Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Grupa Warszawska - 2007
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
scandaL (Warszawa)

Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 02 Sty, 07 13:20    Temat postu: Grupa Warszawska - 2007 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to ruszamy z nowym rokiem Twisted Evil (i tematem Razz stary do wgladu w "Relacjach" )

no i juz 3.01 pierwszy spocik Wink

Dziękuje za przecinaka Wink // Evela

Ostatnio zmieniony przez scandaL dnia Nie 07 Sty, 07 1:14, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
muco126 (Wawa/Kabaty)

PostWysłany: Sro 03 Sty, 07 12:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kto dziś będzie na eko?

http://www.muco.metrage.org/rally_team.htm
Powrót do góry
Sobi (Otwock)

Member
Member

1988 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sro 03 Sty, 07 13:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kurde to już dziś Sad pogubiłem się normalnie.... przez te całe święta Evil or Very Mad
Jak mnie ktoś zabierze to będę... Wink

Nie ma zakretow, nie ma zabawy Wink
Powrót do góry
scandaL (Warszawa)

PostWysłany: Sro 03 Sty, 07 17:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sobi napisał:
Kurde to już dziś Sad pogubiłem się normalnie.... przez te całe święta Evil or Very Mad
Jak mnie ktoś zabierze to będę... Wink

no to dajesz Dydka albo Wisnie Smile i wez dla mnie rzeczy Wink aparaciki, lustereczko i sprezynke Wink ja bede miec kapucheee Mr. Yellow

my bedziemy

a Ty Spike wez dla mnie 16zl na smyczki, bo chce w tym tyg zamowic
i jezeli ktos jest jeszcze chetny to dawac,dawac!
Powrót do góry
Wi$niA (z pierwszego tłoczenia)

Member
Member

PostWysłany: Sro 03 Sty, 07 17:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mnie nie bedzie dzis na eko sahara w baku i dziura w portfelu Sad
miki00004 (Warszawa/Bemowo/Yelonki)

PostWysłany: Czw 04 Sty, 07 0:03    Temat postu: re:( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja będę

byłem na zlocie i do pewnego momentu dopóki Spike nie podchodził do mojego auta to było wszystko w porządku, nie wiem czy będę jeszcze przyjeżdżał pozdrawiam

Przede mną jeszcze kilka napraw a jest ich teraz troszkę więcej za pomocą Spika on lotkę naprawia

a ja naprawiam sam z siebie
-SZPACHLA,LAKIER,
-NAPRAWA BILSTEIN-ÓW
-NAPRAWA HAMULCY + tył tarcze,

Pozdro SadSadSad
Powrót do góry
Spike (Warszawa -- Jelonki)

PostWysłany: Czw 04 Sty, 07 0:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

... nie panikuj malenka ... lotka czeka druga u mnie w garazu, zostala mi z mojego pierwszego Parcha Very HappyVery Happy Wiec nie placz nad rozlanym mlekiem ... bedzie dobrze. Bilki odda sie do regeneracii a hamulce sie samemu przecie ogarnie ... a tymi malymi odpryskami nie masz sie co martwic. Ogarniemy wszystko u mnie w wolnej chwili Very HappyVery Happy

...ale wiesz Very HappyVery Happy Miki daj kluczyki bedzie Wink Wink HEHE

TERYTORIUM126pMembers -- Oddzial 100-lica
... ::: /// Pełną Pizdą rally team \\\ ::: ...
Powrót do góry
muco126 (Wawa/Kabaty)

PostWysłany: Sob 06 Sty, 07 1:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czekamy kiedy Spike przyjedzie swoją furą, co nie Miki? hehe
---
a poza tym to ja też mam pare rzeczy do zrobienia i nie wiem czy będę na next spot..

chyba, że jakis niemiec z kanału za mnie to ogarnie hehe

Ogólnie PZDR 4 ALL

Powrót do góry
Dar00 (Głosków)

PostWysłany: Sob 06 Sty, 07 10:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurde, może i ja się pojawie w końcu na spocie bo daawno mnie nie było...
Ciekawe tylko kiedy przyjadę swoim malcem...

PostWysłany: Sob 06 Sty, 07 12:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wlasnie, moglbys w koncu przyjechac Darek Wink
choc ja w sumie nie wiem czy akurat bede w ta sr. tzn pewnie wpadne ale na jakies 30min, zebrac kaske i jezeli sobi przyjedzie to dostane pare rzeczy od niego Wink i zawijam sie, bo mam w huuuuuuuuuuu%#$%#$^%$& nauki ;\\\
Powrót do góry
scandaL (Warszawa)

PostWysłany: Wto 09 Sty, 07 15:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kto sie melduje w ta srode na eko??

wiadomosc ktora napisalem na naszym oddzialowym (pisze tez tu,jakby ktos tam nie wszedl a tu tak Razz )
scandaL napisał:
jako ze ogolem na forum/w klubie sie pierdoli, na razie zadnej kasy nie wplacam ani za smycze ani tym bardziej za skladki
tak wiec nikt nie musi mi zadnej kaski przywozic

sobi, jak bedziesz w ta srode na eko to ja bede miec dla ciebie 20zl za lezke (tylko pamietaj, ta od pasazera Wink ) i 10zl za aparaciki. nie zapomnij jeszcze o sprezynce do gazu,jezeli jakas znalazles Smile

pozdro
Powrót do góry

Member
Member

PostWysłany: Wto 09 Sty, 07 16:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja bede jakos 20-21 jak mi mama nie zabierze kluczykow od bobka(znowu Sad )
rudi88 (warszawa-gocławek)

PostWysłany: Wto 09 Sty, 07 18:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja sie pewnie przytocze kolo 21, bobek juz sie znowu rozkreca ale jeszcze da rade.

PostWysłany: Wto 09 Sty, 07 18:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez postaram sie pokazać pierwszy raz Smile musze jeszcze na mapke zerknąć gdzie to jest dokładnie Smile wiazd na ta giełde Smile
Powrót do góry
scandaL (Warszawa)

PostWysłany: Wto 09 Sty, 07 18:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

peczek0, jak chcesz to mozemy sie ustawic tak jak gadalismy i pojedziemy razem (tzn na 2 malce,bo ja nie bede miec miejscowki wolnej Razz )
ja pewnie bede jechac po 21 wiec np. 21.20 mozemy sie ustawic na przystanku autobusowym, na ul. Al.Lotnikow - jedziesz Pulawska od siebie w strone centrum, mijasz wyscigi i dojezdzasz do skrzyzowania: w prawo ul.Walbrzyska (i MC Donald po prawej) a w lewo Al. Lotnikow. I tam od razu jak skrecisz w lewo i przjedziesz przez tory tramwajowe to masz przystanek autobusowy, a przy nim jest kiosk i cukiernia. i gdzies tam przy tym przystanku mozemy sie ustawic.
napisz tu czy na gg czy ci pasi
a tu taki maly rysuneczek jakbys nie do konca kumal gdzie to jest (w co watpie bo raczej znasz gites te rejony ale ja nieraz zle lumacze i zbyt pokretnie Smile )
"tu"

no, gitara rudi ze juz motor dobrze chodzi Smile

Wisnia, to zachowuj sie teraz ladnie do jutra to nie zabierze Wink
Powrót do góry
peczek0 (piaseczno pod wawą)

PostWysłany: Wto 09 Sty, 07 19:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

SkandaL możemy tak sie ustawić . wiem gdzie to jest ten przystanek . na przeciwko tego przystanku jest chinol Smile daj mi numer do siebie to zadzwonie i dam ci znać jutro co i jak Smile
Powrót do góry

Member
Member

PostWysłany: Sro 10 Sty, 07 23:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niestety ale z przyczyn niezaleznych odemnie nie moglem sie dzis stawic na eko czego bardzo zaluje Crying or Very sad
muco126 (Wawa/Kabaty)

PostWysłany: Czw 11 Sty, 07 13:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A teraz czas na troche fotek z wczorajszego spotu na eCo..
zapraszam do oglądania zwłaszcza tych, których zabrakło.

lecimy z pozostałymi zdjęciami

Ostatnio zmieniony przez muco126 dnia Czw 11 Sty, 07 17:39, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Evela (Wawka/Tychy)

PostWysłany: Czw 11 Sty, 07 13:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nio spocik bardzo fajny. Smile

fotki tez.

ale nie odbylo sie bez holu i dachowania Wink

Cool

pozdrawiam
Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Czw 11 Sty, 07 14:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

muco126 napisał:

Ale macie oczy, strach się bać, potffory Twisted Evil

muco126 jak maluszek się sprawuje?

Ostatnio zmieniony przez Jacq dnia Czw 11 Sty, 07 21:57, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
scandaL (Warszawa)

PostWysłany: Czw 11 Sty, 07 16:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Evela napisał:
ale nie odbylo sie bez holu i dachowania Wink

cooo???? zarty czy serio?
kto zlapal dach??
bo to juz musialo byc jak nas nie bylo bo wczesniej nie zauwazylem Razz Mr. Yellow
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 11 Sty, 07 17:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

... jak to kto ... Seba z Evela przydachowali HEHE RazzRazz Ladnie sie dzieje co ?? Zalujscie ze pojechalisce ... tyle sie dzialo !!!! Cool Cool

Ostatnio zmieniony przez Spike dnia Czw 11 Sty, 07 17:03, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
scandaL (Warszawa)

PostWysłany: Czw 11 Sty, 07 17:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pierdoliszzz???!!! Seba Szarakiem dacha zlapal z Ewela? gadalem dzis z Seba czyli zyje, ale chyba nic im sie nie stalo,co?
a jak auto??

muco126 napisał:

ja oczywiscie odwrocony bokiem do aparatu, a Kasia zamyka oczy Razz Mr. Yellow

Ostatnio zmieniony przez scandaL dnia Czw 11 Sty, 07 17:06, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 11 Sty, 07 17:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

HE HE ... zyja i byla kupa smiechu jak sie to stalo. Z Szarakiem wszystko wpozadku Very HappyVery Happy ...chodzi o to ze Seba z Evela sie zeslizgneli z Szaraka jak sie o niego opierali i sie wypierdzielili miedzy 2 maluszki. A Evela zartobliwie nazwala to dachem RazzRazz HE HE Wink Wink

Powrót do góry
scandaL (Warszawa)

PostWysłany: Czw 11 Sty, 07 17:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja pierdole!!
ja juz myslalem ze serio dacha zlapali
glupki!! Razz Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Strona 1 z 9

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński