Bilo (ERA)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Czw 01 Lis, 07 23:09 Temat postu: |
|
|
| Pestka napisał: |
Wiesz, oszczędź sobie złośliwości misiu malinowy.
Przedstawiłem sie w poście powitalnym tak jak uważałem za stosowne i nie twoja to sprawa |
Fakt pieknie sie kolega przedstawil .... na szczascie inni tez to czytaja i wyciaga wnioski jaki to erudyta i omnibus sie tutaj pojawil
| Pestka napisał: | | Uważam że moja funkcja w klubach KTK i KDT to powód do dumy, gdyż robię coś dla grupy fajnych ludzi którzy w moim życiu zajmują ważne miejsce. Nie pisałem już o tym że jestem współzałożycielem klubu KDT, ale tak własni jest i zajmuje on ważne miejsce w moim życiu. Motoryzacja jest moim hobby a w powyższych klubach mam wielu prawdziwych przyjaciół i jestem dumny z uczestnictwa w tych projektach - uważam że promocja tych klubów nie jest niczym złym. |
No juz dobrze dobrze wiemy ze jestes wazny czlowieku
| Pestka napisał: | | Poza tym napisałem to żeby zaznaczyć że w temacie moto nie jestem poczatkującym i laikiem, wiec w przypadku pytań nie trzeba mi wkładać łopatą do głowy |
Ok ok bede to bral pod uwage jesli tak bardzo ci na tym zalezy
| Pestka napisał: | | I masz racje - tu nie jestem modem. Coś z tego wynika? |
Mozesz korzystac z komfortu pozostawania szeregowym uzytkownikiem bez potrzeby zbytniego napinania sie
| Pestka napisał: | | Jak sie pasty nie sprawdzą to faktycznie pomaluję. |
sluszna decyzja
Wyluzu czlowieku tu naprawde jest fajnie nie zachowuj sie tak jakbys internet w Polsce zalozyl.
I na tym kończymy panowie, kolejne posty tego typu usuwam i nie zostawię tego faktu bez komentarza! //Lama _________________ Audi Klub Polska member
Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL |
|
|
|