| Autor |
Wiadomość |
osa (Łódź)

|
Wysłany: Wto 30 Wrz, 08 17:36 Temat postu: |
|
|
Wszystko jest kwestja pieniedzy a ja zaczynam swoja karjere z praca wiec i na mojego malca przyjdzie pora a na razie jest jaki jest.  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Wto 30 Wrz, 08 17:49 Temat postu: |
|
|
Nie tylko pieniędzy. Ale to rzeczywiście podstawa do zrobienia dobrego samochodu. Na razie weź nie obcinaj paznokci jakiś czas, a potem zedrzyj nimi te naklejki, które tak Ci się podobają. Ileż to radości nam sprawisz
Malacz nadal jest zdrowy i to dobra baza do porządnego remontu. _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto 30 Wrz, 08 18:57 Temat postu: |
|
|
Ile w Lodzi kosztuje zdjecie naklejek? Umyscie auta? pasta tempo? 10 zl? Spray do felg? 15 zl? Ja tu o czyms innym niz pieniadzach pisze. Dbaj o auto .... to kosztuje glownie wklad wlasny a nie kase  _________________ Audi Klub Polska member
Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
osa (Łódź)

|
Wysłany: Wto 30 Wrz, 08 19:09 Temat postu: |
|
|
ale dla mnie i tak jest to duzy wydatek. Pomyslalem sobie, ze moze pozyczylbys mi pare groszy na niewielki procent w rozlozeniu na 72 raty bo ja narazie nie mam kasy i na tym koniec  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto 30 Wrz, 08 19:12 Temat postu: |
|
|
Zapraszam do mnie.Mam paste Tempo, udostepnie spray do felg i pomoge w zdejmowaniu naklejek Nie unos sie mowie powaznie.  _________________ Audi Klub Polska member
Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Wto 30 Wrz, 08 19:24 Temat postu: |
|
|
Wpadam - marzę o zdjęciu tych naklejek od razu jak się pojawiły
Wezmę zapasową pastę TEMPO i flaszunię jakąś wspomagającą. Niedługo będe miał przenosiny do nowego garażu, to może tam opijemy ? Ochrzcimy itd. ? SERIO PISZĘ.... _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
osa (Łódź)

|
Wysłany: Czw 02 Paź, 08 19:26 Temat postu: |
|
|
| dzieki za propozycje przemysle ja napewno i dam znac |