| Autor |
Wiadomość |
psutek (ETM)
 Pochwał: 3
|
Wysłany: Pon 18 Sty, 10 21:54 Temat postu: jak zostać memberem? |
|
|
witam wszystkich,jestem psutek i dopiero do was dołączyłem.chciałem się dowiedzieć coś na temat memberów,co trzeba zrobić żeby nim zostać?
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
WitchDog (Łódź)

1985 Fiat 126p E
|
Wysłany: Pon 18 Sty, 10 22:01 Temat postu: |
|
|
"Regulamin Rekrutacyjny
Aby stać się pełnoprawnym klubowiczem klubu terytorium126p (Member'em), należy przejść przez kilka etapów rekrutacji. Każdemu z nich odpowiada odpowiedni status opisany poniżej.
Future Member
Member
Future Member to status nadawany na prośbę usera skierowaną do Moderatora grupy Future Members Lama'y , przez PW lub na numer GG 9875989
O status Future Member'a można ubiegać się po upływie minimum jednego miesiąca od daty rejestracji.
Status ten otrzymuje się na okres jednego miesiaca. W tym czasie należy założyć na forum w dziale rekrutacji ankietę i zebrać odpowiednią ilość głosów od pełnoprawnych klubowiczów.
Member (pełnoprawny klubowicz) jest to status nadawany w wyniku głosowania ankietowego.
Future Member starający się o członkostwo w klubie musi uzyskać od Member'ów minimum 10 głosów w tym nie więcej niż 3 negatywne.
Dodatkowe ustalenia:
W przypadku gdy wymagana ilość głosów nie zostanie osiągnięta, status Future Member'a zostaje zawieszony na miesiąc. Po upływie tego czasu user może starać się o jego przywrócenie.
Starz Member'a liczy się od dnia zaksięgowania wpłaty pierwszej składki klubowej .
Ustalenia na dzień 12 września 2008r. "
poza tym uzupełnij profil!!! _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (Łódź)

Pochwał: 11
1989 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Pon 18 Sty, 10 22:52 Temat postu: |
|
|
aaa no i trzeba mądrze pisać na forum i dużo sie udzielać inaczej nici z bycia klubowiczem  _________________

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
m.a.x.x. (Łódź) Site Admin
Pochwał: 2
1998 Fiat 126p EL
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto 19 Sty, 10 23:21 Temat postu: |
|
|
Postuluje wprowadzenie wymogu napisania krotkiego uzasadnienia dlaczego chce byc memberem. Motywuje to tym ze przypadkowe osoby, lub ktos kto zaplacil tylko skladke i bardzo pragnol napisu member przy avatarze, wyjatkowo zanizaja wartosc statusu membera. Stad nie kazdy chce nim byc _________________ Audi Klub Polska member
Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Ostatnio zmieniony przez Bilo dnia Sro 20 Sty, 10 21:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (Łódź)

Pochwał: 11
1989 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Sro 20 Sty, 10 17:24 Temat postu: |
|
|
Potwierdzam słowa kolegi Bilo
Też jestem za tym _________________

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
psutek (ETM)
|
Wysłany: Pią 22 Sty, 10 10:28 Temat postu: |
|
|
uważam że to troche przegina z tymi warunkami.
a gdybym chciał wrzucić swoje auto do garażu to nie moge. a dla czego? bo nie jestem memberem(to jest naprawde przegina).
gdy od 2004 roku mam prawko i kupiłem pierwszego MALCZA to zaczołem już wtedy grzebać na stromach różnych fanklubów i nadknołem sie na terytorium126p.od tamtej pory regularnie odwiedzałem waszą strone.obecnie mam 6 malucha i tego tak lubie że chciałem go pokazać na łamach waszego portalu i zobaczyć jakie będą wasze opinie na temat mojego auta.ale niestety nie moge tego zrobić. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
m.a.x.x. (Łódź) Site Admin
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Pią 22 Sty, 10 10:48 Temat postu: |
|
|
Raz: Możesz go pokazać w dziale „Teraz My”
Dwa: Jak na kogoś kto od 2004 roku interesuję się klubami TRT to konto masz stosunkowo od niedawna, a po tych wszystkich latach post z błędami.
Trzy: Skoro warunki są tak zaporowe i nie do przejścia dla Ciebie to pozostają jeszcze Polska Jazda, itd.
| Bilo napisał: | | Postuluje wprowadzenie wymogu napisania krotkiego uzasadnienia dlaczego chce byc memberem | Trzeba by to dołączyć do regulaminu gdzieś przed ankietą... _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
psutek (ETM)
|
Wysłany: Pią 22 Sty, 10 12:01 Temat postu: |
|
|
warunki zostania memberem nie są najgorsze, tylko chodzi o to że nie dałbym rady wygenerować dość czasu aby się po udzielać na portalu i na jakimś zlocie ponieważ mam żonę która nienawidzi małego fiata i i za to że idę do garażu dłubać przy moim niebieskim rydwanie gdyby mogła to zatłukła by mnie a auto porąbała siekierą.takie są na obecną chwile moje realia więc bycie memberem jest poza moim zasięgiem.
więc słowo MEMBER jest i zostanie dla mnie abstrakcją |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Pochwał: 6
1988 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Pią 22 Sty, 10 14:26 Temat postu: |
|
|
| psutek napisał: | | ponieważ mam żonę która nienawidzi małego fiata i i za to że idę do garażu dłubać przy moim niebieskim rydwanie gdyby mogła to zatłukła |
Widziały gały co brały.
No niestety, my tutaj małżeńskiego problemu akurat rozwiązać nie możemy.
To trochę tak, jak bym ja miał mieć pretensje do właścicieli Ferrari, że oni mają Ferrari a ja nie, bo nie jestem w stanie sobie na takiego zarobić.
więc słowo FERRARI jest i zostanie dla mnie abstrakcją  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pią 22 Sty, 10 18:01 Temat postu: |
|
|
A po co ci ten member.... rozumiem 12 lat na karku komputer kupiony na komunie ,marzenia o wlasnym aucie, chec konsolidacji i akceptacji po slabnacej wiezi z rodzicami, ale zona brak czasu a tu nagle member Zupelnie niepotrzebnie stawiasz zone w zlym swietle. Ma prawo nie akceptowac twojej pasji.. wiekszosc tak ma taka konstrukcja. tylko od twojej inteligencji zalezy jak wychowasz sobie zone... czasami jednak staje sie odwrotnie. _________________ Audi Klub Polska member
Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tomash85 (Staszów)

|
Wysłany: Nie 31 Sty, 10 14:40 Temat postu: |
|
|
| psutek napisał: | uważam że to troche przegina z tymi warunkami.
a gdybym chciał wrzucić swoje auto do garażu to nie moge. a dla czego? bo nie jestem memberem(to jest naprawde przegina). | Nie podoba się regulamin?? Nikogo tu nie trzyma na siłe
| psutek napisał: | | gdy od 2004 roku mam prawko i kupiłem pierwszego MALCZA to zaczołem już wtedy grzebać na stromach różnych fanklubów i nadknołem sie na terytorium126p.od tamtej pory regularnie odwiedzałem waszą strone.obecnie mam 6 malucha i tego tak lubie że chciałem go pokazać na łamach waszego portalu i zobaczyć jakie będą wasze opinie na temat mojego auta.ale niestety nie moge tego zrobić. | Jak nie możesz pokazać malca?? Ja na TRT jestem od 17września nie jestem "memberem" ale Ja swoją zabawkę pokazałem.Więc o co chodzi koledze? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sercio_20 (Stary Dzików (Dziczma))
|
Wysłany: Nie 31 Sty, 10 20:35 Temat postu: |
|
|
Ja jestem od 20-tu dni i tez pokazalem i dzieki temu sie dowiedzialem co zrobilem dobrze a co jeszcze wypadalo byc poprawic w moim malcu by sie nie buraczyc na drodze bo na forum sa na forum sa ludzie z ktorych kazdy patrzy na cos innego w malaczu i kazdy jest w stanie zobaczyc cos czego nikt do tej pory nie zauwazyl ;p
panowie przypominam ze to nie temat na tego typu wypowiedzi //Stasiu126p |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|