Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ja i mój 126p FL 91''
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Wto 13 Gru, 11 21:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fsofan napisał:
-może jak się trafi będzie T Kowalskiego Smile

Do takiego silnika Question nie polecam..

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 15 Gru, 11 0:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ładnie czysto i schludnie Smile podoooba mi się Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Pią 23 Gru, 11 18:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam maluszek zyskał bardzo dużo częśći zbierałem je 3 lata na zdjęciu nie masz wszystkiego

Pozdrawiam wesołych świąt Smile
Powrót do góry
Driver (Zielona Góra)

Member
Member

1993 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 23 Gru, 11 18:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sporo tego Very Happy zbieraj zbieraj przyda się Twisted Evil
Powrót do góry
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Pią 23 Gru, 11 18:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Częsci to ja mam pełno od bmw rekina od maluchów 125p polonezów i innych aut dosłownie pełno.Ale te części co tu są idą tylko i wyłącznie do mojego maluszka Smile
Powrót do góry
Driver (Zielona Góra)

Member
Member

1993 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 23 Gru, 11 19:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak będę coś potrzebował to napewno się zgłosze Very Happy
Powrót do góry
fiat126pknightrider (Kielce)

PostWysłany: Pią 23 Gru, 11 20:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, nie wiem czy zrobiłeś już to car audio, ale napisze. Jak masz wzmacniacz np na 8ohm i głośniki daszo o impedancji poniżej 8 ohm to możesz spalić końcówkę mocy, a jeśli bedzie więcej to nic się nie stanie.
Powrót do góry
Stopa (Obrowo k.Torunia)

PostWysłany: Sob 24 Gru, 11 11:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sorki za słowa krytyki,ale mi sie w ogóle nie podoba ten malec,a raczej to co z nim robisz,według mnie sam nie masz pomyslu co chcesz z nim robic i powstawiasz mnóstwo jakis bubli ktore akurat wpadna ci pod reke,trąci to troche wiestuningiem,ale to tylko moje zdanie a forum jest poto zeby je wyrazac,pozdrawiam Confused
Powrót do góry
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Sob 24 Gru, 11 12:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiem tak,pomysł na niego mam ale od maja ten samochód miał jezdzić a nie stać i czekać z pomysłem do kwietnia więc zrobiłem go na chwilę na culta i wpakowałem 3 tyś.Pomysł jest taki ,że będzie to replika pierwszej serii malucha mam już prawie wszystko jeszcze cytrynki piasty i drzwi st.Jeżeli te rzeczy które zbierałem 3 lata uważasz śmieciem to nie znasz się chyba na wartości tych rzeczy Sad
powiedz mi czy do teraz jezdził byś takim autem z tego co mówisz tak hehe

teraz wygląda tak

Ja się nim nie wstydzę jezdzić ,dla mnie jest ładny szanuje twoje zdanie ale o gustach się nie dyskutuje Smile
Powrót do góry
Stopa (Obrowo k.Torunia)

PostWysłany: Sob 24 Gru, 11 12:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W porządku,ale co zrobiłes w kierunku culta,dołozyłeś tylko chromy?jesli chcesz powrotu do 1 serii to po grzyba wkładasz fotele lotnicze,lampy 50/50, końcówke wydechu,sport kier itp,jeseli chcesz go na 1 serir,musisz wyspawać wloty powietrza na ST,i mocowania zderzaków w błotnikach,ponadto deska od st,tapicera,znow malowanie silnika na czarno itp itd.czyli rozumiem najpierw kupileś jakies tam rzeczy,zeby nastepnie to wszystko wyjać i robic na 1 serie?ale spoko,tak jak piszesz o gustach sie nie dyskutuje a ja nie mam zamiaru tu znikim sie kłócić ani negować Smile wesołych swiąt zatem dla wszystkich:-)
Powrót do góry
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Sob 24 Gru, 11 13:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrobiłem tak ,na chwilę tylko przecież mam całe st w domu i garażu.Auto będzie lakierowane ,spawane i robione od podstaw silnik zostaje taki jak jest ,dużo osób w st mają takie silniki.Siedzenia kupiłem bo to rarytas bosmalowe.A i tak siedzenia będą (karkołamacze).Tak jak pisałem ,to tylko na chwilę.Przecież są wyżej fotki ,że zakładam starą kierownice i części od st więc o co kaman ?
na chromy nie wydałem 3 tyś a tyle w niego włożyłem Wesołych !
Powrót do góry
Stopa (Obrowo k.Torunia)

PostWysłany: Sob 24 Gru, 11 13:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oki,czekamy zatem na efekt końcowy:-)
Powrót do góry
mileusz (Łódź)

PostWysłany: Sro 04 Sty, 12 10:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kozak brachu będzie ST zajebiste Smile bo już nabiera kształtów Very Happy
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Ostrzeżeń: 1

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 04 Sty, 12 13:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

będzie coś ładnego Very Happy zmieniasz tylnie błotniki? Moch ma na sprzedaż błotniki tylnie od ST Smile

Powrót do góry
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Sob 21 Sty, 12 14:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zmieniam ,zmieniam ale ja już mam.
a oto fiacik

Smile w zimowym ujęciu
Powrót do góry
piotrekwielki (Łódź, Przysucha)

Organizator Manu'12
Pochwał: 8

PostWysłany: Sob 21 Sty, 12 16:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ładnie Ci to wychodzi, szczerze powiedziawszy nie spodziewałem się takiego efektu Smile Jeszcze jakieś lusterka ładniejsze wg mnie mógłbyś założyć, no i chyba lakier ogarnąć, ale to zapewne wiesz Wink

PostWysłany: Sob 21 Sty, 12 20:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no no ładnie Ci to wychodzi Smile
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 21 Sty, 12 21:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wypad z tymi lustrami!!!! chujowe są na maxa nigdy mi się nie podobały i psują efekt,łezka lub cromodora jest okey Smile
koła troche za nowoczesne jak do ST nie prawdasz ??

Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 22 Sty, 12 1:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dokładnie stasiu. Ja bym tu widział poszerzaną stal, tak ze 6j Very Happy

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 22 Sty, 12 5:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Adrian. musiałaby wtedy tu być GLEBA Smile
a wiesz że auto bez Gleby jest jak...? Razz no właśnie Wink

Powrót do góry
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Czw 05 Kwi, 12 21:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siemanko po długiej nie obecności,mój fiat się troszeczkę zmienił oto zdjęcia z prac Smile

Pierwsze przymiarki

Skrzynia była cała w nagarze,jak każda nie dotykana nigdy:(((

Z ciekawych wiadomości,mam już wszystko do bambinosa,całe nowe zawieszenie,układ haulcowy wiele rarytasów,brakuje mi lakieru,podkładu reaktywnego,epoxydowego,kompletu drzwi uszczelek z klinem chrom, Gdybyście coś wiedzieli pisać Smile Pozdrawiam fsofan

PostWysłany: Czw 05 Kwi, 12 21:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No nieźle, trochę czyszczenia było. Very Happy
Powrót do góry
Dziwak

Pochwał: 1

PostWysłany: Czw 05 Kwi, 12 21:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

AAAAAaaaaaa... Jak widzę Twoją skrzynie mam ochotę wyjść przed blok, wsiąść do boba, jechać na działkę i zrobić to samo
Powrót do góry
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Czw 05 Kwi, 12 21:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ty taka sama jak moja hahaha Smile te skrzynie w maluchach to tragedia.

Member
Member

1993 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 06 Kwi, 12 19:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja na swoję nie narzekam i aż tak nie wyglądają Blee powodzenia w pracach całkiem dobrze Ci idą Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 4 z 5

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński