Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
jak wcześnie i jak późno zaczęliśmy jeździć 126p??
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
mateuszgan (Będzin)

Future Member
Future Member
Pochwał: 2

PostWysłany: Pon 07 Lis, 11 21:38    Temat postu: jak wcześnie i jak późno zaczęliśmy jeździć 126p?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tematu nie znalazłem, ale jestem ciekaw??

Ostatnio zmieniony przez mateuszgan dnia Wto 08 Lis, 11 9:48, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 07 Lis, 11 21:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Temat ciężki do ogarnięcia bo sporo powie że jeździ od 13 lat a ma 12 XD więc ... xP
Powrót do góry
mateuszgan (Będzin)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pon 07 Lis, 11 21:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

warto próbować, ale jeśli nie wyjdzie, to zawsze można usunąć, nie ma problemu...
Powrót do góry
v max96 (cieszyn)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 07 Lis, 11 21:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zobaczymy co z tego wyjdzie ale zapewne będzie spam i wyścigi kto w wieku 6 lat jeździł maluchem
Powrót do góry
Gwiazda (Lubartów)

PostWysłany: Pon 07 Lis, 11 22:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To może ja zacznę Wink Pierwszy raz maluchem kierowałem jeździłem jak miałem jeszcze 18 lat (maluchem kolegi, ok. stycznia 2011) Smile Zazwyczaj to jeździłem jako pasażer, lecz z innym kumplem i jakoś nigdy nie zapytałem czy da się przejechać Smile A swojego kupiłem we wrześniu tego roku i to jest mój pierwszy maluszek Wink

Pozdrawiam
86' WSK 125
87' CZ 350 472.6
sprzedam wszystkie częci do Omega A 2.3D oraz Corolla E9 1.3 hatchback
Powrót do góry
mateuszgan (Będzin)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pon 07 Lis, 11 22:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to za zapoczątkuję ja mam 16 lat i rok mam 126p
Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

Pochwał: 5

PostWysłany: Pon 07 Lis, 11 22:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja jak miałem 16 lat też kupiłem malca za 100 zł i był wyrejestrowany,blachy od jakiegoś wraka kadeta założyłem i śmigałem po polach,ale malca zajeb... i teraz nie żałuję nie dopuszczałem myśli o konsekfencjach.Ale tak zostały miłe wspomnienia.
Powrót do góry
PimpQ (EZG)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 07 Lis, 11 22:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja pierwszego boba kupiłem jak zrobiłem prawko w wieku 17 lat, jeszcze wtedy za zgodą rodziców, jeździłem nim dwa lata, później poszedł na żyletki, kupiłem drugiego którego mam do dzisiaj czyli jakieś 7 lat. Dodam że posiadałem w międzyczasie inne dupowozy Faja

Future Member
Future Member
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 07 Lis, 11 22:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam 15lat i malca mam od czasu od kiedy został odstawiony na porking czyli ponad 3 lata
Powrót do góry
PimpQ (EZG)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 07 Lis, 11 23:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Proponuję zmienić nazwę tematu, dotychczasowy skłania do napisania ile się ma lat a później wybierzemy najstarsza i najmłodszą osobę na TRT

PostWysłany: Pon 07 Lis, 11 23:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja maluchem pierwszy raz jechałem 4 miesiące temu Laughing czyli wtedy kiedy go kupilem
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 08 Lis, 11 7:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja przygody z maluchami mam od małego.. A mam 16 lat( za miesiąc 17). Kiedyś dziadek miał pomarańczkę, był pierwszym właścicielem, na starych kołach. Słabo go pamiętam. Potem dziadek miał el(x?) 2000 rok, granatowy, oby dwa były w stanie igła. Gdy dziadek zmarł, powiedziałem sobie że jak dziadek miał, to ja też będę miał. Najpierw kupiłem zielonego eleganta (do dziś) i mam już go ze 4 lata Surprised W międzyczasie miałem czerwonego EL'a , bez kwitu na części. A teraz mam 2, w/w i FL'a. Sprzedać nie mam zamiaru każdego. Wink

Pochwał: 3

PostWysłany: Wto 08 Lis, 11 7:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ja malucha mam od gdzieś kwietnia sporadycznie nim jeżdżę jak ogar odmówi posłuszeństwa a lat mam 15 od miesiąca czyli zaczynałem jeździć jak miałem 14 lat
Powrót do góry
Rampula (Bytom)

PostWysłany: Wto 08 Lis, 11 9:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lat 26,
własnego i jedynego malucha dostałem od dziadka 7 lat temu
nauka jazdy jak się miało -naście lat maluchami ojca: personal'82 i FL'92

PostWysłany: Wto 08 Lis, 11 9:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

od małego prawie, to dziadek albo ojciec brali mnie na kolana i "jeździłem" sobie Very Happy
nie wiem jaki to rok był, bo nie pamietam, ale jakoś w przedszkolu (20 lat teraz mam) prowadziłem bez pomocy - ojciec musiał przepchnąć malucha na drugą działkę więc mnie posadził na foteli i miałem kierować a on napędzać malucha, skończyło się na tym, że pokierowałem malucha do rowu XD

a jeżeli to wyżej się nie liczy to od kwietnia 2010 Smile

Powrót do góry
mateuszgan (Będzin)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 08 Lis, 11 9:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Temam zmieniłem, faktyczniePimpQ ma racje
Powrót do góry
BOLEKlodz (Łódź)

PostWysłany: Wto 08 Lis, 11 11:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja pierwszy raz kierowałem maluchem jak miałem 17lat, czyli w czerwcu 2010r. Najpierw na lince, bo silnik był wyjęty. Autko nie miało papierów i poszło na złom, ale sentyment pozostał, więc w maju 2011r zawitał zielony elx. Najlepsze było to, że byłem tak napalony na niego, że pojechałem go obejżeć i wpłaciłem 200zł. bezzwrotnej zaliczki i dopiero wtedy zadzwoniłem do mamy, na którą miał być kupiony Twisted Evil
Chociaż lepiej Brat nie mówić ile ten Fiat ma koni.
- O.S.T.R.
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 08 Lis, 11 14:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja zacząłem Fiacikiem jeździć jak miałem 12 lat Dziadek mnie uczył, od 17 jak zrobiłem prawko to już legalnie nim jeździłem... a na własność mam go juz ponad 7 lat i tak zostanie.,.. wcześniej nim jeździłem ale nie miałem samochodu swojego Wink
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Ostrzeżeń: 1

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 08 Lis, 11 16:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pierwszy maluch jakim jeździłem to był ST, nie wiem z którego roku, był czarny, zglebiony, z tuningowymi zderzakami, kupiony za 1zł przez mojego tatę od sąsiada, i ja po podwórku jak nikt nie widział uczyłem się nim jeździć Smile ledwo to pamiętam, ale chyba byłem w 1, albo 2 klasie podstawówki Razz

Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 08 Lis, 11 18:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No dobra to i ja sie też wypowiem ... :p

Pierwsze kroki za kierownicą malucha były u Taty na kolanach XD ale to sie wiadomo nie liczy hehe XD
Pierwsze samodzielne autko jaki zostało zakupione za moje pieniądze (umowa na kumpla za młody byłem) To był Fiat 126 ST z 1978 r ... pomarańcz ale taka w czerwień wpadająca ... Jasne wnętrze obrotek lumela itp itd miałem wtedy hmm policze ... kumpel miał 18-stke ja trzy lata młodszy od niego jestem a więc miałem lat 15 czyli 5 lat temu Razz To był udany zakup ale niestety nie wytrzymał do tego aż dorosłem bo pewnie bym go odremontował XD a tak to kupił go Moch na części a co sie dalej z nim stało ... nie wiem po drodze od tamtego przerobiłem jeszcze z 6 maluchów tak na szybko licząc obecny jest moim 8 XD ale na tym nie skończę hehe XD
Powrót do góry
fiatcik (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1986 Fiat 126p E

PostWysłany: Wto 08 Lis, 11 22:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja też "jeżdziłęm" na białym Maluchu rodzinnym Razz Pamiętam ten Fiat był kupiony na moje urodziny i sprzedany jak miałem 7 lat... I jak tata go sprzedał to powiedziałem wszystkim że ja chce Malucha i na złość wszystkim go kupie kiedyś. No i lutym bodajże 2009 kupiłem sobie na urodziny własnego prywatnego Malucha za 450 zł na Mazurach Very Happy

Naklejki do Malca i nie tylko:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=12864163
Very Happy

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/75689
Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 09 Lis, 11 0:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fiatcik napisał:
na białym Maluchu rodzinnym

Wy to macie podobno słyszałem coś z tymi białymi autami XD Tak jak Karol i jego starszy zawsze czerwone Razz XD
Powrót do góry
Quoter (LDZ)

Member
Member
Pochwał: 4

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 09 Lis, 11 12:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja miałem 17 lat... jak to z kumplami kupiliśmy czerwono czerwonego malucha Very Happy
było nas 3... tak naprawde tylko jeden umiał dobrze jeździć ja sie uczyłem... i z tego co pamiętam jedynka była posypana... i z 2 było trzeba jechać... pozniej jeden z naszej 3 zabrał do na wieś... po 2 tygodniach okazało sie ze był czły zardzewiały i juz tam został Sad

Member
Member
Organizator Manu'12

1986 Fiat 126p E

PostWysłany: Sro 09 Lis, 11 12:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Galerianek tak, był biały Maluch, później biały Polonez Akwarium a teraz jest białe CC Razz Tylko mój Maluch nie pasuje do ciągłości koloru Razz

Naklejki do Malca i nie tylko:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=12864163
Very Happy

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/75689
Powrót do góry
wojtek6996 (Bełchatów)

PostWysłany: Sro 09 Lis, 11 13:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeździć nauczyłem się jakoś w pierwszych klasach podstawówki, a malca kupiłem w kwietniu tego i obecnie mam 16 lat Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński