Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Juwenalia 2009

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
szczaw (Białystok)

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 9:23    Temat postu: Juwenalia 2009 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chciał bym zorganizować niewielki zlot w trakcie Białostockich Juwenaliów, ale nie wiem czy jest sens o cokolwiek się starać bo nie wiem czy by znalazły się osoby chętne aby przyjechać. Juwenalia zaczynają się bodajże 8 maja. Przewidziana jest parada maluchów na otwarcie, i jak to na każdych juwenaliach koncerty (wjazd normalnie stoi 2 zł za dzień, ale dla maluchowców pewnie by były za darmo) i dużo piwa. W trakcie odbywają się także targi motoryzacyjne. Noclegi (dokładnej ceny jeszcze nie znam, ale chyba w granicach 20-30 zł za dobę) zapewne by były w jednym z akademików Politechniki Białostockiej (na jaj kampusie odbywa się cała impreza). Jeżeli by znaleźli się chętni może udało by się zorganizować wyścigi na 1/4 mili maluchów. Do tego by doszło zwiedzanie Białostockiego Muzeum Motoryzacji, jakieś zwiedzanie okolicy i miasta pewnie także by było (zależy od stanów kierowców), miasto to nie problem bo jest dość małe, więc można se spacer urządzić.
Obecnie jeszcze jestem w trakcie rozmów z organizatorami, ale nie wiem czy dalej je ciągnąć bo nie wiem czy jacykolwiek chętni by się znaleźli.

Wszystkie pytania piszcie w tym temacie, a ja postaram się na nie odpowiedzieć.
Powrót do góry
PimpQ (EZG)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 12 Lut, 09 21:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szczaw napisał:
i dużo piwa.

Ten motyw przemawia do mnie bardzo Mr. Green Ciekawe czy będzie za free Twisted Evil

PostWysłany: Sob 14 Lut, 09 16:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niestety nie. A to wielka szkoda.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński