Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
inny silnik w malcu

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> SWAP Center
Autor Wiadomość
Dr.Jekll (piecki)

PostWysłany: Sob 06 Sty, 07 22:57    Temat postu: inny silnik w malcu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie!
jaki silnik najbardziej pasuje do malca bez większej przeróbki?
oczywiście od innego samochodu
podpowiedzczie mi bo konstruje monsrtrum i chcem zebu miało kopa na starcie i wogule
z góry dzięki
Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Sob 06 Sty, 07 23:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To jak konstruujesz skoro nawet nie wiesz jakie silniki można wsadzić? Laughing a pasujom Razz głównie jednostki fiatowskie 903, 1.1, 1.2 i wogóle Laughing

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 07 Sty, 07 1:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

najlepiej poczytaj tutaj
http://www.terytorium126p.pl/forum/swap-center-vf15.html

i polecam jeszcze http://www.126fan.pl/

Ostatnio zmieniony przez scandaL dnia Nie 07 Sty, 07 12:35, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
skamils (Żywiec)

PostWysłany: Nie 07 Sty, 07 4:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najmniej kłopotu jest z 900 z fiat miesci sie i nie trzeba tyle przerabiac.
Powrót do góry
Kjub

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Nie 07 Sty, 07 12:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

SZUKAJ TUTAJ Exclamation Exclamation

PostWysłany: Nie 07 Sty, 07 21:29    Temat postu: Re: inny silnik w malcu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dr.Jekll napisał:

podpowiedzczie mi bo konstruje monsrtrum i chcem zebu miało kopa na starcie i wogule
z góry dzięki

Wielokrotnie to powtarzalem. Ja robie bledy, ale to co Ty kolego piszesz to analfabetyzm. Kup sobie słownik.
Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Wto 09 Sty, 07 19:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Silnik mozna włozyc jaki sobie chcesz to wszystko zależy od tego jaką kasa dysponujesz.

Ja polecam wsadzic 899 lub 903 najmniej klopotu i najmniej przeróbek no i wychodzi najtaniej a frajda juz jest fajna Wink

Honda Civic 1,6 16V SOHC VTEC
Powrót do góry
krzysztofer00 (Łódź)

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Pon 06 Sie, 07 19:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://home.arcor.de/guenni-k/Pop-elektro/unten_getriebe.jpg&imgrefurl=http://home.arcor.de/guenni-k/Pop-elektro/&h=593&w=790&sz=49&hl=pl&start=218&um=1&tbnid=dFcm0mWb8-vH9M:&tbnh=107&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3Dfiat%2B126%2Bbis%26start%3D200%26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN Laughing Laughing
Powrót do góry
Piter126p (EL)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 06 Sie, 07 21:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

krzysztofer00
bajer podoba mi sie Mr. Green ale ja wole 1.1 Wink
Powrót do góry
krzysztofer00 (Łódź)

Member
Member

PostWysłany: Wto 07 Sie, 07 17:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nic nie zastąpi silnika od pralki! Laughing
Powrót do góry
blosiu (Chojnice)

PostWysłany: Sob 15 Wrz, 07 9:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no silnik od pralki ma swoja moc tylko jakie ako by trzeba
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sob 15 Wrz, 07 11:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak tylko pralka kręci sie tylko do 1000obr/min więc ŻAL Wink

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pią 25 Sty, 08 0:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

katastrofa ... Shocked silnik z pompy do betonu i w pizdu akuzamulatorow do rozpedzena max 50 km/h Confused

ale trzeba miec fantazje dziadku... Twisted Evil

PostWysłany: Czw 07 Lut, 08 5:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Demon126p napisał:
Tak tylko pralka kręci sie tylko do 1000obr/min więc ŻAL Wink

Dla ścisłości: to bęben się kręci ok 1000obr/min silnik ma większą prędkość.
Powrót do góry
shirkan (Jasło city)

Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 27 Lip, 08 1:17    Temat postu: fiat 127 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

polecam fiata 127 bo wystarczy wyspawac sobie belke do mocowania silnika i juz po problemie .pamietaj że bez flanszy nic nie zdzielasz Razz ale lepiej poczytaj o wszystkim a pożniej sie weż sam za to .albo znajdz kogos kto ma o tym jakies pojecie Devil

Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Nie 27 Lip, 08 18:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po kiego ch. odkopujesz stare tematy?
Powrót do góry
natalka (Katowice)

PostWysłany: Nie 27 Lip, 08 19:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bartonq napisał:
po kiego ch. odkopujesz stare tematy?

jak to?
sobota...wieczór...ssie chłopak nudzi Razz
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> SWAP Center Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński