Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
halogeny
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
kulik (Rybnik)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pią 10 Paź, 08 19:11    Temat postu: halogeny Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

siemka
chciałem sie doradzic w sprawie halców
nadszedł ten czas kiedy chce załozyc halogeny tylko nie wiem jakie mysle ze mi w tym pomozecie ;]
myslałem nad takimi
http://moto.allegro.pl/item449887171_halogeny_drogowe_blue_lub_white_atest_e4_12_x_4cm.html
http://moto.allegro.pl/item447893959_halogeny_dalekosiezne_owalne_zasieg_800m_atest.html
tylko obawiam sie niebieskich czy nie beda mieli jakiegos ale ze poruszam sie na takich swiatłach Ekhm...
Powrót do góry
PimpQ (EZG)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 10 Paź, 08 19:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi się że lipnie będą wyglądały Neutral
A jeśli chodzi o "niebieskich" to jak masz atest to Ci mogą naskoczyć Wink

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 10 Paź, 08 20:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kulik - straszne kupolowate, kaszaniaste, ku...tasowe wybrałeś te halogeny. Idź, pomyśl sobie 3 razy i ponownie zaproponuj.

PostWysłany: Pią 10 Paź, 08 21:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a moze zaproponujecie jakies ;p
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 10 Paź, 08 21:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://www.allegro.pl/item454927999_halogen_przeciwmgielny_zelmot_nieuzywany.html#gallery

Zelmot obudowany w metal, zawsze kultura. Super halogeny. Dobrze wyglądają zarówno na klasyku jak i na FL czy EL.

http://www.allegro.pl/item456335928_fiat_125p_halogeny_nowe_biale_polecam.html#gallery

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 10 Paź, 08 21:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dokładnie tak jak Moch proponuje, tymi co Ty pokazałeś to tylko maluszka wizerunek popsujesz Wink

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sob 11 Paź, 08 9:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jak myślicie o czymś takim, bo już dawno się zastanawiałem nad czymś takim http://www.allegro.pl/item451191250_halogeny_dalekosiezne_chrom_z_diodowymi_ringami.html

tylko ta ich cena Ekhm...

a co z tym atestem?? bo w większości aukcji na allegro nikt o tym nie pisze

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 11 Paź, 08 9:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piter19850207 ale Ty jesteś burakiem Lol

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 11 Paź, 08 10:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Załóż sobie normalne halogeny jakie Moch Ci zaproponował, a nie kombinujesz jak koń pod górę. Cena niewielka a wygląd o niebo lepszy od tych co zaproponowałeś Rolling Eyes

PostWysłany: Sob 11 Paź, 08 12:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch - ej jebło Ci coś na mózg? czy ja Cie wyzwałem? każdy ma jakieś sugestie i pomysły a kolega kulik zamontuje sobie jakie mu się spodobają, no ale rzeczywiście te prostokątne to nie bardzo pasują

widziałem kiedyś na zlocie w Czechach kilka maluchów z takimi jak podałem link halogenami i zajebiście wyglądało, a jak Tobie się nie podoba to sobie lampę z traktoru zamontuj to najlepiej będzie wyglądało!! BUCU !!!

myślałem, że moderatorzy są tu jacyś normalni, ale chyba nie bardzo, jak nie wyzwiecie nie pojedziecie kogoś kur... to widocznie żyć nie możecie!

normalnie żal!

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
PimpQ (EZG)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 11 Paź, 08 13:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piter19850207 spokojnie, nie musisz się od razu tak unosić Rolling Eyes
A co do halogenów, mówisz że widziałeś takie na innych maluszkach i Ci się podobało to po prostu je montuj, a nie pytasz o zdanie innych.

Zapytałeś, dostałeś odpowiedź. Ludzie są różni i mają różne gusta, jednym się podoba, a innym nie. Więc nie oczekuj tego że wrzucisz linka z jakimiś tandetnymi halcami do "tjuniku" i każdy się będzie nimi zachwycał i mówił "WOW!!! Shocked Ale zajebiste halce, Twój maluszek będzie zajebiście wyglądał, montuj je od razu, będzie ekstra!!!!!" Crazy

PostWysłany: Sob 11 Paź, 08 13:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeszcze troche i na forum będzie na jak na Cultstyle....

poważnie nie jest trudno wyrażać swojej opinii, tak żeby nie urazić drugiej osoby. Chyba że ktoś nawet nie stara się i jest zwyczajnie hamski. BlackRider walił szczerze za to dostał bana, skoro Moch zachowuje się podobnie, to zastanawiam się nad tym czy komuś kogoś brakuję. albo Czy te bany były słuszne.

ps: nie jestem stronniczy, sam nie przepadałem za nim.... ale mówię co widzę. czekam na bluzgi Mr. Green

Powrót do góry
Mandolina (Opole)

PostWysłany: Sob 11 Paź, 08 14:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://sklep.wesem.pl/4/6602/Halogeny_samochodowe_rajdowe_2HO_3HO

Cytat:
a co z tym atestem?? bo w większości aukcji na allegro nikt o tym nie pisze

Nie atest tylko homologacja drogowa
http://wesem.pl/pytania.php?pl#1
http://www.terytorium126p.pl/forum/post34853.html#34853
Powrót do góry
kulik (Rybnik)

PostWysłany: Sob 11 Paź, 08 14:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pytanie było tylko o halce a robi sie smietnik i leca wyzwiska ;> jak to wygląda ;p kazdy ma swój gust i juz i jednemu sie podoba tak a innym zas inaczej i juz ale krytyki sie nie da uniknac ;]
Powrót do góry
Mały (okolice piły)

PostWysłany: Sob 11 Paź, 08 17:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To nie jest krytyka tylko delikatne podpowiadanie, zobacz na te halogeny które wkleiłes w swoim poscie są małe czyl w sumie watpie żeby aż tak super sie spisywał, a po drugie moim zdaniem są zbyt nowoczesne [czytaj niepasujące] do malucha, maluch to auto proste wiec dodatki musza byc czyste i wyraziste. Moch zaproponował pełną klasyke aczkolwiek myśle że do twojego fl-ka pasowały by nawet w plastikowych obudowach np takie jak ma Bilo
Powrót do góry
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

PostWysłany: Sob 11 Paź, 08 18:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mandolina dzięki za konkrety (halogeny super) - tak myślałem, że chodzi o homologację, ale tak się wpieniłem wcześniej, że ehhh..

sorry

Cytat:
kazdy ma swój gust i juz i jednemu sie podoba tak a innym zas inaczej i juz ale krytyki sie nie da uniknac ;]

tak tylko czy od razu od "buraków" trzeba wyzywać?

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
kulik (Rybnik)

PostWysłany: Sob 11 Paź, 08 18:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem ze to nie była krytyka zapytałem tylko o halogeny a tu zaraz zaczynająrzucac hasłami typu burak
Moch napisał:
piter19850207 ale Ty jesteś burakiem Lol
ma to sens ? jak macie tak pisac to nie piszcie wcale Twisted Evil
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 11 Paź, 08 19:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ozzy a CULTSTYLE to złe forum Rolling Eyes Question

Wg. mnie na ten moment najlepsze w internecie i NA SZCZĘŚCIE nie każdy może się tam zarejestrować.

kulikpiter19850207 - tak mi się szczerze wyrwało z tym burakiem Lol - za co serdecznie przepraszam. Następnym razem będę grzecznie poklepywał po plecykach w sprawie każdej modyfikacji Jupi!

PostWysłany: Sob 11 Paź, 08 19:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie mam nic przeciwko waszym opiniąi krytyką ale wiekszosc krytyk sie konczy wyzwiskami ;] a co do halogenów to sie przyjzalem i nie pasująmu te tjuningowe halce ;]
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

PostWysłany: Sob 11 Paź, 08 20:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:
Ozzy a CULTSTYLE to złe forum Rolling Eyes Question

moim zdaniem tak.... właśnie głupie jest to że jest to zamknięta grupa ludzi, która nikogo nie dopuszcza do swojego forum, mają swoją piaskownice i koniec, wszyscy w kółko zachwycają się swoimi maluszkami, a i tak w nich nic nie robią....

po prostu uważam że każdy ma prawo wybrać co chce i jak chce zrobić ze swoim samochodem, a jak sie komuś nie podoba, to niech mu go ukradnie i schowa głęboko żeby ten ktoś nie zrobił mu krzywdy ew. zniszczyć go zanim ktoś zniszczy maluszka swoimi przeróbkami... troche jest to dal mnei dziwne i tyle

Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 11 Paź, 08 20:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No właśnie nie jest zamknięta. Zapraszamy tych, kogo uważamy za słusznych do bycia na CULTSTYLE.PL.

PostWysłany: Sob 18 Kwi, 09 11:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

odgrzewam ponownie temat Devil
teraz konkretne pytanie, bez wyzywania od "buraków" i innych jak wyżej to się działo Mr. Green

które Wesemy będą lepiej się komponowały na zderzaku w EL-u, mniejsze 152 mm czy większe 183 mm ?? strasznie podobają mi się te duże Smile

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 18 Kwi, 09 12:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mniejsze Neutral Naprawdę mniejsze. Nie bądź BUR... Faja Nie rób z auta terenówki.

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 18 Kwi, 09 12:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem za mniejszymi Very Happy
Sa ładniejsze Wink

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

PostWysłany: Sob 18 Kwi, 09 12:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:
Nie bądź BUR...

Moch dlatego ptyam Laughing
zapytam jeszcze majstra Rekina jakie on ma

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński