| Autor |
Wiadomość |
metaltymek (Kady)
 Pochwał: 2
|
Wysłany: Nie 08 Maj, 11 15:54 Temat postu: gdzie podpiąć te kable? |
|
|
po zdewastowaniu mojego pojazdu staram się jak mogę go doporowadzić do ładu, lecz nie mam pojęcia co to są za dwa złączone kable wychodzące spod osłony kierowniczej, nie mogę też znaleźć miejsca gdzie je podpiąć
tj. elx z 1997, jeśli to pomoże, to nie ma dźwięku "pip pip" od ssania i chwilowych świateł długich (jak się przełącznik do siebie wciska) _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Pochwał: 22
1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Nie 08 Maj, 11 17:06 Temat postu: |
|
|
to jest kostka ktora sie podlacza z tylu kolo kolumny kierowniczej do takiego malego czarnego pudelka (buczek ktory wlacza pipkanie po wlaczeniu ssania). To male czarne pudeleczko powinno sie gdzies tam znajdowac i ma wejscie na ta kostke bodajze od przodu samochodu. Jak nie bedziesz mogl znalesc zrobie Ci fotki. Ja u siebie to wyciagnalem specjalnie bo mnie pipkanie doprowadzalo do szewskiej pasji. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
metaltymek (Kady)
|
Wysłany: Pon 09 Maj, 11 7:43 Temat postu: |
|
|
no to blaszka która od początku mi się wydawała podejrzana jest jedyną pozostałością po tym pudełku, bo to tam powinno być?
|
| Powrót do góry |
|
 |

1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Pon 09 Maj, 11 8:51 Temat postu: |
|
|
a mozliwe, bo gdzies w tym miejscu powinno ono byc. Jak bardzo chcesz to Ci swoje sprzedam ale to pikajace dziadostwo wkurza tylko. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
arek (Łódź)

Pochwał: 20
1989 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Pon 09 Maj, 11 16:32 Temat postu: |
|
|
nie podpinaj tego bo to tylko denerwuje jak trzeba dłużej na ssaniu pojechać _________________
Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
metaltymek (Kady)
|
Wysłany: Wto 10 Maj, 11 13:16 Temat postu: |
|
|
czyli to jest tylko i wyłącznie od ssania, a czemu nie działają światła drogowe to muszę szukac gdzie indziej' _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Wto 10 Maj, 11 15:12 Temat postu: |
|
|
to jest tylko i wylacznie od pipkacza do ssania. jak masz problem z drogowymi to szukaj dalej. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
CEJOTUNIO (Warszawa Mokotów)

Pochwał: 3
1993 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Wto 10 Maj, 11 21:08 Temat postu: |
|
|
zajrzyj do działu download na portalu tam jest schemat instalacji elektrycznej od eleganta... wydrukuj sobie i sprawdź wszystko... a nóż masz upier*** cały przewód. Nie wiadomo, co takim idiotom do łba strzeli. _________________ KIEROWNIK ZMIANY OKMPM
If I could capture the rage
Of today's youth and bottle it
Crush the glass with my bare hands and swallow it
And spit it back in the face of you racists
And hypocrites who think the same shit but don't say shit |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|