Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Green power by bobdesigne
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 01 Kwi, 07 20:23    Temat postu: Green power by bobdesigne Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fiacik znajomego.

Leń nie chce założyć sobie konta Smile
Wpadł do mnie w weekend, a ja miałem aparat więc zrobiłem parę fotek.

Auto jest obniżone, utwardzone, szerokie fele + 175/50R13, tarczówki, ... Ma fajną tapicerkę zachodzi na wszystkie słupki.
Mam nadzieję że właściciel sam się pofatyguje i coś napisze jak zamieszczę fotki Rotfl .

Ostatnio zmieniony przez m.a.x.x. dnia Pon 02 Kwi, 07 23:36, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
maciekdj (Łódź)

PostWysłany: Nie 01 Kwi, 07 20:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ladnie sie prezentuje, taki zadbany i ciekawie zrobione polonezowskie felgi...

jeszcze tylko jakiegos opisu dokladniejszego brakuje i fot tej fajnej tapicerki w srodku...Cool

moze wlasciciel rzywiscie cos napisze Very Happy
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 01 Kwi, 07 20:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podoba mi się nawet kolor. Nie podoba mi się wzór felg i mimo obniżenia auto troszkę za wysokie. Ciekawy egzemplarz. Pewnie tapicerka, to prywaciarstwo jakie mam w Beżyku i Boberze. Też zachodzą na słupki. Ciekawe podsufitki.

Aha, jeszcze standartowe fotele i tylna puła z głośnikami na NIE.
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Nie 01 Kwi, 07 21:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fele i gleba bardzo na tak, zdecydowanie na nie standardowe fotele, półka troche przesadzona jak dla mnie. I podpisuję się do pokazania zdjęć wnętrza.
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 01 Kwi, 07 21:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cód, miód i orzeszki Shocked

Przeboleję nawet wzór felg Wink
Powrót do góry
scandaL (Warszawa)

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 01 Kwi, 07 21:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wiem dlaczego ale odnioslem wrazenie ze to "cos nowego".. moze dlatego ze nie spotaklem sie jeszcze z takimi felami w parchu. no i kolor
ciekawie, fajnie
a cos w silniczku pomodzone? gleba jest, felunek z oponami tez, tarcze, wiec tylko mocniejszego motoru brakuje Wink
Powrót do góry
Phantom (Wrocław)

Member
Member
Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 01 Kwi, 07 21:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak dla mnie kolor jak najbardziej w pipke, natomiast fele mi wogole nie podchodzą. Nat maj stajl Laughing
Powrót do góry
Wi$niA (z pierwszego tłoczenia)

Member
Member

PostWysłany: Nie 01 Kwi, 07 21:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fajny kolorek taki zielony ladny malec
hellrider (Okolice Rzeszowa)

PostWysłany: Nie 01 Kwi, 07 21:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

PIerwszy raz mi sie podoba ten wzor feg na malcu. Chyba sam sobie takie zainstaluje Smile

No i jak pisali inni troszke bym bardziej zglebowal z 3 cm chociaz ....
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 01 Kwi, 07 22:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zielony metalic. Auto pieje trochę z przodu (do poprawienia).
Tapicerka jest nietypowa bo np. schodzi po słupku przy drzwiach kierowcy a potem skręca pod tylnym uchylanym oknem (czyli otacza tylną szybę ze wszystkich stron).

Kierownica to monte-carlo obszyte od nowa skórą.

Pochwał: 5

PostWysłany: Pon 02 Kwi, 07 0:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kolor mi sie nie podoba, wzór felg (w ogole tylko niektore mi sie podobaja) bo sa paskudne ale tak to może był Cool

PostWysłany: Pon 02 Kwi, 07 9:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jednym słowem extra - tylko pytanie czemu nie ma żadnej foty z tył malca - zawiodłem sie troche Mad

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 02 Kwi, 07 12:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ładniutki.
Felgi w orginale są paskudne,ale te są super zrobione.
Gleba za wysoka.

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Pon 02 Kwi, 07 12:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nic nie pomoże tym felgom. Okropne są

PostWysłany: Pon 02 Kwi, 07 13:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Autko zrobione fajnie:)kolorek super!! co do felg to pasowaly by mu felgi Elba lub Melber pomalowane tak jak te:) zaluje teraz ze w swoich nie dalem rantu do polerki, no ale coz!! jestem jak najbardziej na tak:)chcialbym zobaczyc jeszcze zdjatka tylu auta i srodeczka!!Smile
Powrót do góry
Marchewa (Łódź)

Pochwał: 6

PostWysłany: Pon 02 Kwi, 07 14:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ładna wychuchana maluszynka.Co prawda to prawda,mnie też trójramienne felgi się niepodobają,ale ważne że autko zadbane jest,ładny kolorek.Daje rade Smile
Powrót do góry
bobdesigne (Łódź)

PostWysłany: Pon 02 Kwi, 07 16:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

maciekdj napisał:
ladnie sie prezentuje, taki zadbany i ciekawie zrobione polonezowskie felgi...

jeszcze tylko jakiegos opisu dokladniejszego brakuje i fot tej fajnej tapicerki w srodku...Cool

moze wlasciciel rzywiscie cos napisze Very Happy
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Pon 02 Kwi, 07 16:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czyżbyś był właścicielem bobdesigne? Cool
Powrót do góry
bobdesigne (Łódź)

PostWysłany: Pon 02 Kwi, 07 17:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam,fnów 126p więcej fotek i większy opis na temat tego autka wyśle w weekend.
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Pon 02 Kwi, 07 17:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No witam witam włąściciela na foty czekamy z niecierpliwością.
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Wto 03 Kwi, 07 13:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kolorek fajny, fele mnie sie nawet podobają, ale czekam na fotki wnętrza Smile
Powrót do góry
bobdesigne (Łódź)

PostWysłany: Czw 05 Kwi, 07 12:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam, oto więcej fotek wnętrza mojego malca. Opis auta:
rok produkcji 1999, 2 właściciel, do dnia dzisiejszego serwisowany w ASO
stan blacharski jak i meczaniczny oceniam na bdb. Modyfikacjie jakie wprowadziłem głównie dotyczyły zawieszenia: klepany resor na płasko, podstawki obcięto o połowe, obcięte spręrzyny o 2 zwoje utwardzone amory wlany olej ohlins od amorów motocyklowych, załorzone tarcze przód brembo max zaciski sc lakierowane na czerwono wraz z bembnami tył, nowy lakier metalik paleta subaru USA, białe klosze tylnych lamp + żarówki led, w środku nowe tapicerki robione na zamówienie przez firme ARMJ sport + sufit zachodzący na wszystkie słupki i kiera monte carlo obszyta nową skurą silnik jak narazie nie tknięty ( w planach silnik od ścigacza 1300).
Powrót do góry
Fucus (Dąbrowa Tarnowska)

PostWysłany: Czw 05 Kwi, 07 13:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no zapowida sie fajnie a srodek jest spoko wykonczony
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Czw 05 Kwi, 07 15:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jakoś nie w moim typie to wnętrze ale jest ciekawe.
Powrót do góry
Cybul (Wrocław)

PostWysłany: Czw 05 Kwi, 07 20:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Malec jest zaje*** tylko niżej jeszcze!!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński