Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
halogeny - podlaczenie; policja
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Pon 24 Gru, 07 11:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wesem .
Powrót do góry
krzysztofer00 (Łódź)

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Nie 06 Sty, 08 16:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:
Mogą być maksymalnie 4 odkryte punkty świetlne na samochodzie. Tylko tyle.

Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 06 Sty, 08 17:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Shocked ... Laughing

PostWysłany: Nie 06 Sty, 08 19:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

30 punktów świetlnych o ja cie słodko pierd*** . Laughing Laughing Mr. Green
Powrót do góry
MaRcIN911 (Częstochowa)

PostWysłany: Nie 06 Sty, 08 23:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to chyba choinka a nie citroen 2cv
Laughing
Powrót do góry
Rampula (Bytom)

Pochwał: 5

PostWysłany: Wto 10 Cze, 08 18:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maly odkop bo wesemowskie schematy nie dzialaja a w tej dyskusji sie pogubliem

pyt 1. z tego co rozumie ma byc tak podlaczone, ze wrzucam dlugie na pajaku (zielone kolko) a dopiero potem osobnym przelacznikmiem wlaczam dodatkowe dalekosiezne (kolko zolte). Wylaczam na pajaku automatycznie gsna dodatkowe?

pyt.2 jak wyglada sprawa z bezpiecznikiem. bedzie dobrze jak dam 10tke na kazdy halogen?? (zarowka 55w)

z gory dzieki za odp. bo jutro chcialbym sie za to wziac Very Happy
Powrót do góry
Bonus

PostWysłany: Wto 10 Cze, 08 21:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z tego co wyczytałem w książce to :
Ad.1 Włączasz najpierw przyciskiem tym dodatkowym co sobie zrobisz a potem pająkiem długie i są i halce i dlugie .

Ad.2 A co do bezpiecznika to w np . jak moc twoich świateł wynosi 110 a jego napiecie to 12V więc bezpiecznik 10 wystarczy .
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Wto 10 Cze, 08 21:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja mam wała bo wedle przepisów, stosując światła do jazdy dziennej muszą mieć one osobny włącznik, działać wraz ze światłami pozycyjnymi a w momencie włączenia świateł mijania samoczynnie gasnąć.
I weź to zrób w bobie bez przebudowy instalacji. FCUK że tak powiem, od tak siez przepisami qr*a nei da. Neutral
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński