Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
i... zarejestrowałam się... Krysia z Poznania wita

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
krystynka20 (Poznań)

PostWysłany: Nie 24 Sie, 08 21:30    Temat postu: i... zarejestrowałam się... Krysia z Poznania wita Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie mogłam się wcześniej zmobilizować, ale po naszym przemiłym zlocie uznałam to za konieczne, zeby wiedziec co sie u Was kochani dzieje. Jak rozszyfruję jak sie zdjęcia dodaje to coś tu zamieszcze z moim autkiem.

Jak niektórzy już wiecie mam maluszka z 1997r. który podobnie jak autko mojego chłopaka Kaczora jest 2 kolorowe, biała góra, czerwony dół...tak patriotycznie:) Autko nabyłam w styczniu tego roku w Krakowie, po uprzednim sprzedaniu Cinquecento...nie żałuję!!!

Z jakiś takich szpanerskich przerubek to zawiele nie posiadam, me autko jest obiniżone, ma stoczone koło zamachowe, nowe oponki z felgami, narazie 1 kubełkowy fotel...no i ten kolor, ale o tym już pisałam:)SmileSmile

Strasznie się cieszę, że między klubami kwitnie przyjaźn, ja muszęprzyznać, załapałam zlotowego bakcyla i ten zlot na pewno moim ostatnim nie będzie,a mam już teraz 2 w CV:)SmileSmile

Pozdrawiam Kochani!!!!!
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 24 Sie, 08 21:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Konieczne są zdjęcia w temacie o samochodzie. Proszę zapoznać się z regulaminem. Auto chętnie zobaczymy, ale z przykrością stwierdzam, że bez zdjęć temat po prostu nie jest regulaminowy i ... pójdzie do kosza... ale poczekamy na zdjęcia. To kiedy foteczki ?

Pochwał: 4

PostWysłany: Nie 24 Sie, 08 21:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MOCHu nie widzisz ze jest nowa i ma prawo do pomylki Evil or Very Mad nie przesadzajmy... Tym bardziej ze Krysie znam i wiem ze fotki beda!! Very Happy apropo Witam cie Krysiu Very Happy

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Nie 24 Sie, 08 21:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja również witam płeć piękną Mr. Green fajnie to brzmi jak dziewczyna pisze "mam stoczone koło zamachowe, nowe oponki z felgami, kubełkowy fotel" Twisted Evil dziewczyna marzenie normalnie Mr. Green

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 24 Sie, 08 21:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja tam wole jak mam co zjesc w domu i zona nie widzi zmian w aucie bo felgi od fotela nie odroznia Laughing

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Nie 24 Sie, 08 21:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szowinista Razz , Moja dziewczynę zaraziłem maluchem, i teraz co coś robię to chce mi pomagać Razz

Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 24 Sie, 08 22:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bilo napisał:
Ja tam wole jak mam co zjesc w domu

Buehehehe a to samemu nie możesz iść do spożywczaka i sobie kupić jakieś bułeczki, masełko, szyneczkę i serek Question Razz Ew. zadzwoń po pizzę Mr. Green Dobra, koniec OT Razz

Pochwał: 4

PostWysłany: Nie 24 Sie, 08 22:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dodam ze Krysia byla organizatorka zlotu w Poznaniu,i to BAAAARDZO aktywna organizatorka Exclamation Exclamation Exclamation szacun za to dla niej prosze:!: Exclamation

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 24 Sie, 08 22:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aron mlody jestes zycia nie znasz Laughing

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 24 Sie, 08 22:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To też pewnie i troche prawda Razz

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 25 Sie, 08 9:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Panowie, starczy tego OT. Laughing

Witam Koleżanke na forum Smile
i z nieciepliwością czekam na jakieś zdjęcia.

Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 25 Sie, 08 15:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehehe no również witam Razz

krówki były bardzo dobre Wink

Mały Fan Klub Zaprasza
Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

PostWysłany: Pon 25 Sie, 08 15:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

krystynka20 tutaj masz linka w którym opisane jest jak należy wklejać zdjęcia Smile
http://retrotraktor.pl/forum/viewthread.php?forum_id=5&thread_id=180

Pozdrawiam!
Phantom (Wrocław)

Member
Member
Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 25 Sie, 08 17:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i Krysia wkoncu jest..... cukierki to chyba wszystkie ci zjedlismy z frytkiem hehe... pozdro Mr. Green
Powrót do góry
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Pon 25 Sie, 08 17:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najlepsze były te małe ciuciasy hehe Very Happy Pozdrawiam Krystynę również Wink

PostWysłany: Pon 25 Sie, 08 17:29    Temat postu: no ładnie.... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wszyscy zapamiętali mnie jako tą od cukierków, ale dobre i to... zdjęcie dodane na razie takie, bo z całym malcem to muszę sobie chyba jakąś sesyjkę zrobić, albo wstawię z ustawiania pod campingiem jak znajdęSmileSmileSmile

Buziaki dla Was Kochani byliście "JEDWABIŚCI"
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 25 Sie, 08 17:34    Temat postu: Re: no ładnie.... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nadrabiam to za Krysie

nowsze doda właścicielka

P.S.
Mochu czemu się zapisałeś na zlot i się nie zjawiłeś???? Bałeś się ze Malce nie dojedzie???
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Pon 25 Sie, 08 17:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Phantom napisał:
cukierki to chyba wszystkie ci zjedlismy z frytkiem hehe

Nie tylko z Frytkiem Mr. Green
Powrót do góry
Rampula (Bytom)

Pochwał: 5

PostWysłany: Pon 25 Sie, 08 18:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

u mnie do dzisiaj leza w aucie te jablkowe Wink
a maluszek superowy, na alumach mu do twarzy Very Happy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński