Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Jakiej firmy Flansze są lepszy, czy ktoś ma jedne z tych...

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
mateuszgan (Będzin)

Future Member
Future Member
Pochwał: 2

PostWysłany: Pon 21 Lis, 11 22:12    Temat postu: Jakiej firmy Flansze są lepszy, czy ktoś ma jedne z tych... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy ktoś ma takie Flansze, co sądzicie??
Które kupić
http://allegro.pl/hamulce-tarczowe-w-126p-przod-i1946326302.html
http://allegro.pl/hamulce-tarczowe-fiat-126p-swap-kjs-wysylka-gratis-i1927645044.html
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Pon 21 Lis, 11 22:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja bym brał te od Sebcyc-a. Ludzie mówią że są dobre, i pasują bez problemu.

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 21 Lis, 11 22:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bierz od sebcyca, sprawdzone puki co nikt sie jeszcze nie zabił

trs też robi porządnie

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
guti (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 3

1987 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 21 Lis, 11 22:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

flansz jest flansza najważniejsze jest sprawdzić pod jakie zaciski pasują
na obu tych aukcjach są dobrze ale ja bym polecał pewne źródło czyli sebcyca bo wiem że nie zawiedzie i wszystko pasuje bo sam jeżdżę na flanszach od niego Wink
Powrót do góry
mateuszgan (Będzin)

Future Member
Future Member
Pochwał: 2

PostWysłany: Pon 21 Lis, 11 22:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spoko, lepiej dać 9.90zł więcej i żyć, po za tym gadałem z tym drugim kolesiem i był nie miły dla mnie, naj wyraźniej nie odpowiadało mu że chcę się dowiedzieć czegoś więcej. Kupię od Sebcyca. Temam Zakaniczam!

edit: pisz po polsku, temat zamykam \\ arek
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński