| Autor |
Wiadomość |
Bilcok (Chrzanów-Małopolskie)

|
Wysłany: Wto 23 Wrz, 08 23:09 Temat postu: Jak to się nazywa!!!??? Prośba o pomoc... |
|
|
Chodzi mi o urządzenie które otwiera drzwi jak nie ma klamek w samochodzie.
Czyli jak nacisnę przycisk drzwi odskakują
Jak się fachowo nazywa to urządzanie
Jak to zamontować
Gdzie znaleźć to urządzenie (link z allegro)
Czy jak to będę miał w malcu potrzebuję również centralny zamek
Sorry za takie dziwne w sumie pytanie ale jest mi to potrzebne do maluszka ponieważ nie bd miał w drzwiach klamek,a jakoś go otwierać i zamykać muszę  _________________ Jak nie zgodnie z prawem to lewą stroną jadę! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Skalak_fsm (Brwinów [Mazowsze])

|
Wysłany: Wto 23 Wrz, 08 23:18 Temat postu: |
|
|
| miałem to w moim niedoszłym gólfie z tylną klapą-było to oparte na siłowniku i guziku, a było to wszysko na prąd-auto nie jeździło ale mimo to ten mantyk żarł prąd-także jeżeli chcesz takie rzeczy montować to licz sie z tym że pewnego dnia nie otworzysz swojego auta a co z tym idzie--->nie dostaniesz sie do rozładowanego akumulatora |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)
 Pochwał: 7
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro 24 Wrz, 08 16:11 Temat postu: |
|
|
Mój kuzyn ma to w golfie i naciska tylko drzwi w górnym rogu i odskakują nie wiem czy to to samo co na pilota ale light  _________________ Jak nie zgodnie z prawem to lewą stroną jadę! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Grociu (EL ....K) Site Admin
Pochwał: 4
1995 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Sro 24 Wrz, 08 20:05 Temat postu: |
|
|
Od dwóch lat jeżdżę z założonym klamsterem i nigdy nie miałem problemów z otwieraniem drzwi. Nawet gdy aku już padał i tak otwierał. Jak będziesz kupował to szukaj wersji z siłownikami min. 8 kg. _________________ Fiat 126 BIS 1.2 MPI Mały, zapuszczony i niepozorny  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro 24 Wrz, 08 20:26 Temat postu: |
|
|
Grociu A jak to zamontować??
Masz jakiś schemat lub zdjęcia?? Ewentualnie porady  _________________ Jak nie zgodnie z prawem to lewą stroną jadę! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
BAZIjarocin (Jarocin)
|
Wysłany: Sro 24 Wrz, 08 21:32 Temat postu: |
|
|
ja rowniez mam to w moim zoltku,i co do wyladowanego aku,to najlepiej zrobic zabezpieczenie,w sensie zamocowac w ukrytym miejscu np.srube,ktora bedzie polaczona z klema.i wrazie gdy aku padnie,podajesz prad z innego aku,lub kabli i drzwiczki otwarte  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Grociu (EL ....K) Site Admin
1995 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Sro 24 Wrz, 08 22:21 Temat postu: |
|
|
W drzwiach mam podłączone siłowniki do klamki wewnętrznej, dwa kabelki od każdego siłownika idą do centralki, podłączasz jeszcze + i - do centralki i wszystko. Cały schemat dostajesz razem z urządzeniem. _________________ Fiat 126 BIS 1.2 MPI Mały, zapuszczony i niepozorny  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
smerfetka (LUB)
![]()
|
Wysłany: Wto 21 Paź, 08 20:30 Temat postu: |
|
|
Witam to troszku beznadziejny pomysł.Pomyśl gdybyś miał wypadek i te twoje przyciski by wysiadły furka zaczyna się jarać ,wtedy sekundy są ważne,kto da radę cię wyciągnąć?narka  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bonus
 Pochwał: 9
|
Wysłany: Wto 21 Paź, 08 20:58 Temat postu: |
|
|
Wybijasz szybę o ile nie została wybita i wychodzisz .
Bez sensu takie gdybanie ... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|