Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Green by Mariusz126p
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Pebol

PostWysłany: Sro 26 Paź, 11 8:52    Temat postu: Felgi ;) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Smile Smile piękne te felgi Wink
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Sro 26 Paź, 11 8:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Miazga ! Cool

Member
Member
Organizator Manu'12
Ostrzeżeń: 1

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 26 Paź, 11 10:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja chce szerokie fele!! Sad'

Powrót do góry
Mariusz126p (GŁOSKÓW)

PostWysłany: Sro 26 Paź, 11 16:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NIo moje nowe kosztowały by normalnie 3000zl ale miałem fajna okazje wiec trzeba było brac
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 27 Paź, 11 2:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Felgi Miazga nie powiem Smile
i tak to stwierdzenie było for You Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Mariusz126p (GŁOSKÓW)

PostWysłany: Czw 27 Paź, 11 7:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A podyktowane czym ? Crazy Crazy ??
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 27 Paź, 11 9:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pewnie tym, ze jestes na trt od dawna zarejestrowany, nie odzywales sie dlugo ale jak juz pokazales to gruby project Wink

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 27 Paź, 11 22:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Harnas nie mam jakiejś chorej zazdrości bo malec jest fajny Smile
ale takie krzyczenie że wygram wygram to jest trochę nie na miejscu...
o to mi kuźwa chodzi
EOT

Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 27 Paź, 11 22:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przestańcie się spinać kto ma niżej będzie zlot to będzie pojedynek na glebę Rolling Eyes

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 27 Paź, 11 22:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

arek właśnie! i o takie kurwa mądre stwierdzenie mi chodziło a nie Smile
peace

Powrót do góry
Świercu (Uć)

Member
Member
Moderator

PostWysłany: Pią 28 Paź, 11 7:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na potrzeby was zorganizujemy specjalne zawody. Kładziemy na prostej, na asfalcie rzecz jasna, klucz płaski 10, kto przejeżdżając zawiśnie miską na nim, Wygrywa! Very Happy
Powrót do góry
stopek126p (Toruń)

Future Member
Future Member
Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 28 Paź, 11 20:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rocznik taki jak mój tez mam 1981r Fele takie chyba ma bodajże Cinek jak sie nie myle ładnie leży Super egzemplarz
Powrót do góry
Mariusz126p (GŁOSKÓW)

PostWysłany: Sob 29 Paź, 11 19:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak Cinek ma takie same ale ja juz jutro oddaje je na lustro. A i Cinek ma 4x7x13 a ja mam z przodu 7 x13 a tył 8x13

zmiana tylnych opon na 165 55 13 pirelli
Powrót do góry
morrek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 17

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pią 09 Gru, 11 22:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Up Devil

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/98711
XD Very Happy
Powrót do góry
Mariusz126p (GŁOSKÓW)

PostWysłany: Wto 13 Mar, 12 9:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem jestem tylko wiadomo praca i do tego musiałem ostro zainwestować w dupowoza czasem się zastanawiam po co go kupiłem Ekhm...
Powrót do góry
Fabi96

PostWysłany: Wto 13 Mar, 12 17:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fajny Kaszel Very Happy
Ładnie mu na tej feldze Smile
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Ostrzeżeń: 1

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 13 Mar, 12 22:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja nadal chce szerokie fele Razz jak Ci się jeździ na takiej szerokiej feldze z tyłu? opona i rant felgi nie wystaje za nadkole ?

Powrót do góry
Mariusz126p (GŁOSKÓW)

PostWysłany: Wto 13 Mar, 12 22:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szczerze to jeszcze na tyle odkad mam 8 cali nie jechałem ale spodziewam sie tarcia jak ch...ra dlatego w najblizszym czasie postaram sie wyklepac co sie tylko da:)
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 16 Mar, 12 8:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ahh te kółko Razz Mi trze o wewnętrzny błotnik n max skręcie a mam koło 12 serie Razz

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński