29 Sie, 08 12:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Shocked .... Shocked .... Shocked .... Shocked .... Shocked .......... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing AAAAAAAAAHahahahahahaahahaahahh hahahhahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahaah NAJMOCNIEJSZE ZDJĘCIE JAKIE WIDZIAŁEM NA TYM FORUM - hahahahahahahahhahhahaha

KIEROWNICA Z SUBARU Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Pią 29 Sie, 08 12:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wy żartujecie, prawda? Shocked
Powrót do góry
kapsel

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pią 29 Sie, 08 12:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gdzie ja żyje, za co, za co?

franek, madd, szykujcie trumny

Pochwał: 11

PostWysłany: Pią 29 Sie, 08 12:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A dla mnie kto przyszykuje? MASAKRA

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

PostWysłany: Pią 29 Sie, 08 13:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mi sie podoba Very Happy wam nie musi Wink nawet jest bardzo wygodna Twisted Evil
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13

PostWysłany: Pią 29 Sie, 08 16:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Proponuje kierke ze Stara lub Jelcza,będzie konkretniejsza Mr. Green

Member
Member

PostWysłany: Pią 29 Sie, 08 17:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ciekawe kto się pod nią zmieści Laughing
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Pią 29 Sie, 08 19:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Demon126p napisał:
Proponuje kierke ze Stara lub Jelcza,będzie konkretniejsza

nie wejdzie, obciera o podsufitkę Laughing
Powrót do góry
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Pią 29 Sie, 08 19:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No chyba że masz kabrio i siedzisz na podłodze Mr. Green
Powrót do góry
kulik (Rybnik)

PostWysłany: Pią 29 Sie, 08 19:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

powiem krótko wkur***** mnie tąkrytyką moje auto i bedzie taka ;]
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 29 Sie, 08 20:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kulik napisał:
powiem krótko [denerwować]***** mnie tąkrytyką moje auto i bedzie taka ;]

Oni Ci tej kierownicy po prostu zazdroszczą dlatego są tacy złośliwi... Mr. Yellow Mr. Yellow Mr. Yellow
Powrót do góry
piteer (Jarosław)

Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 29 Sie, 08 21:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wsadź i nam pokaż jak to wygląda. ale to raczej już chyba nie pasuje do malucha taka kierownica... chyba że wymienisz całą deskę rozdzielczą Wink

Pamiętaj wstając z wyra, najpierw prawa gira!
Powrót do góry
Ekjonar (Włoszczowa)

Member
Member

PostWysłany: Pią 29 Sie, 08 21:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najfajniejsza jest cieńka śliska kiera Laughing Laughing
Powrót do góry
bartonq (Katowice)

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pią 29 Sie, 08 21:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o LOL co za temat Shocked Lol
i ta kiera z poldożera Rotfl

bijcie mnie laciem Surprised
Powrót do góry
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sob 30 Sie, 08 11:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jednym słowem:

Ja myślałem, że na tym forum to już niektóre kwestie dawno osiągnęły apogeum, jednakże chyba mnie tu, ku*wa, nic już nie zaskoczy Wink

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 30 Sie, 08 12:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gdyby tak każdy zamiast LOL-ować pokazałby tu jakąś ciekawszą propozycję kierownicy... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Powrót do góry
PimpQ (EZG)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 30 Sie, 08 13:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy ten temat Wam coś przypomina (kogoś) Question Rolling Eyes Twisted Evil

PostWysłany: Sob 30 Sie, 08 14:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

FAP zawsze z nami Mr. Green
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 31 Sie, 08 8:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bonus napisał:
FAP zawsze z nami Mr. Green

To nie on, kaszlak_maniaka znam i to na pewno nie on Mr. Green

PostWysłany: Nie 31 Sie, 08 11:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kaszlak_maniak napisał:
Gdyby tak każdy zamiast LOL-ować pokazałby tu jakąś ciekawszą propozycję kierownicy... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Mimo ze pomysł z twoja kierą mi sie nie podoba to masz rację - mogliby ludzie pomyśleć co zmienić w malcach:D. 4 ramienna pasować nie będzie, bo musi być spora, A za duża kiera do malca nie będzie dobrze pasowała. Tak więc ja bym pomyślał raczej nad 2-3 ramienną i jakieś ciekawe obszycie.

http://rallyshop.pl/galerie/kierownica-sparco-lap-3_633.jpg <-- ta mi sie podoba, tylko nie ten kolor do mojego pojazdu...

Ostatnio zmieniony przez chemik143 dnia Nie 31 Sie, 08 13:29, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 31 Sie, 08 11:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chemik143 to co pokazałeś jest piękne, kaszlak_maniak naprawdę daj sobie luz z tymi 4 ramionami i wsadź jakąś ładną 3 ramienną Mr. Green

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 31 Sie, 08 17:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale z kierownicy z Subaru też się śmiali. Razz W przyszłym tygodniu pojadę na szrota, porozglądam się i poszukam czegoś ciekawego. Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński