| Autor |
Wiadomość |
WitchDog (Łódź)

1985 Fiat 126p E
|
Wysłany: Czw 09 Lip, 09 17:51 Temat postu: |
|
|
z jedym sie tutaj tylko zgodzę, że wszyscy nagle ocipieli na punkcie MJ. Tak to cisza i spekulacje na temat jego pedofilnych skłonności... Dla mnie to jest szopka. Ci którzy są jego prawdziwymi fanami niech będą ale nie ma co narzucać się innym. a z drugiej strony nagle MJ stał sie modny... chora sytuacja. ALe takie już jest to społeczeństwo... i może to kogoś urazi, ale to już tak jest, raz to była szopka z papieżem, teraz z MJ, poczekamy zobaczymy co będzie dalej. _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
m.a.x.x. (Łódź) Site Admin
Pochwał: 2
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Czw 09 Lip, 09 19:13 Temat postu: |
|
|
Trochę w tym racji jest, ale z drugiej strony, czuje po prostu złość i bezradność. Często odkładam niektóre moje plany na późnij, myślę sobie – „zdążę to jeszcze zrobić”. Będę ciężko pracował a jak już będę bogaty to…. I co? Na koncert już sobie nie podaję, i to mnie trochę zmroziło, bo nie wszystko da się zrobić później, bo może być już za późno.
Gdzieś w tej złości i bezsilności uznałem że musze zrobić coś. Chyba najlepiej oddaje to zwrot że jest mi „przykro”, bo gdzieś w głębi uważam że MJ miał w sobie niewykorzystany potencjał - może kolejna płyta, może koncert na arenie O2. A tu wielkie nic.
Odnośnie molestowania to nigdy nie został skazany, a nie wierzę żeby byli rodzice który w przypadku molestowania ich dziecka odpuściliby za kasę. _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
SAMAEL66 (Inowrocław (kiedyś Finlandia))

|
Wysłany: Czw 09 Lip, 09 20:31 Temat postu: |
|
|
| m.a.x.x. napisał: | | Odnośnie molestowania to nigdy nie został skazany, a nie wierzę żeby byli rodzice który w przypadku molestowania ich dziecka odpuściliby za kasę. |
są "ludzie" co sprzedają własne dzieci, są "ludzie" co porzucają własne dzieci, więc i znaleźli by się i tacy co za wielką kasę są w stanie siedzieć cicho. Kasę przeznaczając np na przyszłość tych dzieciaków. Lecz nie twierdzę że on to robi tego już się nikt nie dowie i tyle |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Damian126rally (Steryd z podwrocławskiej wsi :D)
 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pią 10 Lip, 09 16:26 Temat postu: |
|
|
ostatnio boję się że jak otworzę lodówkę to w środku będzie pogrzeb Michaela ...
Totalna przesada ... otwieracie portal z informacjami a tam cały czas Michael albo Olewnikowie ... i oni i tak we dwoje zakopani 2 m pod glebą to po cholerę peplać cały czas o tym samym ? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
WitchDog (Łódź)

1985 Fiat 126p E
|
Wysłany: Sob 11 Lip, 09 11:29 Temat postu: |
|
|
ale taka moda, jak była cała moda na JP II to tak samo, obawiałem się każdego dnia, że będzie czarno biały i ze świeczkami w oknach...
tak samo teraz, ciesz się, że nie będzie to żałoba narodowa jak w poprzednim przypadku... _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sob 11 Lip, 09 15:01 Temat postu: |
|
|
Jedyny sposob na MJ to oddzielenie muzyki od samej jego osoby. Posluchac sobie mozna bo to akurat "moje czasy" i kojarza sie z tym konkretne wspomnienia, zawsze wroce do tych kawalkow tak jak do Modern Talking itp. Sama osoba MJ to juz inna sprawa. To ze infantylny, zyjacy w wyobcowanym swiecie i bedacy karma dla pasozytow to wiadomo, to ze powiazano go z dziecmi tez nie moze byc tylko przypadkiem. Presley tez byl narkomanem i alkoholikiem tak jak Merlin i inni ktorych przeroslo zycie na szczycie i ciagle ocenianie. Jacksona sobie najlepiej odpuscic i nie oceniac, ale miec swiadomosc ze jednak przegral i wyciagnac z tego wnioski. Do wszelkich holdow w takiej sytuacji trzeba podejsc z rozwaga bo latwo sie skompromitowac jesli ktos uzna to za chec bycia trendy. Niech MJ spoczywa w spokoju i cieszy sie szacunkiem naleznym dla tych ktorzy odeszli. _________________ Audi Klub Polska member
Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Ostatnio zmieniony przez Bilo dnia Sob 11 Lip, 09 22:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Nie 12 Lip, 09 23:54 Temat postu: |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madd (Wrocław)
 Pochwał: 11 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon 13 Lip, 09 0:00 Temat postu: |
|
|
Kapitalnie. Wrzuć więcej  _________________ [img]http://img40.imageshack.us/img40/1020/osp.gif[/img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Wto 14 Lip, 09 0:20 Temat postu: |
|
|
Więcej materiałów jest na stronie www.MJ.5x.pl.
Wielkie dzięki dla Krzysztofera za pomoc, czuwał całą imprezę nad barwą dzwięku i spisał się rewelacyjnie!
Krzysztofer jak możesz napisz w tym temacie jednego posta  _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Damian126rally (Steryd z podwrocławskiej wsi :D)
 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Czw 20 Sie, 09 8:56 Temat postu: |
|
|
z ostatniej chwili !!!!
Michael Jackson NADAL NIE ŻYJE !!!!  _________________ www.bmwpasja.pl
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (Łódź)

Pochwał: 11
1989 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Czw 20 Sie, 09 14:15 Temat postu: |
|
|
m.a.x.x. gratulacje impreza jezeli mozna tak o tym powiedziec wyszła Ci zajebiscie  _________________

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
krzysztofer00 (Łódź)

Pochwał: 13
|
|