Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
I Zlot Pojazdów Zabytkowych zorganizowany przez Tuszyn Rall
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Nie 19 Kwi, 09 21:45    Temat postu: I Zlot Pojazdów Zabytkowych zorganizowany przez Tuszyn Rall Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zapraszamy wszystkich posiadaczy oraz miłośników pojazdów zabytkowych na I Zlot Pojazdów Zabytkowych zorganizowany przez Tuszyn Rally Team koło Automobilklubu Łódzkiego w sobotę 25.IV.2009r. na terenie Motodromu przy ul. Drewnowskiej 147 od godziny 17.00.
Przewidziany jest wybór najstarszego i najładniejszego pojazdu w klasie motocyklowej i samochodowej.
Powrót do góry
MAD_DOGG (Łódź)

PostWysłany: Pon 20 Kwi, 09 21:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja jade.

PostWysłany: Pon 20 Kwi, 09 21:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja też chciałbym jechać,chyba,ze znowu zapomnę Ekhm...

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pon 20 Kwi, 09 21:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja sie wybieram Smile to banan razem sie wybierzemy Smile a w sumie ja to mam tam na piechotke Smile miedzy bloczkami 5 minut
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Pon 20 Kwi, 09 22:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sądzę, że będe Smile

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 20 Kwi, 09 22:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak nie bedzie padac i plany sie nie zmienia to raczej bede Laughing

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 21 Kwi, 09 13:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak mnie ktoś przepilotuje bez przeglądu to będę Mr. Green

PostWysłany: Wto 21 Kwi, 09 16:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nowaczek napisał:
od godziny 17.00.

Czy ta godzina jest poprawna? Tak późno się rozpoczyna? To sie widzimy Nowaczek w sobotę.Swoje kapusty wystawimy Razz może się zgarnie jakąś nagrodę Razz

Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 21 Kwi, 09 18:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wiem czy mój F126 zalicza się do zabytkowych czy do czysto tuningowych w sumie pod maską gra 650cmm ~rocznik 84 Cool

Powrót do góry
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 21 Kwi, 09 21:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:
Jak mnie ktoś przepilotuje bez przeglądu to będę

jeszcze nie zrobiłeś jejku u ciebie naprawde czasu brak az szkoda zebys nie przyjechał !!

Banan126p wez swoją młoda ja wezme swoją studiują przecierz na tym samym uniwerku to sobie pogadają Smile
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 21 Kwi, 09 22:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nowaczek to jest na 17? Razz

Member
Member

PostWysłany: Wto 21 Kwi, 09 22:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nowaczek miales po bobka przyjechac i co?

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 22 Kwi, 09 16:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nowaczek czy to na serio na 17?

PostWysłany: Sro 22 Kwi, 09 20:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak, na 17.

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 23 Kwi, 09 11:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maciek może mnie przepilotujesz przez miasto bez przeglądu Mr. Green

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 23 Kwi, 09 11:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to sie zapowiada ciekawy zlocik Smile

Ostatnio zmieniony przez Nowaczek dnia Czw 23 Kwi, 09 18:26, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
MAD_DOGG (Łódź)

PostWysłany: Czw 23 Kwi, 09 17:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale co to znaczy popilotujesz? Ja w sobote pracuję, więc będę na ostatnią chwilę jechał i auto zabieram ze złotna. Skąd będziesz jechał?

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 23 Kwi, 09 17:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z Janówki.

PostWysłany: Pią 24 Kwi, 09 16:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co to jest za zlot? Ile bedzie aut?

Powrót do góry
kapsel

Pochwał: 5

PostWysłany: Pią 24 Kwi, 09 19:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To takie pierwsze spotkanie, żeby zobaczyć ilu nas jest. Ile będzie aut to zależy tylko do Was, ale na pewno nie będzie nudno. Będzie nawet próba sportowa.
Bilo, zapraszamy do Łodzi Wink

Do zobaczenia jutro.

PostWysłany: Pią 24 Kwi, 09 19:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czas mam ale nie wiem czy przypadkiem nie wpadne na zlot 3 fiatow 126p. kogo sie spodziwacie? godzina spotkania nie sugeruje duzego zlotu a raczej spotkanie 10 aut tuz przed zmierzchem. jakis program?

Powrót do góry
kapsel

PostWysłany: Pią 24 Kwi, 09 20:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Będą Kadetty C, stary wielki RR, chyba ktoś z Trabanciarzy, a o reszcie to mi nie wiadomo. Tak jak pisałem to pierwsze spotkanie, żeby zobaczyć ile osób jest tym zainteresowane.

Pochwał: 2

PostWysłany: Sob 25 Kwi, 09 14:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o 16:00 wyjade więc na 17:00 nie zdąże ale mam nadzieję że coś jeszcze będzie się działo jak dojedziemy bo mam 100km
Crying or Very sad niestety nie maluchem Crying or Very sad
tylko gulfem Shocked

Powrót do góry
kapsel

PostWysłany: Sob 25 Kwi, 09 19:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie no, dawno nie miałem takiej niespodzianki Wink dwa lata się nie widziałem z Romim i Anią Wink kozaaaaaaaaaaaaaak!

PostWysłany: Sob 25 Kwi, 09 19:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I jak spot wygladal? same zabytkowe golfy II, czy cos ciekawszego?

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński