Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
gdzie pracuja i czym sie zajmuja forumowicze z terytorium???
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
szym_cios

Pochwał: 4

PostWysłany: Sro 05 Mar, 08 18:00    Temat postu: gdzie pracuja i czym sie zajmuja forumowicze z terytorium??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli strefa prywatnosci czym sie zajmujecie na codzien???

Ja ucze sie w technikum w klasie III jako technik mechanik specjalizacja spawacz Cool czasem zarobie jakies grosze ale to tylko czasem Crying or Very sad
Powrót do góry
BeXa (Mysłowice(Śląsk))

PostWysłany: Sro 05 Mar, 08 18:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

równierz jestem uczniek II Klasy. Technikum Mechaniczne spec. naprawa i obsługa pojazdów samochodowch. a na Codzień blacharka, spawanie i mechanika

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 05 Mar, 08 19:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kierownik salonu i specjalista sprzedaży samochodów używanych marki Dacia i Renault.

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sro 05 Mar, 08 19:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja rozmyslam gdzie isc do liceum/technikum

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 05 Mar, 08 20:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gimnazjum niemieckie...w tym roku maturka (w niemczech jest troche inaczej). a potem studia na kierunku Elektrotechnika w Szkole wyzszej w Zittau.

Autor postu otrzymał pochwałę.
Powrót do góry
BeXa (Mysłowice(Śląsk))

PostWysłany: Sro 05 Mar, 08 20:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kapsel technikum jak najbardziej po liceum musisz iść na studia, po technikum masz zawód i również "możesz" iść na studia Very Happy

PostWysłany: Sro 05 Mar, 08 21:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Laboratorium Drogowe GDDKiA
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 05 Mar, 08 21:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostatni rok studiów Dziennikarstwo i komunikacja społeczna Laughing
po drodze mam już technik informatyk Wink
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
kapsel

PostWysłany: Sro 05 Mar, 08 21:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

BeXa, jedyne interesujące mnie technikum (samochodowe) jest na drugim końcu miasta, a jeżdżąc mpk każdego dnia nabawiam się coraz większej nerwicy.

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 05 Mar, 08 21:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jaki macie rozmiar buta? Tu sie robi gorzej niz na TVN style

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL

Autor postu otrzymał pochwałę.
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 05 Mar, 08 21:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bilo napisał:
A jaki macie rozmiar buta? Tu sie robi gorzej niz na TVN style
tego nie wiem wiem na szczęście nie mam tego kanału w domu Razz
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
Szary (EL....E)

PostWysłany: Sro 05 Mar, 08 21:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W sumie to tylko Hyde Park Razz

43 Laughing
A ja się uczę na blacharza , mam praktyki w aso Mercedes-Benz i wsumie tyle , szkola jak każda inna.
Powrót do góry
Mafiu (Łódź/Andrespol)

Member
Member
Pochwał: 7

PostWysłany: Sro 05 Mar, 08 22:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

46 Devil
A ja własnie szykuje się do egazminu i do technikum samochodowego tylko też mam daleko kapsel może bedziemy w tej samej klasie?

PostWysłany: Sro 05 Mar, 08 22:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie mam zamiaru Laughing

PostWysłany: Sro 05 Mar, 08 22:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja jestem w I technikum Gliwickiej samochodówki Smile

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 05 Mar, 08 22:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Harnas - zgorzelec po niemiecku to?? (gorlitz czy coś??)

Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Sro 05 Mar, 08 22:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:
gorlitz czy coś??)

dokladnie Smile
ale niewiem czy nie przez 2 l Razz i nad o dwie kropki Razz

fajne trabantsy tam stoja na tych brukowych uliczkach, pieknie to wygalda w tej scenerii Surprised
Powrót do góry
MateuszC

PostWysłany: Sro 05 Mar, 08 22:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mafiu napisał:
46 Devil
A ja własnie szykuje się do egazminu i do technikum samochodowego tylko też mam daleko kapsel może bedziemy w tej samej klasie?
\

to ile ty masz lat , bo w katalogu z gg pisze ze 25
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 05 Mar, 08 22:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Znacznie mniej ma Cool Jak większość tego forum.

PostWysłany: Sro 05 Mar, 08 22:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nr to 46, a szkoła to technikum ekonomiczne, klasa maturalna. Straszna zmuła.
Powrót do góry
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Sro 05 Mar, 08 22:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kapsel napisał:
nie mam zamiaru

Laughing Mr. Green

Ja też się ucze .
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 05 Mar, 08 22:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:
Harnas - zgorzelec po niemiecku to?? (gorlitz czy coś??)

Goerlitz to Goerlitz a Zgorzelec to Zgorzelec...dwa miasta oddzielone rzeka, do grudnia tez przejsciem graniczym, a teraz to juz na szczescie nie. Dawno temu bylo tylko Goerlitz.

BlackRider napisał:
fajne trabantsy tam stoja na tych brukowych uliczkach, pieknie to wygalda w tej scenerii

na brukowej uliczce to tam stoi codziennie piekny maluch. a trabant jezdzi taki smieszny z 4 rurami wydechowymi Laughing

Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Sro 05 Mar, 08 22:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostatni raz tam bylem rok temu, i nie potrafilem obsluzyc tego glupiego parkingu, wlasciwie bramki na nim tego pietrowego w poblizu BP Razz
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 05 Mar, 08 22:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tam znam parkingi darmowe. nawet na te na ktorych jest tylko 1h za darmo mam patenta w postaci samoprzestawiajacego sie zegarka pokazujacego czas przyjazdu na parking Very Happy
jak bedziesz wybieral sie w moje strony daj znac. zrobimy sobie mini spota. zreszta wszystkich zapraszam na zwiedzanie Starego Miasta w Goerlitz Wink
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Strona 1 z 8

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński