Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Hradec Králové, IV Międzynarodowy Zlot 126p w Czechach 2005
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
max024 (Kladno Czech Republic)

PostWysłany: Czw 22 Mar, 07 17:23    Temat postu: Hradec Králové, IV Międzynarodowy Zlot 126p w Czechach 2005 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pátek - neděle ( 1. - 3.6 2007 )

IV. Mezinárodní sraz majitelů Fiat 126 v autokempu "Stříbrný rybník" u Hradce Králové, pořádaný Spolkem majitelů Fiat 126 v Pardubicích.

ps: Alternator & Puschkin TimeWarp wieźć ja v samochódu Smile))
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Czw 05 Kwi, 07 20:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja napewno jade Very Happy

Member
Member

1997 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pią 06 Kwi, 07 10:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ja tysh sie pisze na zlota.
Powrót do góry
ziomal (WrOcŁaW)

Member
Member
Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 06 Kwi, 07 12:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I to ale nie na 100% zależy jak sesja bedzie
Powrót do góry

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pią 06 Kwi, 07 14:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szybko w ogóle zauważyliście temacik.
Mało coś chętnych i tylko sam wrocek.
Ludziska w Hradcu jest super Very Happy

Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sob 07 Kwi, 07 15:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://www.tuningparty.cz/index.php to je to ?

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 08 Kwi, 07 10:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To ne je to Rolling Eyes
Gdybyś czytał od początku zauważyłbyś że zlot malców będzie 1-3.06,a nie 24-26.06 Laughing

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Nie 08 Kwi, 07 19:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wiem , korwa ta sama miejscowosc , myslalem ze kolo se date pomylil . wiemkie mi to chece Rolling Eyes

Member
Member

PostWysłany: Sro 18 Kwi, 07 20:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tysh jechac .... dociagniecia w toku przy bobie Cool
Powrót do góry
martini (Wrocław)

Member
Member

1997 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 24 Kwi, 07 22:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No panowie moze kto ma zamiar jechac do hradca to niech pisze w tym temacie by zrobic jakąś liste. Ja na 90% jade.
Powrót do góry
ziomal (WrOcŁaW)

Member
Member

PostWysłany: Wto 24 Kwi, 07 22:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tylko ze w czechach twoje prawko na b1 nie będzie chonorowane:P
Powrót do góry
martini (Wrocław)

Member
Member

1997 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sro 25 Kwi, 07 14:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szczerze powiem że pierdole to. Mam prawo jazdy mam, auto jest zarejstrowane na b1 więc mam to w dupie.
Powrót do góry
FaZZoR ((Wrocław))

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 02 Maj, 07 11:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja jade na bank a ty misur tak tzrymaj jak cos to bedziemy lac kogo trza:D
Powrót do góry
AsiQ

PostWysłany: Sro 09 Maj, 07 8:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja też jade napewno:D tzn nie wiadomo jak ze szkoła ale jade:) Buziaki:DVery Happy Twisted Evil Twisted Evil
Powrót do góry
Phantom (Wrocław)

Member
Member

PostWysłany: Sro 09 Maj, 07 21:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pilnuj sie AsiQ.........to mowie ja Phantom
Powrót do góry
ziomal (WrOcŁaW)

Member
Member

PostWysłany: Sob 26 Maj, 07 23:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

max024 albo panowie pamietaci moze jakie tam były opłaty w zeszłym roku?? wpisowe, nocleg, jedzenie bo nie wiem ile koron mam wziaść a pamietam tylko ze prysznic 20KĆ i ze za nocleg razem zapłaciliśmy przy wyjździe 500KĆ (znaczy się ja zapłaciłem za was bo wy jak zwykle bez kasy;)
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 27 Maj, 07 20:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja raczej nie jadę. Za dużo mam do zrobienia w samochodzie na Zvolen.
Ktoś jedzie z poza niepokonanego Wrocka?

Member
Member

PostWysłany: Nie 27 Maj, 07 23:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zepewne bedzie ktoś z polski w hradcu, np taki starszy Pan klasykiem bo on to chyba wszędzie jeździ ale my nic nie wiemy narazie zeby ktoś się też wybierał
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 27 Maj, 07 23:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Istnieje mała szansa że pojechał bym z kimś jako pasażer. Dajcie znać czy są wolne miejsca (nic nie obiecuję!!!).

Zastanówcie się nad tablicami:
http://www.terytorium126p.pl/sklep/gadzety-klubowe_2/tablica-z-logo-klubu_11.html

PostWysłany: Pon 28 Maj, 07 11:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

M.a.x.x. wolne miejsce bedzie wiec jesli masz ochote to zapraszamy do wrocka Very HappyVery Happy co i kiedy w naszym dziale Very HappyVery Happy
Powrót do góry
ziomal (WrOcŁaW)

Member
Member

PostWysłany: Pon 28 Maj, 07 15:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maxx tak jak gest mówił miejsce napewno się gdzieś jakies znajdzie tylko cza sie dostać do wrocławia najpóźniej do piątku do godziny 17.
Powrót do góry
AsiQ

PostWysłany: Pon 28 Maj, 07 19:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe Maxik jezeli jedziesz to bedziesz sie zniotł ze mna w jednym autku:D ale ci sie trafiłoVery Happy ohohoho, będzie mial ci kto marudzić po drodze;) Mr. Green Mr. Green Jupi! zawsze to jeedna osóbka wiecej:) Buzi Kiss
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 29 Maj, 07 8:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dodałem do kalendarium (wtedy zorientowałem się że nie mam o zlocie zadengo info, gdzie, od której, jaki program, może ktoś z was coś ma?).

Z moją wyprawą nic nie wiadomo (przypomniało mi się że nadal mam nie napisaną magisterkę Smile ). Propozycja AsiQ jest kusząca Mr. Green .

Ktoś jedzie z poza wrocka?!

Wydaje mi się że Czechy żyją w cieniu Słowackiego Zvolenia...

Member
Member

PostWysłany: Wto 29 Maj, 07 9:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

info o zlocie http://www.126fan.cz/index/index.php
info o noclegu i miejscu imprezy http://www.stribrnyrybnik.cz/en/index.php?id=05
dla nie rozumiejących ani po angielsku ani po czesku podaje cennik po polsku:)
- namiot 50 CZK
- domek jedna noc w sezonie 250 CZK
- domek przynajmniej 2 noce w sezonie 200 CZK
- samochód 40 CZK, motor 30 CZK
- łódka 20 CZK za godzine
Powrót do góry

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 29 Maj, 07 15:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maxx,a nie wiesz przypadkiem czy Bedo wybiera sie w tym roku???
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński