Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Groszek OSY
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
osa (Łódź)

PostWysłany: Wto 30 Wrz, 08 17:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wszystko jest kwestja pieniedzy a ja zaczynam swoja karjere z praca wiec i na mojego malca przyjdzie pora a na razie jest jaki jest. Wink
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 30 Wrz, 08 17:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie tylko pieniędzy. Ale to rzeczywiście podstawa do zrobienia dobrego samochodu. Na razie weź nie obcinaj paznokci jakiś czas, a potem zedrzyj nimi te naklejki, które tak Ci się podobają. Ileż to radości nam sprawisz Mr. Green

Malacz nadal jest zdrowy i to dobra baza do porządnego remontu.

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 30 Wrz, 08 18:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ile w Lodzi kosztuje zdjecie naklejek? Umyscie auta? pasta tempo? 10 zl? Spray do felg? 15 zl? Laughing Ja tu o czyms innym niz pieniadzach pisze. Dbaj o auto .... to kosztuje glownie wklad wlasny a nie kase Wink

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
osa (Łódź)

PostWysłany: Wto 30 Wrz, 08 19:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale dla mnie i tak jest to duzy wydatek. Pomyslalem sobie, ze moze pozyczylbys mi pare groszy na niewielki procent w rozlozeniu na 72 raty bo ja narazie nie mam kasy i na tym koniec Twisted Evil
Powrót do góry
Bilo (ERA)

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 30 Wrz, 08 19:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zapraszam do mnie.Mam paste Tempo, udostepnie spray do felg i pomoge w zdejmowaniu naklejek Wink Nie unos sie mowie powaznie. Cool

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 30 Wrz, 08 19:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wpadam - marzę o zdjęciu tych naklejek od razu jak się pojawiły Mr. Green

Wezmę zapasową pastę TEMPO i flaszunię jakąś wspomagającą. Niedługo będe miał przenosiny do nowego garażu, to może tam opijemy ? Ochrzcimy itd. ? SERIO PISZĘ....

PostWysłany: Czw 02 Paź, 08 19:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki za propozycje przemysle ja napewno i dam znac
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński