Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
jak zostać memberem?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
psutek (ETM)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 18 Sty, 10 21:54    Temat postu: jak zostać memberem? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich,jestem psutek i dopiero do was dołączyłem.chciałem się dowiedzieć coś na temat memberów,co trzeba zrobić żeby nim zostać?
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Pon 18 Sty, 10 22:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

"Regulamin Rekrutacyjny

Aby stać się pełnoprawnym klubowiczem klubu terytorium126p (Member'em), należy przejść przez kilka etapów rekrutacji. Każdemu z nich odpowiada odpowiedni status opisany poniżej.

Future Member
Member

Future Member to status nadawany na prośbę usera skierowaną do Moderatora grupy Future Members Lama'y , przez PW lub na numer GG 9875989
O status Future Member'a można ubiegać się po upływie minimum jednego miesiąca od daty rejestracji.

Status ten otrzymuje się na okres jednego miesiaca. W tym czasie należy założyć na forum w dziale rekrutacji ankietę i zebrać odpowiednią ilość głosów od pełnoprawnych klubowiczów.

Member (pełnoprawny klubowicz) jest to status nadawany w wyniku głosowania ankietowego.
Future Member starający się o członkostwo w klubie musi uzyskać od Member'ów minimum 10 głosów w tym nie więcej niż 3 negatywne.

Dodatkowe ustalenia:

W przypadku gdy wymagana ilość głosów nie zostanie osiągnięta, status Future Member'a zostaje zawieszony na miesiąc. Po upływie tego czasu user może starać się o jego przywrócenie.

Starz Member'a liczy się od dnia zaksięgowania wpłaty pierwszej składki klubowej .

Ustalenia na dzień 12 września 2008r. "

poza tym uzupełnij profil!!!

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 18 Sty, 10 22:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aaa no i trzeba mądrze pisać na forum i dużo sie udzielać inaczej nici z bycia klubowiczem Mr. Green

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 19 Sty, 10 17:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trzeba być jak Chuck Norris, jak Tommy Lee Jones w Ściganym! Wink

Zawsze możesz się jakoś wykazać i sam wyjść z inicjatywą.

Link do regulaminu który przytoczył WitchDog:
http://www.terytorium126p.pl/Strona-klub-forum/Regulamin-Rekrutacyjny-Forum.html
Kilka przydatnych informacji:
http://www.terytorium126p.pl/Strona-klub-forum/Kilka-przydatnych-wskazowek.html

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 19 Sty, 10 23:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Postuluje wprowadzenie wymogu napisania krotkiego uzasadnienia dlaczego chce byc memberem. Motywuje to tym ze przypadkowe osoby, lub ktos kto zaplacil tylko skladke i bardzo pragnol napisu member przy avatarze, wyjatkowo zanizaja wartosc statusu membera. Stad nie kazdy chce nim byc

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL

Ostatnio zmieniony przez Bilo dnia Sro 20 Sty, 10 21:03, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 20 Sty, 10 17:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Potwierdzam słowa kolegi Bilo Wink
Też jestem za tym

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
psutek (ETM)

PostWysłany: Pią 22 Sty, 10 10:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uważam że to troche przegina z tymi warunkami.
a gdybym chciał wrzucić swoje auto do garażu to nie moge. a dla czego? bo nie jestem memberem(to jest naprawde przegina).

gdy od 2004 roku mam prawko i kupiłem pierwszego MALCZA to zaczołem już wtedy grzebać na stromach różnych fanklubów i nadknołem sie na terytorium126p.od tamtej pory regularnie odwiedzałem waszą strone.obecnie mam 6 malucha i tego tak lubie że chciałem go pokazać na łamach waszego portalu i zobaczyć jakie będą wasze opinie na temat mojego auta.ale niestety nie moge tego zrobić.
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pią 22 Sty, 10 10:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Raz: Możesz go pokazać w dziale „Teraz My”
Dwa: Jak na kogoś kto od 2004 roku interesuję się klubami TRT to konto masz stosunkowo od niedawna, a po tych wszystkich latach post z błędami.
Trzy: Skoro warunki są tak zaporowe i nie do przejścia dla Ciebie to pozostają jeszcze Polska Jazda, itd.

Bilo napisał:
Postuluje wprowadzenie wymogu napisania krotkiego uzasadnienia dlaczego chce byc memberem
Trzeba by to dołączyć do regulaminu gdzieś przed ankietą...

PostWysłany: Pią 22 Sty, 10 12:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

warunki zostania memberem nie są najgorsze, tylko chodzi o to że nie dałbym rady wygenerować dość czasu aby się po udzielać na portalu i na jakimś zlocie ponieważ mam żonę która nienawidzi małego fiata i i za to że idę do garażu dłubać przy moim niebieskim rydwanie gdyby mogła to zatłukła by mnie a auto porąbała siekierą.takie są na obecną chwile moje realia więc bycie memberem jest poza moim zasięgiem.

więc słowo MEMBER jest i zostanie dla mnie abstrakcją
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 22 Sty, 10 14:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

psutek napisał:
ponieważ mam żonę która nienawidzi małego fiata i i za to że idę do garażu dłubać przy moim niebieskim rydwanie gdyby mogła to zatłukła

Widziały gały co brały. Laughing

No niestety, my tutaj małżeńskiego problemu akurat rozwiązać nie możemy. Wink

To trochę tak, jak bym ja miał mieć pretensje do właścicieli Ferrari, że oni mają Ferrari a ja nie, bo nie jestem w stanie sobie na takiego zarobić. Wink

więc słowo FERRARI jest i zostanie dla mnie abstrakcją Razz

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 22 Sty, 10 18:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A po co ci ten member.... rozumiem 12 lat na karku komputer kupiony na komunie ,marzenia o wlasnym aucie, chec konsolidacji i akceptacji po slabnacej wiezi z rodzicami, ale zona brak czasu a tu nagle member Wink Wink Zupelnie niepotrzebnie stawiasz zone w zlym swietle. Ma prawo nie akceptowac twojej pasji.. wiekszosc tak ma taka konstrukcja. tylko od twojej inteligencji zalezy jak wychowasz sobie zone... czasami jednak staje sie odwrotnie.

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Tomash85 (Staszów)

PostWysłany: Nie 31 Sty, 10 14:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

psutek napisał:
uważam że to troche przegina z tymi warunkami.
a gdybym chciał wrzucić swoje auto do garażu to nie moge. a dla czego? bo nie jestem memberem(to jest naprawde przegina).
Nie podoba się regulamin?? Nikogo tu nie trzyma na siłe Embarassed

psutek napisał:
gdy od 2004 roku mam prawko i kupiłem pierwszego MALCZA to zaczołem już wtedy grzebać na stromach różnych fanklubów i nadknołem sie na terytorium126p.od tamtej pory regularnie odwiedzałem waszą strone.obecnie mam 6 malucha i tego tak lubie że chciałem go pokazać na łamach waszego portalu i zobaczyć jakie będą wasze opinie na temat mojego auta.ale niestety nie moge tego zrobić.
Jak nie możesz pokazać malca?? Ja na TRT jestem od 17września nie jestem "memberem" ale Ja swoją zabawkę pokazałem.Więc o co chodzi koledze?
Powrót do góry
sercio_20 (Stary Dzików (Dziczma))

PostWysłany: Nie 31 Sty, 10 20:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja jestem od 20-tu dni i tez pokazalem i dzieki temu sie dowiedzialem co zrobilem dobrze a co jeszcze wypadalo byc poprawic w moim malcu by sie nie buraczyc na drodze bo na forum sa Smile na forum sa ludzie z ktorych kazdy patrzy na cos innego w malaczu i kazdy jest w stanie zobaczyc cos czego nikt do tej pory nie zauwazyl ;p

panowie przypominam ze to nie temat na tego typu wypowiedzi Wink //Stasiu126p
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński