Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Hołd dla króla muzyki POP - Łódź 11.07.09
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Czw 09 Lip, 09 17:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z jedym sie tutaj tylko zgodzę, że wszyscy nagle ocipieli na punkcie MJ. Tak to cisza i spekulacje na temat jego pedofilnych skłonności... Dla mnie to jest szopka. Ci którzy są jego prawdziwymi fanami niech będą ale nie ma co narzucać się innym. a z drugiej strony nagle MJ stał sie modny... chora sytuacja. ALe takie już jest to społeczeństwo... i może to kogoś urazi, ale to już tak jest, raz to była szopka z papieżem, teraz z MJ, poczekamy zobaczymy co będzie dalej.
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Czw 09 Lip, 09 19:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trochę w tym racji jest, ale z drugiej strony, czuje po prostu złość i bezradność. Często odkładam niektóre moje plany na późnij, myślę sobie – „zdążę to jeszcze zrobić”. Będę ciężko pracował a jak już będę bogaty to…. I co? Na koncert już sobie nie podaję, i to mnie trochę zmroziło, bo nie wszystko da się zrobić później, bo może być już za późno.

Gdzieś w tej złości i bezsilności uznałem że musze zrobić coś. Chyba najlepiej oddaje to zwrot że jest mi „przykro”, bo gdzieś w głębi uważam że MJ miał w sobie niewykorzystany potencjał - może kolejna płyta, może koncert na arenie O2. A tu wielkie nic.

Odnośnie molestowania to nigdy nie został skazany, a nie wierzę żeby byli rodzice który w przypadku molestowania ich dziecka odpuściliby za kasę.

PostWysłany: Czw 09 Lip, 09 20:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

m.a.x.x. napisał:
Odnośnie molestowania to nigdy nie został skazany, a nie wierzę żeby byli rodzice który w przypadku molestowania ich dziecka odpuściliby za kasę.

są "ludzie" co sprzedają własne dzieci, są "ludzie" co porzucają własne dzieci, więc i znaleźli by się i tacy co za wielką kasę są w stanie siedzieć cicho. Kasę przeznaczając np na przyszłość tych dzieciaków. Lecz nie twierdzę że on to robi tego już się nikt nie dowie i tyle
Powrót do góry
Damian126rally (Steryd z podwrocławskiej wsi :D)

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 10 Lip, 09 16:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostatnio boję się że jak otworzę lodówkę to w środku będzie pogrzeb Michaela ...

Totalna przesada ... otwieracie portal z informacjami a tam cały czas Michael albo Olewnikowie ... i oni i tak we dwoje zakopani 2 m pod glebą to po cholerę peplać cały czas o tym samym ?
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Sob 11 Lip, 09 11:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale taka moda, jak była cała moda na JP II to tak samo, obawiałem się każdego dnia, że będzie czarno biały i ze świeczkami w oknach...
tak samo teraz, ciesz się, że nie będzie to żałoba narodowa jak w poprzednim przypadku...

Pochwał: 6

PostWysłany: Sob 11 Lip, 09 15:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jedyny sposob na MJ to oddzielenie muzyki od samej jego osoby. Posluchac sobie mozna bo to akurat "moje czasy" i kojarza sie z tym konkretne wspomnienia, zawsze wroce do tych kawalkow tak jak do Modern Talking itp. Sama osoba MJ to juz inna sprawa. To ze infantylny, zyjacy w wyobcowanym swiecie i bedacy karma dla pasozytow to wiadomo, to ze powiazano go z dziecmi tez nie moze byc tylko przypadkiem. Presley tez byl narkomanem i alkoholikiem tak jak Merlin i inni ktorych przeroslo zycie na szczycie i ciagle ocenianie. Jacksona sobie najlepiej odpuscic i nie oceniac, ale miec swiadomosc ze jednak przegral i wyciagnac z tego wnioski. Do wszelkich holdow w takiej sytuacji trzeba podejsc z rozwaga bo latwo sie skompromitowac jesli ktos uzna to za chec bycia trendy. Niech MJ spoczywa w spokoju i cieszy sie szacunkiem naleznym dla tych ktorzy odeszli.

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL

Ostatnio zmieniony przez Bilo dnia Sob 11 Lip, 09 22:47, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 11 Lip, 09 22:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Byłem, zobaczyłem.
Szacunek dla Maxxa, krzysztofera i "maggie".
Pozdrawiam Mr. Green
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 12 Lip, 09 23:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pochwał: 11

PostWysłany: Pon 13 Lip, 09 0:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kapitalnie. Wrzuć więcej Smile

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 13 Lip, 09 20:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trochę pogoda nie sprzyjała...
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 14 Lip, 09 0:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Więcej materiałów jest na stronie www.MJ.5x.pl.
Wielkie dzięki dla Krzysztofera za pomoc, czuwał całą imprezę nad barwą dzwięku i spisał się rewelacyjnie!

Krzysztofer jak możesz napisz w tym temacie jednego posta Wink

PostWysłany: Czw 20 Sie, 09 8:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z ostatniej chwili !!!!

Michael Jackson NADAL NIE ŻYJE !!!! Rotfl Laughing

Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 20 Sie, 09 14:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

m.a.x.x. gratulacje impreza jezeli mozna tak o tym powiedziec wyszła Ci zajebiscie Wink

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
krzysztofer00 (Łódź)

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Pią 21 Sie, 09 11:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

m.a.x.x. napisał:
Krzysztofer jak możesz napisz w tym temacie jednego posta Wink

jednego posta mogę napisać Wink

Autor postu otrzymał pochwałę.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński