| Autor |
Wiadomość |
szczaw (Białystok)

|
Wysłany: Wto 10 Lut, 09 9:23 Temat postu: Juwenalia 2009 |
|
|
Chciał bym zorganizować niewielki zlot w trakcie Białostockich Juwenaliów, ale nie wiem czy jest sens o cokolwiek się starać bo nie wiem czy by znalazły się osoby chętne aby przyjechać. Juwenalia zaczynają się bodajże 8 maja. Przewidziana jest parada maluchów na otwarcie, i jak to na każdych juwenaliach koncerty (wjazd normalnie stoi 2 zł za dzień, ale dla maluchowców pewnie by były za darmo) i dużo piwa. W trakcie odbywają się także targi motoryzacyjne. Noclegi (dokładnej ceny jeszcze nie znam, ale chyba w granicach 20-30 zł za dobę) zapewne by były w jednym z akademików Politechniki Białostockiej (na jaj kampusie odbywa się cała impreza). Jeżeli by znaleźli się chętni może udało by się zorganizować wyścigi na 1/4 mili maluchów. Do tego by doszło zwiedzanie Białostockiego Muzeum Motoryzacji, jakieś zwiedzanie okolicy i miasta pewnie także by było (zależy od stanów kierowców), miasto to nie problem bo jest dość małe, więc można se spacer urządzić.
Obecnie jeszcze jestem w trakcie rozmów z organizatorami, ale nie wiem czy dalej je ciągnąć bo nie wiem czy jacykolwiek chętni by się znaleźli.
Wszystkie pytania piszcie w tym temacie, a ja postaram się na nie odpowiedzieć. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
PimpQ (EZG)

Pochwał: 7
1991 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Czw 12 Lut, 09 21:13 Temat postu: |
|
|
| szczaw napisał: | | i dużo piwa. |
Ten motyw przemawia do mnie bardzo Ciekawe czy będzie za free  _________________ Podpis został wyłączony przez Administratora |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
szczaw (Białystok)

|
Wysłany: Sob 14 Lut, 09 16:15 Temat postu: |
|
|
| Niestety nie. A to wielka szkoda. |