Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Grajkowy czerwony - SPRZEDANY.
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
bartonq (Katowice)

Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pią 11 Sty, 08 13:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wszystkie poldowskie felgi sa najlepsze do malucha
Powrót do góry
grajek666 (Gdynia)

PostWysłany: Wto 19 Lut, 08 0:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mi sie podobają i sporym plusem jest rozstaw 4x98.

-----------------------------------------------------------------------------------
EDIT:

Klip mojej produkcji z wekendowych szaleństw na śniegu wraz ze Scorpionem:
http://pl.youtube.com/watch?v=HC0Mq2X5-hg
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 19 Lut, 08 0:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chłopaki, już w 4 tematach jest ten filmik Twisted Evil Ale rozumiem, ze sie cieszycie, wiec wybaczam Wink 126pozdro
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 19 Lut, 08 0:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Chłopaki, już w 4 tematach jest ten filmik

w HP bo film, w promocji bo terytorium, w teraz my bo my
a tak po za tym gdyby go nie było tyle razy to może byś go przegapił Laughing

Member
Member

PostWysłany: Wto 19 Lut, 08 1:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobry klip fajnie wam wychodzily ujecia jak jeden jechal zadrugim i go nagrywam Wink
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Wto 19 Lut, 08 9:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fajny filmik, ale ja bym tam sie bał jeździć - za dużo latarni Razz
Powrót do góry
Bronek (FSM)

Pochwał: 6

PostWysłany: Wto 19 Lut, 08 16:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobre ale ja też bałbym sie o te lampy Wink

Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn Smile
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"
Powrót do góry
grajek666 (Gdynia)

PostWysłany: Wto 19 Lut, 08 17:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pierwsze ujęcie filmu (po zdjęciach) naprawdę blisko było od latarni Very Happy
Powrót do góry
sr99 (Środa Wlkp)

Pochwał: 3

PostWysłany: Wto 19 Lut, 08 21:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobrze te kółka wyglądają na czerwonym Cool A wkońcu co będzie KJS-owóz czy cywilny
Powrót do góry
grajek666 (Gdynia)

PostWysłany: Pon 03 Mar, 08 23:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Auto dostało alu 13" x 5" Very Happy
Trochę kombinowania, by przy tej glebie weszły - zagięte ranty, przycięty zderzak od wewnątrz - ale weszło Wink

Powrót do góry
Bilo (ERA)

PostWysłany: Pon 03 Mar, 08 23:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ladnie Wink

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11

PostWysłany: Pon 03 Mar, 08 23:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ślicznie Panie, ślicznie... a cóż to za balony Smile?

PostWysłany: Wto 04 Mar, 08 0:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wszędzie 145/70
Powrót do góry
Medyk (ETM)

Pochwał: 3

PostWysłany: Wto 04 Mar, 08 9:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobra felga nie jest zła, ale opony jednak maja za duży profil, idealne by były Michelin compact 145/60R13.

[edit]
aha no i ten wypierd z tłumika trochę kiepawo wygląda.
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 04 Mar, 08 18:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fajna fela, fajny maluch..taki szatanski Very Happy

PostWysłany: Wto 04 Mar, 08 20:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

grajek666 bomba, super wyglada, powiedz mi tylko czy ci coś z przodu obciera na tych oponkach? Bo mam takie same opony przod juz mam zglebiony, jeszcze tył został i nie wiem czy mi bedzie trzec czy nie. A twój maluszek slicznie wyglada, zrób mu progi w kolor budy Wink

Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn Smile
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"
Powrót do góry
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Wto 04 Mar, 08 21:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dokładnie na takie się czaję do swojego Wink Teraz się przekonałem, że to świetnie się komponuje Mr. Green Mr. Green Mr. Green

PostWysłany: Wto 04 Mar, 08 22:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bronek, tak jak pisałem, była potrzeba trochę zagięcia z przodu rantów i z jednej strony przycięcia odrobinę zderzaka - na zakończeniu jest takie wyprofilowane pod nadkole do środka i tam opona przy skręcie ocierała. Generalnie z przodu teraz jest min. 0,5cm, ale tylko raz na większej nierówności usłyszałem obtarcie. Na dziurach nie wiem, bo odgłos sił uderzenia jakie wydaje niskie i twarde zawieszenie zagłusza ewentualne obtarcia, ale pewnie zdaży sie Wink W mojej ocenie jest idealnie. Nisko, ale na tyle rozsądnie, ze da się jeździć "w miare normalnie", a koła wypełniają ładnie całe nadkola. Jestem zadowolony. Śruby zabezpieczające juz w drodze do mnie, bo pewnie nie tylko mi sie tak podoba Razz
Powrót do góry
Banan126p (Łódź)

PostWysłany: Sro 08 Paź, 08 17:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo fajny malec Smile i ta krwista czerwień.Fajnie sie komponują te felgi z resztą,więc może też sobie takie sprawie do swojego.Najwyżej na nastepnym ogólnym będą klony,ale chyba mi wybaczysz:P
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 08 Paź, 08 17:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siakaś masakra ten profil, ale felgi dobre.

PostWysłany: Wto 20 Sty, 09 20:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja podbnie jak Sebcyc sprzedałem dziś auto. Trochę mi żal rozstawać się z maluchowym społeczeństwem. Zloty trójmiejskie i Wrocław na którym byłem, pozostawiają fantastyczne wspomnienia, ale pora wsiąść w coś większego.

W takim wypadku musze pożegniać się z zaszczytnym tytułem membera. (Władze proszę o zmianę statusu)
A żeby nie było, fotka z oficjalnego ściągania skorpionów.

Napewno będę jeszcze zaglądal na forum.

Nowy właściciel planuje eksploatować czerwonego na trójmiejskich KJSach.

pozdrawiam.
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 20 Sty, 09 20:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Grajek jak mogłeś Confused
Miałeś być w Poznaniu na ogólnopolskim i tez nie byłeś nie ładnie Wink
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
Bobi (54°16)

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 20 Sty, 09 21:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Smutno. A co masz na myśli pod hasłem - coś większego? Wink

Powrót do góry
grajek666 (Gdynia)

PostWysłany: Wto 20 Sty, 09 21:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Póki co korzystam z Audi A4 2.8, ale docelowo szukam młode SC 1,1.
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 20 Sty, 09 21:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Za cenę SC 1,1 kupisz ciekawsze auto, jeśli szukasz NAPRAWDĘ młodego egzemplarza. W końcu to ponad 10 tys.zł.

To Twój jedyny malacz był ?

Już nie będzie powrotu do 126p ?
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 4 z 5

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński