Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Green power by bobdesigne
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
RedSn@kE (Łódź)

PostWysłany: Pon 11 Lut, 08 12:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z zewnatrz zajebiscie zrobiony. Te fele nigdy mi sie niepodobaly ale tak pomalowana jednak fajnie wyglada.
Nie podoba mi sie polka, pomalowane na zielono monte, cale biale swiatla i fotele

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 28 Mar, 08 19:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widziałem to dziś w akcji, na przeciw salonu samochodowego "mojego" na Legionów 106. Potem wylazłem i widziałem jak wraca "z zaplecza " ART-DOMu. Ależ to zapina...

Co właściciel tam nagrzebał??

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 30 Mar, 08 11:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z tego co widzialem w piatek to chyba nic Razz

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 30 Mar, 08 16:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to to nieźle zapina jak seria...

PostWysłany: Wto 02 Gru, 08 15:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ogladalem reaktywacje twojego autka duzo pracy i kasy wpakowane ale sie oplacilo efekt jest wspanialy bo nie wyglada buracko jak tego typu modernizacje a co pod maska jaki motor tam jest bo nie doczytalem albo nie napisales Cool Very Happy
Powrót do góry
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 02 Gru, 08 16:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale kotleta odgrzałeś osa

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Wto 02 Gru, 08 23:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piter19850207 odgrzał ja sądze ze przypalił SmileSmile Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry
Machu19 (Piekary Śląskie)

PostWysłany: Pią 05 Gru, 08 14:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pyt z czego jest zrobiona ta dokładka pod zderzakiem?? pilne
Powrót do góry
sr99 (Środa Wlkp)

PostWysłany: Pią 05 Gru, 08 14:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hokej z golfa III
Powrót do góry
Machu19 (Piekary Śląskie)

PostWysłany: Pią 05 Gru, 08 14:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pasuje bez zadnych przeróbek czy trzeba coś majstrować??
Powrót do góry
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Pią 05 Gru, 08 15:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trzeba przyciąć na odpowiednią długość .
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński