Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Groszek curka :)
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
curek (Gdynia)

Member
Member
Pochwał: 2

1986 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 01 Gru, 07 16:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wizje mam, ale tak jak pisalem wczesniej bagaznik i tak zostaje (czy to w garazy czy na samochodzie ale zostaje) Razz

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Nie 02 Gru, 07 20:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pasuje mu, w ogóle ten rocznik i kolor to tylko z bagażnikiem Very Happy

Member
Member

1986 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 03 Gru, 07 20:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z tym ze strona wizualna auta zostanie zmieniona i to dosc konkretnie.

PostWysłany: Pon 03 Gru, 07 20:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

...na szczura go, kolor-korozja ... i oczywiscie z bagaznikiem ... ja tak to widze Smile ....
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Pon 03 Gru, 07 23:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze nie rat-rust ale cult jak najbardziej Very Happy

Member
Member

1986 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 06 Gru, 07 22:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja go widze mniej wiecej tak+ poszerzanie nadkoli zeby alu weszly http://www.centrum-nieruchomosci.net/galeria/index.php?id=piter

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Czw 06 Gru, 07 23:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i tu mi sie podoba:)
mammy podobne koncepcje na auto Razz

Member
Member

1986 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 06 Gru, 07 23:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witch, tylko pamietaj ze ja lakier juz mam kupiony Razz Tak wiec prosze bez klonowania Mr. Green

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Czw 06 Gru, 07 23:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale ja zostaje przy szałwii i czarnym macie Smile

Member
Member

1986 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 06 Gru, 07 23:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to looz Wink Ja szalwie zmieniam na mandarynke i dodaje czarny mat Razz

btw=> nikt mnie nie zjechal ze klapa bambino ma 1/2 szczebelkow?

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Pią 07 Gru, 07 0:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a mnie zjedzie jak w rdze ja walnę??Razz

Pochwał: 3

PostWysłany: Pią 07 Gru, 07 9:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co jak co ale te wloty na boczkach to mi sie zajebiście podobają. Normalnie cos pięknego. Nigdy wcześniej nie widziałem tak zdrobionych. Gdzie takie można dostać?

PostWysłany: Pią 07 Gru, 07 9:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

SAS no jak to niewiesz gdzie można dostać? na allegro Very Happy curek Mi się strasznie twoje zderzaki chromowane podobaja naprawde są w super stanie niemasz jeszcze jakiś na opylenie? Ja teraz chce swojego jak wczesniej na chromach zostawić Cool
Powrót do góry
kapsel

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pią 07 Gru, 07 13:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WitchDog napisał:
a mnie zjedzie jak w rdze ja walnę??Razz

Jumper już miał bambino ze rdzą i jakoś żyje.

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 07 Gru, 07 23:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

curek napisał:
nikt mnie nie zjechal ze klapa bambino ma 1/2 szczebelkow?

A co To, nic nowego w sumie Wink Nawet chyba MateuszC ma takową w swojej rajdóweczce Smile

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 08 Gru, 07 8:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bambino trochę szkoda, na połowę szczebelków. Nie wycinaj, tych klap coraz mnie.

Pochwał: 1

PostWysłany: Sob 08 Gru, 07 9:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Madd napisał:
curek napisał:
nikt mnie nie zjechal ze klapa bambino ma 1/2 szczebelkow?

A co To, nic nowego w sumie Wink Nawet chyba MateuszC ma takową w swojej rajdóweczce Smile

no baaaaa , ja mam wszystko;)
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

PostWysłany: Sob 08 Gru, 07 11:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:
Nie wycinaj,

Curek już to zrobił... swoją drogą Mochu, masz racje - szkoda tych klap...

Member
Member

1986 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 08 Gru, 07 14:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a zrobil Mr. Green ale cale szczescie na kompie tylko ;P

PostWysłany: Nie 09 Gru, 07 17:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A rzeczywiście... I dobrze, Bambino powinno zostać oryginalne.

Member
Member

1986 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 23 Maj, 09 7:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://img198.imageshack.us/gal.php?g=img0365u.jpg&via=yfrog

małe zmiany Smile

Pochwał: 9

PostWysłany: Sob 23 Maj, 09 10:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oo takie małe to one nie są , konkretna robota Very Happy Jedynie do czego mógłbym się przyczepić to rost klapa , mogła by być serią bo trochę za pstrokato . Ale i tak jest świetny .
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 23 Maj, 09 10:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy tam takie firany są porobione na masce straszne ?

Ciekawe połączenie stylów. Z przodu brakuje mi chrom halogenów i chrom spryskiwaczy zdecydowanie. Piękne wrażenie robią czarne tablice rejestracyjne. Szkoda, że pasek na szybie nie jest półprzeźroczysty z nadrukiem, tylko po prostu ot taki zwykły folia plus druk...
Pas przedni też jedna wielka firana... Czy pospawanie łączeń nie dobije się źle na tym samochodzie ?
Tylne lewe okno też firanka...
Z tyłu fajnie - klapa i w ogóle taki hamerykański... ale ta pomalowana miska olejowa wymaga poprawy.
Praw drzwi wyglądają jakby miały wgniotkę lekką u dołu. Tak jest w rzeczywistości ?
On będzie poprawiany jeszcze ? Polerowany ? Malowany drugi raz ?
Jakie plany ?

PostWysłany: Sob 23 Maj, 09 11:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

łądny maluszek podoba mi sie bra oraz rost klapa z tylu Smile
Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

Pochwał: 1

PostWysłany: Sob 23 Maj, 09 14:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

właśnie taki by mi się maluch przydał jeszcze Very Happy żeby zaspokoić swoje potrzeby Laughing
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński