Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Jak przykręcić rurę wlewu od FL'a do Eleganta

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
Grubszy (ŚWIĘTOGRÓD)

PostWysłany: Pią 22 Sty, 10 20:36    Temat postu: Jak przykręcić rurę wlewu od FL'a do Eleganta Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sorki zanowy temat, ale nowe pytanie mam odnośnie tego samego tematu co niedawno więc wolałbym żeby było to na górze.

W jaki sposób w FL'u zamocowana jest do karoserii rura wlewu paliwa, bo w EL jest mocowana na plastkikowy uchwyt nakładany na kołnierz znajdujący się na rurze, podczas gdy w starym rura jest przykręcana na śrubę, a teraz pytanie...
Do czego mam w ELX'a przykręcić tą rurę wlewu od FL, żeby się to jakoś spasowało? Mógłby ktoś wrzucic zdjęcie mocowania rury od wewnątrz pod boczkiem?

Pozdrówka
Powrót do góry
kropek

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sob 23 Sty, 10 16:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiesz co... masz głowe wyobraźnie to sam wymyślisz jak zrobić ... kwestia dobrego przyjżenia sie przedmiotom i wyobrażeniu sobie jak to może wyglądać
Powrót do góry
Grubszy (ŚWIĘTOGRÓD)

PostWysłany: Sob 23 Sty, 10 17:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak to ja wiem że moge, bo przygiałbym płaskownik i przykręciłbym do uchwytów napinaczy pasów, ale chce żeby to było porządnie spasowane i zrobione.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński