Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Jak sie mają relacje między klubami?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
Npzwso (Tarnowskie Góry)

PostWysłany: Wto 14 Kwi, 09 20:43    Temat postu: Jak sie mają relacje między klubami? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem tutaj nie zbyt długo. Zauważyłem że temat jest raczej nieporuszany. Wyczytałem że było kiedys spięcie jakieś, ale dokladnie nikt nie wyjaśnił. Chciał bym wiedzieć jak się mają relacje pomiędzy polskimi klubami maluszków takich jak np. TRT i MFK? Jak wygląda to na ogólnopolskich zlotach i wogole. Sląski klub organizuje 25.04 majówke w Tarnowskich Górach i chyba się wybiore, dlatego chcę wiedzieć czy ich lać czy przytulać Cool . Jeżeli temat był już poruszany to sorki i proszę o linka, bo szukajka nic mi nie pokazała.
Powrót do góry
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Wto 14 Kwi, 09 20:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
dlatego chcę wiedzieć czy ich lać czy przytulać

Przyjedziesz to zobaczysz , nie ocenia się ludzi po opinni innych ale w wielu wypadkach tak jest niestety .
Tak więc zapraszam na majówkę , myślę że nie pożałujesz .
Powrót do góry
Npzwso (Tarnowskie Góry)

PostWysłany: Wto 14 Kwi, 09 20:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ok, więc zobaczymy się na majówce:D Mam już na maluszku na tylnych szybach plakaty. Mam nadzieje że będzie sporo ludzi:)
Powrót do góry
Bilo (ERA)

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 14 Kwi, 09 21:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Klub nie rowna sie banda Cool a nawet jesli to ja naleze do AKP Laughing bo na razie terytorium nie doroslo do mojego akcesu Laughing Laughing Laughing Laughing

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 14 Kwi, 09 21:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po ogólnopolskim we Wrocku mam mieszane uczucia co do spięć.
Przykład: ktoś próbował zdrapać z mojego auta skorpiony,Maxx miał szyby pomazane markerem,plus kradzieże.
Najlepiej to upierdalać łby ludziom którzy się szwendają obok twojego autka i bez zgody do niego się pakują.

PostWysłany: Pią 17 Kwi, 09 17:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to ok. Zobaczymy w sobote przyszłąSmile A co to było z tym "przepraszaniem za terytorium"?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński