| Autor |
Wiadomość |
Kondek279 (Zawiercie)

Pochwał: 1
|
Wysłany: Sob 03 Lip, 10 15:58 Temat postu: Jaki maluch najlepszy do przeróbki na kabriolet?? |
|
|
Siema
Mam do was pytanie. Jakiego malucha kupić najlepiej do przeróbki na kabriolet bo rodzice się za bosmalem ogłądali ale są niestety troche za drogie . Znam gościa co chce za 150 zł sprzedać FLa wedułg mnie w dobrym stanie, opłaca się?
Ostatnio zmieniony przez Kondek279 dnia Nie 04 Lip, 10 11:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Ekjonar (Włoszczowa)

Pochwał: 4
2000 Fiat 126p EL Happy end
|
Wysłany: Nie 04 Lip, 10 8:10 Temat postu: |
|
|
Najfajniej by było jak by miał drzwi FL w stylizacji na ST Jak za takie pieniądze w dobrym stanie to bierz  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
arek (Łódź)

Pochwał: 18
1989 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Nie 04 Lip, 10 9:50 Temat postu: |
|
|
zajrzyj mu pod dywaniki czy ma jeszcze podłogę _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kondek279 (Zawiercie)

|
Wysłany: Nie 04 Lip, 10 11:15 Temat postu: |
|
|
A jak trzeba wzmocnić karoserie przed cięciem bo jednemu znajomemu jak odciął od razu dach to się złamał na pół  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
szwedo22 (Kraśnik)

|
Wysłany: Nie 04 Lip, 10 11:19 Temat postu: |
|
|
zaspawać drzwi  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
arek (Łódź)

Pochwał: 18
1989 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Nie 04 Lip, 10 11:21 Temat postu: |
|
|
Trzeba zrobić takie wzmocnienia jak są w bosmalu, poproś kogoś żeby porobił ci zdjęcia podwozia.
Kropek ma bosmala, zagadaj z nim _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Pochwał: 22
1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Nie 04 Lip, 10 11:34 Temat postu: |
|
|
bosmal ma palak i jak o nim zapomniesz to przy dachowaniu urwie Ci dynke  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Nie 04 Lip, 10 12:46 Temat postu: |
|
|
Bosmal ma nie tylko pałąk.
Ma inaczej zbudowane progi, inaczej zbudowane podłużnice wzmacniające pod podłogą.
We wtorek porobię Ci szczegółowe zdjęcia, jeśli nie zapomnę i jeśli nadal jesteś zainteresowany ta sprawą.
Uważam, że spokojnie da się zbudować wierną kopię Bosmal'a, tylko byłoby to bardzo kosztowne przedsięwzięcie. _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kondek279 (Zawiercie)

|
Wysłany: Sob 10 Lip, 10 23:13 Temat postu: |
|
|
Spróbuje zrobić kopie a jak nie to zwykłą przeróbkę
P.s
Pojechałem dziś po malca i jak się okazało został już sprzedany ale dawajcie foty tych wzmocnień bosmala i co on ma tam jeszcze zmienione bo może jeszcze znajdę jakąś okazję i wznowię projekt  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|