Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
I Konkurs na Virtualny Tuning Fiata126p
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
kapsel

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 23 Cze, 08 17:48    Temat postu: I Konkurs na Virtualny Tuning Fiata126p Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Prace mogą być nadsyłane wył±cznie w formie elektronicznej na adres Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, włącz obsługę JavaScript w przeglądarce, by go zobaczyć '; document.write( '' ); document.write( addy_text70203 ); document.write( '<\/a>' ); //-->\n Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, włącz obsługę JavaScript w przeglądarce, by go zobaczyć

Blee Blee Blee Blee Blee

- Oświadczenie potwierdzające prawa autorskie do nadesłanej pracy

skąd je wziąć?

Błagam, jak coś organizujecie to róbcie to porządnie, bo tak to nic nie wiadomo.
Site Admin
Member
Member
Moderator
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 23 Cze, 08 19:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Błągam, kapsel - jak piszesz posta to używaj znaczników "BBCode", bo jak nie używasz to Twój post "nie jest porządny" i "nic nie wiadomo" Laughing

Ochrona przed spamem jakoś szwankuje więc zmieniłem wpis na zwykły (nie link). Czy mogę liczyć na Twoją pomoc w rozgłoszeniu konkursu na innych forach? To samo pytanie do Moch'a Smile

Poniżej kod (dla leniwych) który zamieściłem na www.fiat126p.pl

Kod:
[b][size=18]I otwarty konkurs na Virtualny Tuningu Fiata 126p[/size]
zorganziowanym przez Terytorium126p i firmę PROPERTY.[/b]

Do wygrania 100zł za 1 miejsce, 50zł za 2 miejsce. Po szczegóły, regulamin, materiały zapraszam na stronę [URL=http://www.terytorium126p.pl/nowosci/nowosci/konkurs-na-virtualny-tuning.html]www.terytorium126.pl[/URL]

[url=http://www.terytorium126p.pl/nowosci/nowosci/konkurs-na-virtualny-tuning.html][img]http://www.terytorium126p.pl/konkurs/vt_126p.gif[/img][/url]

PostWysłany: Pon 23 Cze, 08 19:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na moją raczej nie, nie lubię konkurencji Jupi!
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 23 Cze, 08 20:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja nie lubię stronniczości przy ocenianiu prac Cool

PostWysłany: Pon 23 Cze, 08 20:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MILICJA! MILICJA!

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Pon 23 Cze, 08 21:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

-Puk puk!

-Kto tam?

-Harcerze!

-Nie wierzę!

-Otwieraj chamie, ZOMO nigdy nie kłamie!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry
kapsel

PostWysłany: Pon 23 Cze, 08 21:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ZOMO AZZURRO EGEO 444 PAŁER : ]

Pochwał: 6

PostWysłany: Wto 24 Cze, 08 0:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

m.a.x.x. mam pytanie czy rozmiar końcowego zdjęcia musi być taki sam jak wyjściowego?? tzn. czy fotka przesłana na konkurs może być w rozdzielczości np. 1024x767 ??
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 24 Cze, 08 12:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Można, zachowując proporcej (czyli 1024x768).
Czy mówiłem że najciekawszy pomysł zostanie zrealizowany?

PostWysłany: Wto 24 Cze, 08 12:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

m.a.x.x. napisał:
Można, zachowując proporcej (czyli 1024x768).

aha dzięki za odpowiedź...

m.a.x.x. napisał:
Czy mówiłem że najciekawszy pomysł zostanie zrealizowany?

raczej nie Mr. Green
Powrót do góry
Kołdziak (Radomsko)

PostWysłany: Czw 26 Cze, 08 8:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. To mój pierwszy post tutaj. Zdecydowałem się brać udział w tym konkursie (VT zajmuję się 2 lata, ale amatorsko [parę moich prac było w MT w tym jeden Maluszek Mr. Green ]). Mam kilka pytań co do tego.
Czy tył i przód to ma być jeden spójny projekt czy mogą to być dwa różne style itp (albo czy mogą się różnić felgami tylko).
Czy jeden użytkownik może zrobić dwie lub więcej prac?
I czy prace mogą być podpisane?
I czy nie obrazicie się jak usunę tą nalepkę dla niepełnosprawnych z szyby?
Jeśli, na któreś z tych pytań była już odpowiedź to sory Very Happy

EDIT
Zagląda tu ktoś w ogóle? Jakiś organizator?

EDIT2
Byłby łaskaw ktoś odpisać? Czy tu się nie lubi konkurencji spoza forum ?? Very Happy
Bo widzę, że moderatorzy, którzy się tu wypowiadali wcześniej są na forum...
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Czw 26 Cze, 08 9:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Post przy edytowaniu nie wyświetla się jako nowy, więc teraz (po napisaniu mojego postu) ktoś może zajrzy... Smile
Powrót do góry
kapsel

PostWysłany: Czw 26 Cze, 08 9:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Byłby łaskaw ktoś odpisać? Czy tu się nie lubi konkurencji spoza forum ?? Very Happy

Na to pytanie powinieneś znać odpowiedź : ]

PostWysłany: Czw 26 Cze, 08 9:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kapsel napisał:
Cytat:

Na to pytanie powinieneś znać odpowiedź : ]

Mi to lotto Smile Wygrać nie muszę bo na kasę łasy nie jestem, tylko znajomy z innego forum podesłał linka i baza mi się spodobała to biorę udział. Jak wygram to fajnie, jak nie to też fajnie Smile Peace.
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Czw 26 Cze, 08 10:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie dopuścimy.
Powrót do góry
Kizar (Nysa)

Member
Member

PostWysłany: Czw 26 Cze, 08 10:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

FIAT AUTO POLAND napisał:
czemu co ja zrobilem ze mnie niedopuscicie a ja tak was lubie a wy mnie nie

no odpowiedziałeś sobei sam na pytaie.. odpowiedz zawrles w pytaniu Smile
Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

PostWysłany: Czw 26 Cze, 08 12:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To ten biały maluszek po wybraniu najlepszego VT zostanie przerobiony?? czy jakiś inny...
FIAT AUTO POLAND nie jesteś przypadkiem ze Zręcina...?
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Czw 26 Cze, 08 13:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dokładnie ten ze zdjęcia Smile

Regulamin został uaktualniony (odnośnie w.w. pytań):
Cytat:

• Każda praca musi składać się z koncepcji na tuning przód i tył w obrębie 1 pomysłu (czyli na obu obrazkach ma być ten sam przerobiony fiat)
  • Jedna osoba może przysłać maksymalnie 3 prace
  • Prace nie mogą być podpisane (aby uniknąć stronniczości podczas głosowania). Można także przysłać pracę w 2 wersjach (2 bez podpisu - do głosowania, 2 z podpisem do prezentacji po głosowaniu. Razem 4 obrazki.
  • Przysyłając prace zgadzasz się na ich publikację przez Klub Terytorium
  • Zakres modyfikacji nie jest ograniczony
  • Nadesłane prace muszą mieć zachowane proporcje obrazu 4:3 (najniższa dopuszczalna rozdzielczość to 1024x768).

PostWysłany: Czw 26 Cze, 08 15:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki Wink Koncepcje mam i zrobię prawdopodobnie 2 wersje (różne style).
Powodzenia reszcie Smile
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 26 Cze, 08 16:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kołdziak napisał:
Powodzenia reszcie

Dzięki i wzajemnie Smile ... ja też chyba postaram się zrobić 2 projekty, z tym, że jakieś stonowane....
Powrót do góry
SiwyX (Gliwice)

PostWysłany: Czw 26 Cze, 08 16:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja równie z spóbuje a co z tego wyjdzie zobaczymy poki co prace posuwaja sie do przodu Smile
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 26 Cze, 08 17:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
co z tego wyjdzie zobaczymy

tym to się nie przejmuję za bardzo Wink liczy się zabawa... ciekawie bedzie później oblookać projekty reszty...
Powrót do góry
SiwyX (Gliwice)

PostWysłany: Czw 26 Cze, 08 17:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wolf88 napisał:
Cytat:
co z tego wyjdzie zobaczymy

tym to się nie przejmuję za bardzo Wink liczy się zabawa... ciekawie bedzie później oblookać projekty reszty...

wiadoma sprawa Smile zabawa musi byc Smile
Powrót do góry
Kołdziak (Radomsko)

PostWysłany: Sro 02 Lip, 08 15:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ja już kończę. Niestety wyrobiłem się tylko z jednym projektem (a w sobotę jadę nad morze więc nie zrobię niczego ponad to).
Wyślę w piątek Smile
Powrót do góry

PostWysłany: Sro 02 Lip, 08 18:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe a ja nie mam ostatnio czasu żeby skończyć mój projekcik Ekhm...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński