Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
jak wcześnie i jak późno zaczęliśmy jeździć 126p??
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 09 Lis, 11 13:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Tylko mój Maluch nie pasuje do ciągłości koloru Razz

Bo teraz twoje powinny być wszystkie żółte (lub piasek pustyni)
Powrót do góry
kultowe@op (EL/ETM)

Member
Member
Organizator Manu'12

1994 Fiat 126

PostWysłany: Czw 10 Lis, 11 19:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No cóż... uczyłem sie jeździć na malcu. był to st ojca rocznik 83. Samodzielnie po podwórku jeździłem mając 8 lat jak przestałem sie mieścić ojcu na kolanach Very Happy Czasami dawał mi sie przejechać po bocznych uliczkach na wsi. wtedy na drodze łatwiej było spotkać krowe niż inny samochód wiec nie stwarzałem zagrożenia Razz Pierwszego malca kupiłem w wieku 17 lat. Był to st 82 ale przez kretyna który w nocy wyjął studzienkę z ulicy sie z nim pożegnałem ( wtedy już miałem prawko) kolejnego kupiłem kilka miesięcy później. Zmieniałem auta co kilka miesięcy bo były to gruchoty kupowane za " flaszke " i odsprzedawane z zyskiem dalej. Wyjątkiem była przejściówka z 86 którą kupiłem ze złości na stale psujące sie 125p i jeździłem nim dość długo, a sprzedałem tylko dlatego że kupiłem Uno a nie było mnie stać na utrzymanie 2 Obecny malec jest 7 egzemplarzem tej marki kupiony z kaprysu choć kiedyś nie uwierzyłbym że jeszcze do tego wsiąde Very Happy Cóż... Stara miłość nie rdzewieje Very Happy
BOLEKlodz (Łódź)

Pochwał: 2

PostWysłany: Czw 10 Lis, 11 20:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kultowe@op napisał:
Cóż... Stara miłość nie rdzewieje

* nie dotyczy elegantów Devil
Chociaż lepiej Brat nie mówić ile ten Fiat ma koni.
- O.S.T.R.
Powrót do góry
DryGi

PostWysłany: Czw 10 Lis, 11 21:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mój zielony FL to pierwsze auto jakim kierowałem. Rodzice kupili go w 1996 r, miałem wtedy niecałe 7 lat. Tata nauczył mnie jeździć jak miałem ok 11, wiadomo jazda po wsi i po podwórku. W 2005 rodzice kupili uno, a maluch został mój Smile. Miałem wtedy 16 lat. Wtedy to zaczęły się jazy po polach, ale zawsze z głową i bez katowania Mr. Green . Dwa lata później po zdaniu prawka miałem obiecanego CC 700 , ale jakoś udało mi się namówić rodziców na to , żeby wyremontować KorniszoNa. Teraz na co dzień mam już inne auto, a maluszek jest na specjalne okazje Wink
To jest mój pierwszy i do tej pory jedyny 126p Very Happy .
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński