Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Grajkowy czerwony - SPRZEDANY.
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
grajek666 (Gdynia)

PostWysłany: Pon 30 Kwi, 07 19:55    Temat postu: Grajkowy czerwony - SPRZEDANY. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!

Elegant z 95' , narazie seria.
Niedawno kupiony, z miejsca zrobiony kapitalny remont podłogi, bo woda się lała Razz
Nowy tłumik, pare dodatków do wnętrza i zabezpieczeń.
Przebieg 150tyś, ale chodzi idealnie, całkiem żwawo Twisted Evil

Pierwsze fotki:

pozdr

Ostatnio zmieniony przez grajek666 dnia Wto 20 Sty, 09 20:57, w całości zmieniany 7 razy
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 30 Kwi, 07 20:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A co to Polska Jazda ??

Zapraszam do mnie Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 30 Kwi, 07 20:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak trzyma tylko wywal kofpaksy Cool
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 30 Kwi, 07 21:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo ładny Smile
grajek666 napisał:
narazie seria

Rozumiem, że zamierzasz przeprowadzić jakieśmodyfikacje, więc pochwal się Wink
Powrót do góry
grajek666 (Gdynia)

PostWysłany: Pon 30 Kwi, 07 22:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pierwsze zamysły to fele, najlepiej 13" alu. Realizacja tego najprawdopodobniej we wakacje. Do tego czasu seria. Narazie nie planuje jakiś "sportowo-rajdowych" charakterystyk. Może troche gleba, ale puki nie wiem jakie będą felgi nie bede nic z tym działać, żeby sie potem nie okazało, że sie niemieszczą. No i lepsze audio - radio Blaupunkt czeka. Very Happy
Powrót do góry
LyszyK

Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 30 Kwi, 07 22:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gleb ile się da , 7 cala nawet wejdzie Very Happy

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 30 Kwi, 07 23:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak będziesz miał radio już to nie zapomnij o naklejce na tylnią szybę: "BLAUPUNKT" Smile Jeśli kupisz ją w autoryzowanym sklepie może dodać Ci nawet 5KM Jupi!

Myślałeś o biało-czerwonych lampach na tył Wink ?
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 01 Maj, 07 11:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

[list=][*]Fajny kolor[*]Fajna tylna lepa[*]Fajne zdjęcia (te pod światło)[/list]

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 4

PostWysłany: Wto 01 Maj, 07 11:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maxx popraw swój post bo coś ci nie wyszło..

Pochwał: 3

PostWysłany: Wto 01 Maj, 07 12:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

m.a.x.x. napisał:
  • Fajny kolor
  • Fajna tylna lepa
  • Fajne zdjęcia (te pod światło)

Ne masz Laughing Laughing poprawie KOLEGE Laughing
Member
Member

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 01 Maj, 07 12:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobra seria, tylko szkoda ze czerwona Laughing za dużo tego na uliach i pomylić się można Laughing
silnik chodzi jak igiełka, lecz na startach równoległych ja troszkę odchodziłem Devil
maluszka dobrze znam bo często nim ostatnio jeżdże (tylko na miejscu pasażera)

Pochwał: 6

PostWysłany: Wto 01 Maj, 07 18:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo ładny elegancik , prawie identyko jak mójWink Ale klosze przydałyby się biało czerwone z tyłu i kierunki białe boczne Wink

Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn Smile
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"
Powrót do góry
grajek666 (Gdynia)

PostWysłany: Sob 23 Cze, 07 22:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po prostej... Cool
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Sob 23 Cze, 07 22:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na pustej Jupi!

Ostatnio zmieniony przez Lama dnia Wto 20 Sty, 09 21:35, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 23 Cze, 07 23:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

u mnie czesto tak lezała skazówka Laughing jak wyreguluje to mam nadziej ze znowu wiecej pojedzie Wink
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Sob 23 Cze, 07 23:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

U mnie to swoje zrobił V-Power Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Powrót do góry
grajek666 (Gdynia)

PostWysłany: Sro 27 Cze, 07 21:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ehhh... pare dni deszczowej pogody i znów mam zalane auto. Uszczelki przepuszczają i leje sie do środka, a po matach wygłuszających aż na podłogę. Dziś znów wywaliłem wszystko ze środka i szuszenie (juz poraz 3 w 2 m-ce) Ma ktoś dobry pomysł na uszczelnienie? Silikon za uszczelki nie pomógł. Sad Postaram sie jeszcze z zewnątrz jakoś przyzwoicie nałożyć kosztem wyglądu, ale wkońcu sucho moze będzie Razz
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Sro 27 Cze, 07 21:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Silikon ile byś go nie nawalił to nic nie da, bo szyba w uszczelce pracuje i cały czas sie rusza wiec szkoda roboty. Lepiej wyjmij szybę Bo rozumiem że chodzi o przednia I tylną z resztą też chociaż tego na pozór nie widać, i posprawdzaj podszybia, czy przypadkiem ci nie przegniły i woda ci nie idzie. Ewentualnie jeszcze uszczelki nowe możesz założyć, ale jak leje się masowo to coś z podszybiem.
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sro 27 Cze, 07 22:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Grunt to mieć drożne i nie pordzewiałe odpływy.
Member
Member

PostWysłany: Sro 27 Cze, 07 22:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

albo nie mieć ich wcale, wtedy na bank nic do bagażnika ani do środk nie przelatuje.
Powrót do góry
grajek666 (Gdynia)

PostWysłany: Czw 28 Cze, 07 21:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak wiec dzis z pomocą ojca uszczelniłem czarnym silikonem uszczelki na zewnątrz, czyli miejsca w którym łączą sie z szyba i po drugiej stronie z karoserią. Bede jeździć na wybebeszonym wnętrzu i zobacze czy cos to pomogło. Jesli nie zda egzaminu to przynajmniej nie bede musial znów wszystkiego suszyc i rozbierać
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Czw 28 Cze, 07 22:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Daję 89% że to nic nie da, jak juz wcześniej mówiłem ale ...
Powrót do góry
grajek666 (Gdynia)

PostWysłany: Sob 30 Cze, 07 19:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po dużej ulewie stwierdzam ze (narazie) jesy sucho i nic nie cieknie Very Happy
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Sob 30 Cze, 07 20:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

narazie. przez tydzień dwa, może miesiąc, ale jak prędzej czy później ...
Powrót do góry
Miglandz (Żory)

PostWysłany: Sob 30 Cze, 07 21:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lama ale ty jesteś sceptyczny Laughing
A moze jednak akurat mu sie udało Razz Razz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 1 z 5

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński