Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Hardcore Grill w D.D.nr.2, Łódź, 7 marca 2009

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 07 Mar, 09 18:08    Temat postu: Hardcore Grill w D.D.nr.2, Łódź, 7 marca 2009 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

7 marca 2009, Łódź
Aleksandrowska 137, Łódzki Dom Dziecka nr.2

Było naprawdę fajnie. Szkoda, że zapomniałem, że nie mam przeglądu i bardzo szkoda, że tak padało.

Fajnie by było jeszcze coś kiedyś tam zorganizować. Jeśli oczywiście nam pozwolą na to. Dzieci troszkę za bardzo się Nas wstydziły - ale za to jak słuchały maxxa - z otwartymi ustami Mr. Green

m.a.x.x. - brawo to był super pomysł.

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Sob 07 Mar, 09 19:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

są fotki jakieś??
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sob 07 Mar, 09 19:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O 21:45 przechwycę wiadomość na TVP3. Fotek mam mało, jeśli ktoś coś ma - vkmaxx@o2.pl (fotki + xywka która ma być na zdjęciach. Pracuje nad automatyzacją tworzenia galerii.

Mam mało fotografi bo dużo grillowałem. Na fotkach mam tylko lansik dziewczyn przy fiacie. Do końca zostali tylko twardziele, poczekamy na ich zdjęcia. Było bardzo miło, dzieciaki trochę się wstydziły ale potem się przełamały. Na koniec dodam że trabantów było więcej niż... innych aut.
Powrót do góry
Małkers (Lublin)

PostWysłany: Sob 07 Mar, 09 19:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ladnie

Grunt ze dzieciaki były zadowolone oby wiecej takich akcji:)
Powrót do góry
Banan126p (Łódź)

PostWysłany: Sob 07 Mar, 09 19:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spotkanie było naprawdę udane Smile Dzieciaki zadowolone i o to chodziło Smile Pogoda fakty nie dopisała, ale najważniejsze ,że było sporo aut i panowała super atmosfera. Mochu jestem ciekaw jak się zakończyła ta historia z dokumentami i mam nadzieję,że takich spotów będzie więcej. A i widziałem już reportaż w tvp3 o dzisiejszej imprezie Smile Może powtórzą go w wiadomościach o 21.45.
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 08 Mar, 09 0:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3izLnoI4H1g[/youtube]
Wersja DivX6, 384x288 16MB
Powrót do góry
Medyk (ETM)

Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 08 Mar, 09 13:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No gratuluje pomysłu oraz zapału, warto robić takie akcje szczególnie dla młodzieży, jeszcze raz gratuluje Marcin.

PS: z tego co wizę to u was było tylko mokro, u mnie zrobiła się wczoraj pełna zima, bielutko było wszędzie, a śnieg walił że w odległości 200m nie było nic widać. jak będzie następna taka akcja i będę miał któregoś malucha na chodzie to chętnie zajrzę.
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 09 Mar, 09 20:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

1 sza część moich zdjęć z grilla. Super było Cool
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 09 Mar, 09 20:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

SR i jak bez przygód zajechałeś??? to do Zvolenia też dasz radę Wink
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 09 Mar, 09 20:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ostatnio zmieniony przez Moch dnia Pon 09 Mar, 09 21:42, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Agus (Łódź)

Organizator Manu'12

PostWysłany: Pon 09 Mar, 09 21:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!
No tak! Fajnie było, ja nie mogłam w sobotę odpalić. Crying or Very sad
Ale idzie wiosna! Very Happy
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 09 Mar, 09 21:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

PostWysłany: Pon 09 Mar, 09 22:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To i ja coś ze swoich fotek wrzucę

Super było...podobało mi się, trzeba by to kiedyś jeszcze powtórzyć, tylko może z lepszą pogodą...
Powrót do góry
sr99 (Środa Wlkp)

Pochwał: 3

PostWysłany: Czw 12 Mar, 09 17:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fajnie fajnie, tylko troche mało samochodów licze ze na następny raz będzie wiecej. Czym bliżej Łodzi tym wiecej deszczu było Laughing

Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 16 Mar, 09 1:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

M.a.x.x, gratulacje. Świetny pomysł.

Oby więcej takich akcji.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński