Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
jaro-nowa fura

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
jaro2253 (ETM)

PostWysłany: Czw 15 Lip, 10 12:03    Temat postu: jaro-nowa fura Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oto moja nowa fura.fiat 126p z 1986r.w momencie zakupu auto posiadało ciemne szyby i radio CD.wczoraj przykleiłem na boki naklejki,żeby się trochę rzucał w oczy.wiem że zalatuje agrotuningiem ale jest fajny.ma przejechane 67 tyś km,a na liczniku jest jeszcze fabryczna pląba.polakierowany jest kolorem 224F.

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Czw 15 Lip, 10 13:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co do przebiegu nie trzeba cofać licznika by mieć mniej wystarczy że nastuka blisko 100 tyś i trafia się okazja licznik z mniejszym przebiegiem i plombą do kupienia no i zamiana więc w maluchu nigdy przebieg nie bd 100% znany
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 15 Lip, 10 18:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Byłby BARDZO fajny na czarnych tablicach - gdyby był fajny Cool

A naklejki i białe elementy powodują jego nie fajność.

Member
Member
Pochwał: 2

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 16 Lip, 10 20:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zdejmij z niego te naklejki i z przedniej szyby będzie ładniej wygląda Very Happy

D'N'B-Dobry bass cały czas Very Happy
Nadworny awanturnik Mr. Green
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Pią 16 Lip, 10 20:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://www.terytorium126p.pl/forum/maluch-by-psutek-t6528-25.html

Z tego wychodzi że to chyba dawny Malec psutka...

Neutral

Question

Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 16 Lip, 10 21:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myślałem że tylko ja mam randevu Razz

Member
Member
Moderator
Pochwał: 18

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pią 16 Lip, 10 21:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fajny kaszlak, ja wywaliłbym tylko te pomalowane klamki i wloty, a w ich miejsce wstawił normalne

Member
Member
Pochwał: 4

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pią 16 Lip, 10 23:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bobek fajny Kolega z ETM... mam nadzieje ze bd mogli posłuchać serducha 24 lipca pod halą...

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Sob 17 Lip, 10 0:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ej ludzie...

Aron napisał:
http://www.terytorium126p.pl/forum/maluch-by-psutek-t6528-25.html

Z tego wychodzi że to chyba dawny Malec psutka...

Neutral

Question
Powrót do góry
Stasiu126p (kowal)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 10

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 17 Lip, 10 14:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

coś mi tu nie gra Rolling Eyes

Dziadek By Stasiu na kanale x)

Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Sro 21 Lip, 10 0:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wystraszyliście go... Faja

Pochwał: 3

PostWysłany: Pią 13 Sie, 10 13:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sprzedałem go koledze a on mojemu bratu.auto wróciło do domu.paranoja

PostWysłany: Nie 14 Lis, 10 22:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oooo . maluch psutka . jak dobrze mi sie kojarzy to ten maluch to była pociecha tele pizzy Very Happy
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński