Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Guzik zamiast kluczyka
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Nie 24 Lut, 08 19:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Devil no to niezła laska, ja jak w ogóle cośtakiego zrobie to dojdzie power gayger żaby ten przycisk po odpaleniu odłączyć choćby dla takich ciekawskich własnie
Powrót do góry
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Nie 24 Lut, 08 21:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Albo taką klapke na niego i na kłódkę będzie bezpieczniej Twisted Evil
Powrót do góry
Kizar (Nysa)

Member
Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Wto 26 Lut, 08 17:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czekac tylko na kokpit z top gun i ster Smile
Powrót do góry
machi (Ostrów k. Włoszczowy)

PostWysłany: Sro 18 Mar, 09 15:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja pierdole Shocked , miałem se montować ale teraz chyba zrezygnuje
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 18 Mar, 09 16:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pracujesz w Mc Donald's?? Rolling Eyes

PostWysłany: Sro 18 Mar, 09 20:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie pracuje
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Sro 18 Mar, 09 20:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bystrzak... Wink Smile Very Happy Mr. Green Devil

PostWysłany: Sro 18 Mar, 09 22:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pewnie zabłysnę teraz nie wiedzą, ale czy da radę przekombinować ten pstryczek tak, żeby stacyjka nie była w ogóle potrzebna?? to tylko pytanko czysto teoretyczne...
Powrót do góry
piotrek87 (Hajnówka)

Pochwał: 2

PostWysłany: Sro 18 Mar, 09 23:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

PrzeMan napisał:
da radę przekombinować ten pstryczek tak, żeby stacyjka nie była w ogóle potrzebna?

Tak, tylko że Ci wtedy każdy ACW* malucha bez problemu odpali.

* ACW - amator cudzej własności Mr. Green

PostWysłany: Sro 18 Mar, 09 23:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

PrzeMan Wiadomo ze się da Mr. Green Nawet nie jest to trudne. Tylko po co? Bo sam wygląd jakoś mnie nie przekonuje Faja A tak by the way, to malucha moze pod...ac prawie każdy ACW* Laughing .I to bez wiekszego trudu... Confused
Powrót do góry
piotrek87 (Hajnówka)

PostWysłany: Czw 19 Mar, 09 0:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ROOMPER napisał:
malucha moze pod...ac prawie każdy ACW* Laughing .I to bez wiekszego trudu... Confused

I to jest smutne Neutral

Pochwał: 1

PostWysłany: Czw 19 Mar, 09 9:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a może by tak zrobić pstryczek w nieznanym miejscu,taki imobiliser,albo coś na magnes?Smile wtedy można mieć przycisk 2 in 1 czyli zapłon i rozruch,co do przycisku to mam coś na myśli w miejscu nieznanym nikomu przykładowo koło lewarka gdzieś z boku i potencialny złodziej nie da rady jak nie znajdzie guziczka Smile
EDIT
albo wyłącznik masy przy akumulatorze Very Happy najpierw klapa w górę a potem odpał Smile też ciekawa rzecz Razz

PostWysłany: Sob 21 Mar, 09 23:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Można taki przycisk zabezpieczyć przekaźnikiem podłączonym np. do kontrolki ładowania - gdy silnik jest wyłączony i kontrolka ładowania świeci przycisk działa, a gdy odpalimy kontrolka gaśnie i przycisk tęż się odłącza Very Happy .

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 22 Mar, 09 0:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pyrcio_90 napisał:

albo wyłącznik masy przy akumulatorze Very Happy najpierw klapa w górę a potem odpał Smile też ciekawa rzecz Razz

Laughing Laughing Laughing .... gonicie dwoch lysych pod dichem a ty klapa w gore i odpal Laughing Laughing

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sro 01 Kwi, 09 0:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pyrcio_90 napisał:
wyłącznik masy przy akumulatorze najpierw klapa w górę a potem odpał też ciekawa rzecz

OMG Laughing Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński