Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Granatowy elx
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Rampula (Bytom)

Pochwał: 5

PostWysłany: Pią 27 Mar, 09 23:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no Mateusz, ja juz mojego posadzilem wiec teraz kolej na Twojego, na Zvoleniu musza znow jakos wygladac obok siebie Very Happy

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 27 Mar, 09 23:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiem tyle Na Glebe go Exclamation Mr. Green

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Bronek (FSM)

Pochwał: 6

PostWysłany: Sob 28 Mar, 09 19:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sr99 napisał:
Posłuchaj Bronka

Nawet mam dla niego resorek odpowiedni Wink

Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn Smile
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"
Powrót do góry
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Nie 29 Mar, 09 10:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mroczek, nie bądź pipa pipa, sadzaj go na glebę bo pomiędzy błotnik a oponę to ja wsadzę dwa buty i coś jeszcze Very Happy

Pochwał: 1

PostWysłany: Sob 18 Kwi, 09 19:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rekin napisał:
sadzaj go na glebe

zestawik już czeka Smile

A tymczasem dzisiaj razem z Bronkiem podziałalismy przy malcach, ja porobiłem troche zaprawek na karoserii w rynienkach, w komorze silnika, i ubytki w konserwacji uzupełniłem. W Bronka maluchu, nowe wycieraczki, klamki, zakonserwowane profile i spolerowanie śladów uszczelki pod tylnymi bocznymi szybami Smile
Trochę fotek:

Profile:

Narazie wysoko:
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 18 Kwi, 09 19:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Eleganty jak z salonu Smile

PostWysłany: Sob 18 Kwi, 09 19:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak dla mnie masakra... obydwa Eleganty świetnie utrzymane (respekt), hehe jak braciszki Razz
mroczek jak posadzisz troche swojego to naprawdę chylę czoła Exclamation
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 19 Kwi, 09 12:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No nie mam słów Smile

PostWysłany: Czw 23 Kwi, 09 18:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak stoi przód na resorze od Bronka sklepanym na 8cm. Na oponkach 155/65 przyciera delikatnie jedno koło o rant blotnika. Ale jest problem z prowadzeniem. Auto nie wybiera sobie toru jazdy tylko by jechac prosto ciągle trzeba korygowac kierownicą. tylko zbieżnośc Question
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Czw 23 Kwi, 09 19:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bardzo możliwe, od tego trzebaby zacząć.
Powrót do góry
sr99 (Środa Wlkp)

Pochwał: 3

PostWysłany: Czw 23 Kwi, 09 20:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zbiezność i kąty pochylenia koła
Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

PostWysłany: Czw 23 Kwi, 09 21:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak zajedziesz na zbieżność to od razu sprawdzą Ci kąty i wszystko się wyjaśni...
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Czw 23 Kwi, 09 22:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siedzi miodnie Wink I tak ma być Exclamation Mr. Green
Pojedź na zbieżnośc, zrób kąty jak należy, a będzie wszystko elegancko Wink Zobaczysz, że lepiej się prowadzi na glebie, niż na terenowym zawiasie Wink

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 24 Kwi, 09 8:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak dla mnie to nadal terenowe jest to zawieszenie.
Na takim balonie na 13tkach jeszcze szpara między opona i błotnikiem????

Pochwał: 3

PostWysłany: Pią 24 Kwi, 09 14:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja też mam resor na 8 cm i było identycznie zaraz po założeniu, później błotniki położyły sie na oponach a teraz na 135/70 jest w sam raz Razz Masz tam dołożoną lagę, czy seria Question
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 24 Kwi, 09 21:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nadal jest terenowo - ale może się ułoży. Wywalić nadkola, zaklepać ranty od wewnątrz. Jechać na zbieżność, karosaż.

Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Pią 24 Kwi, 09 21:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

165/55 tam ma byc, tudzież 175/50, podstawki jeszcze w pol i beje dopiero zwac glebą można.
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 24 Kwi, 09 21:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podstawki na 11mm i będzie dobrze. No LEPIEJ Mr. Green

Ostrzeżeń: 5

no i jak moch prawi, zaklepac ranty
Powrót do góry
Bronek (FSM)

PostWysłany: Sob 25 Kwi, 09 11:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mroczek nie sraj ogniem, zrób jeszcze tył lepiej, i jedź na zbieżność Razz

Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn Smile
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 25 Kwi, 09 12:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam ranty wycięte wewnętrzne w większości bo bardzo obcierało Faja

PostWysłany: Nie 26 Kwi, 09 10:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Panowie ten resor jest bez dodatkowej lagi, tyle ze sklepany na 8. Na amorkach oryginalnych nie da sie na tym jezdzic bo tak miekko jest. Czy dodanie 3 pióra wystarczy, czy tylne amorki na przód lepiej dac Question
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński