| Autor |
Wiadomość |
Madd (Wrocław)
 Pochwał: 11 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto 20 Sty, 09 23:38 Temat postu: |
|
|
Kurcze... ale ich teraz znika z forum. wszyscy sprzedają  _________________ [img]http://img40.imageshack.us/img40/1020/osp.gif[/img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
grajek666 (Gdynia)

|
Wysłany: Sro 21 Sty, 09 8:35 Temat postu: |
|
|
| Moch napisał: | Za cenę SC 1,1 kupisz ciekawsze auto, jeśli szukasz NAPRAWDĘ młodego egzemplarza. W końcu to ponad 10 tys.zł.
To Twój jedyny malacz był ?
Już nie będzie powrotu do 126p ? |
Auto szukam właśnie takie. I po 3 miesiącach poszukiwań stwierdzam, ze nie ma lepszego konkurenta na młode, typowo miejskie auto, niż SC.
Co do malucha, to zapewne za jakiś czas przygarnę FLa po dziadku, który czuje sie coraz gorzej i powinien juz dawno zaprzestac prowadzenia auta. Wtedy pewnie trafi pod moją opiekę. Jeśli pytasz w kwesti mojego membera, to głupio mi być pełnoprawnym członkiem klubu nieposiadając na stanie malucha. Jesli będę miał ponownie jakiegoś maluszka to wystosunkuje odpowiednią prośbę o przywrócenie statusu mebera. Myślę, ze to uczciwe w stosunku do całej załogi Terytorium.
pozdr. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Sro 21 Sty, 09 10:02 Temat postu: |
|
|
No jak chcesz typowo miejske auto to może... ale z TYPOWO miejskich starszych aut np. Lupo byłoby dobre (chociaż każde miejskie auto jest trochę dziewczęce ) - maluch też  _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marchewa (Łódź)
 Pochwał: 6
|
Wysłany: Sro 21 Sty, 09 10:04 Temat postu: |
|
|
Myślę,że kwestia memberostwa,to akurat detal.Nikt się nie obrazi.
A co do auta,to zależy czego szukasz,bo możesz równie dobrze za te pieniądze kupić siakiegoś Golfa GTI czy MPowera 316 w budzie e36.
Z punktu widzenia ekonomii to oczywiście wygrywa FIAT,i to już na starcie chociażby ze względu na cene ubezpieczenia. Ale powiem Ci szczerze,starsze zagraniczne auta mają większy wybór części zamiennych niż do CC/SC... Tyle odemnie. Pozdr. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Sro 21 Sty, 09 10:08 Temat postu: |
|
|
Akurat jesli chodzi o wybór i ceny części zamiennych to CC/SC jest nadal niepokonane. Po prostu do starszych niemieckich pojazdów jest dużo RÓŻNYCH firm oferujących, ale z cenami różnie. A Fiat zawsze będzie... Fiat. Taniość widzę, taniość.
W SC ciągle miałem awarię hamulca ręcznego i "słabe" tylne hample...  _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marchewa (Łódź)
 Pochwał: 6
|
Wysłany: Sro 21 Sty, 09 10:11 Temat postu: |
|
|
Taak,słabe tylne hemple w tych Fiacikach to norma.U dziadka były niedawno robione.Teraz byłem na przeglądzie i wyszło,że słabizna,ale facet puścił,bo powiedział że TTTM
Co do cen zamienników,to zależy jaka marka Michałku.Fakt faktem Fiat tanim autem jest.Ale czasem chciałoby się mieć większy kufer,zabrać na luzie 4 osoby... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
grajek666 (Gdynia)

|
Wysłany: Sro 21 Sty, 09 11:30 Temat postu: |
|
|
Teraz jeżdżę audi A4 2.8 i miło mieć te 174 KM oraz duże, ładne auto. Ale jak zajeżdzam na stacje i wychodzi 12l/100km ekonomicznej jazdy to mi się kolana uginają, nie mówiąc o chwilach kiedy chce troche pocisnąć pedał gazu. Robie za dużo kilomertów by teraz myśleć o takich autach. Mam inne priorytety rodzinne przed sobą na najbliższe 2-3 lata, wiec SC jest dla mnie idealnym wyjściem. Kiedy przyjdzie czas na 2+1 pomyśle o duzym kombi. A malucha po dziadku już pewnie zostawie tak czy inaczej.
Ale to chyba nie temat na rozważania o autach tylko pamiątka po czerwonym, z którego byłem dumny. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sr99 (Środa Wlkp)
 Pochwał: 3
|
Wysłany: Sro 21 Sty, 09 11:40 Temat postu: |
|
|
Fajny był, i głośno ryczał, czekamy aż pokażesz dziadkowego FL  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mały (okolice piły)

|
Wysłany: Sro 21 Sty, 09 15:13 Temat postu: |
|
|
| Wydaje mi sie że sc jub cc to dośc dobra opcja sam ostatnio przeszedłem dwa starsze dupowozy a teraz ujeżdzam cc sporting 1998 rok naprawde miłe auto ma klimat no i jednak na dupowóz wole mniejsze a nowsze. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|