Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Gdzie znajdę tłumik do eleganta.?

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
wow12911

PostWysłany: Wto 27 Gru, 11 21:14    Temat postu: Gdzie znajdę tłumik do eleganta.? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Wiecie czy firma "Michael Tuning System" zajmuje się produkcję tłumików do elegantów? Bo z tego co widzę na stronie to jest tylko ST/FL a nie wiem czy nie będzie trzeba nic przerabiać żeby to podeszło.
Powrót do góry
Quoter (LDZ)

Member
Member
Pochwał: 4

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 27 Gru, 11 21:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kolego? z nibylandi Smile
pytanie które zadałeś na tym o to forum jest na bardzo niskim poziomie...
tłumik to tłumik... zmieniają sie w razie czego tylko obejmy jesli chodzi o ST<--->FL, EL

Autor postu otrzymał pochwałę.
Powrót do góry
wow12911

PostWysłany: Wto 27 Gru, 11 21:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Quoter napisał:
Kolego? z nibylandi Smile
pytanie które zadałeś na tym o to forum jest na bardzo niskim poziomie...
tłumik to tłumik... zmieniają sie w razie czego tylko obejmy jesli chodzi o ST<--->FL, EL

No dobra może i moje pytanie było na niskim poziomie ale nie miałem nigdy styczności z wymianą tłumika(zakupem), tak więc nie chcę aby moje bardzo ciężko zarobione pieniążki poszły w błoto. A jak to mówią "Kto pyta nie błądzi". Ale skoro odpowiedziałeś na moje pytanie to bardzo dziękuję. Do zamknięcia.(Usunięcia)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński