Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Hradec Králové, IV Międzynarodowy Zlot 126p w Czechach 2005
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 29 Maj, 07 17:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Będę do niego dziś dzwonił w tej sprawie...

Nie jedzie, szykuje się na Zvoleń.

Ostatnio zmieniony przez m.a.x.x. dnia Wto 29 Maj, 07 19:53, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 29 Maj, 07 19:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

brak czasu i kasy,ale za rok kto wie Wink

tez na Zvolen sie szykuje. Wink
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
AsiQ

PostWysłany: Sro 30 Maj, 07 7:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maxxxxik to jedziesz na 100%Smile? a jak sie dostaniesz do Wrocławia:)? to będziemy w trojkę jechac:) bedzie ciekawie:D a z kim bedziesz w namiocie, Maxxie drogi:>Smile Buzi Kiss Razz Razz
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Czw 31 Maj, 07 8:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sprawdziłem teraz połączenia ale chyba nic z tego nie wyjdzie, jedyne dobre to:

Odjazd - Łódź Kaliska, piątek, 11:11
Przjazd - Wrocław Główny, piątek, 15:02

Reszta przejazdów trwa od 5 do 11 godzin więc odpada.

PostWysłany: Czw 31 Maj, 07 10:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to M.a.x.x jak cos to wskakuj w ten pociag i ktorys z nas cie odbierze z dworca. Napisz tlyko czy jedziesz i tyle. Wiec jak by co to dozobaczenia Very Happy
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Czw 31 Maj, 07 13:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A o której wy robicie wyjazd z Wrocka. Myślałem że w Piątek rano.

PostWysłany: Czw 31 Maj, 07 14:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W piatek o godzinie 17:00 wiec bedziesz mial jeszcze z dwie godziny zeby sobie odpoczac Very HappyVery Happy
Powrót do góry
AsiQ

PostWysłany: Czw 31 Maj, 07 18:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kurcze ja tez nie wiem czy jechac....mam takie wrazenie jak bym sie wpraszała na ten wyjazd;( Sad Sad
Powrót do góry
GeSt (Wrocław)

PostWysłany: Czw 31 Maj, 07 19:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Asior ty nie pitol jakis tam glupot tylko juz sie pakuj bo ci czasu nie starczy Very HappyVery Happy Maxx to ma ktos cie odebrac cie z dworca jesli tak to na privie napisze ci do mnie nr telefonu.
Powrót do góry
AsiQ

PostWysłany: Czw 31 Maj, 07 22:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobra już sie podbudowalam:) Jak coś matematyke bedzie mi Wojtuś tłumaczyl i bedzie gut:) juz sie pakuje:D heheheh już sie nie mogę doczekaćSmile
A ty Gesciu nie podlizuj sie tak Maxxxikowi:> a może ja go odbiore z dworca:D? hehee Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pią 01 Cze, 07 9:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja chyba nawet bym tak wolał Smile

Niestety nie dostałem urlopu, a urlop na żądanie już wykorzystałem wcześniej. Ehhhh, za późno zacząłem na poważnie rozważać dojazd do Wrocka Ekhm...

Wielki dzieki dla Gest’a za organizację, dostałem PW z nr. tel., i info jak mogę być odebrany więc Ri5pekt za organizację i zaangażowanie.

PostWysłany: Pią 01 Cze, 07 9:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No coz szkoda maxx ze nie dostalel tego urlopu. Wsumie to nie ma za dziekowac jak nie ja to ktos inny by sie tym zajal troche nas jest w tym wroclawskim odziale Very HappyVery Happy. Mam nadzieje ze sie zobaczymy w zvoleniu bo tak na 70% bede jechal ale jeszcze nie wiem gdzie sie zobaczymy.
Powrót do góry
AsiQ

PostWysłany: Pią 01 Cze, 07 9:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Łeeeee:P a myślałam ze wkoncu poznam pana Maxa:D Ciekawe co ja teraz z tym kolem zamachowym zrobie:> wrrr Buziaki Kiss
Powrót do góry
tazooo (. . .)

PostWysłany: Pią 01 Cze, 07 9:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobrej zabawy zycze ;P
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pią 01 Cze, 07 10:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może wpadnę do was przed Zvoleniem, wyjeżdżając w środę ?!
Poznam Panią AsiQ, a Gest pojedzie ze mną Smile (tylko ten zamach ma być zamontowany w samochodzie którym bedę jechał Ekhm... ).

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 01 Cze, 07 10:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maxx zamaszek lezy u mnie więc napisz mi na privie dane gdzie mam przesłac i tyle Smile

PostWysłany: Pią 01 Cze, 07 10:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Demonik:> spokoj mi tam:> ja interesy robie:P ja juz wiem co mam z nim zrobic:) ino przywiez mi go do mnie jak mozesz:> tzn Krisowi daj:> chyba ze on juz pojechal na wykłady Mr. Green
Powrót do góry
FaZZoR ((Wrocław))

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 03 Cze, 07 18:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i juz po zlociku bylo super tylko troszku pogoda nie dopisala 40 malucha bylo lepsza organizacja niz w tamtym roku bylo naprawde swietnie

teraz odzial wrocław zajmuje sie ogranizacja ogolnopolskiego !!!! do dziala panowie
Powrót do góry
GeSt (Wrocław)

PostWysłany: Nie 03 Cze, 07 20:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Faktycznie pogoda byla troche kaprysna ale i tak dalismy rade ognicho bylo super Very Happy

PS- Fazzor moj mozg jest troche ograniczony po tej podrozy ale co dziala?? Very HappyVery Happy
Powrót do góry
sr99 (Środa Wlkp)

Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 03 Cze, 07 20:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jakieś foto by się znalazło Question Wink
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 03 Cze, 07 21:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jakby co to można mi słać na maila to wrzuce tu skryptem galerii (no i trafią do archiwum).

PS. Wiem że się powtarzam Smile
PS2. Proszę także o kontakt osobę która chce montować film
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński