Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Gaśnie na ssaniu

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Mechanika
Autor Wiadomość
kociol (Wałbrzych)

PostWysłany: Sob 21 Sty, 12 21:05    Temat postu: Gaśnie na ssaniu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich dawno mnie tu nie było ale chciałbym od was zaczerpnąć porady a więc mam małe pytanko czemu jak jest zimny silnik to jak włacze ssanie to mi gaśnie a bez ssania chodzi normalnie tylko że musze trzymac lekko na gazie puki się zagrzeje i jak sie już zagrzeje to jest wszystko miodzio pali na dotyk tylko włąnie mnie zastanawia czemu gaśnie na tym ssaniu. Gaźnik wyczyszczony,pompka paliwa,świece, cały bak,filter powietrza wężyki od paliwa
Powrót do góry
morrek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 17

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 21 Sty, 12 21:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jesteś pewny, że ssanie Ci działa ?? Razz Tzn, linka ciągnie dźwigienkę ?

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/98711
XD Very Happy
Powrót do góry
kociol (Wałbrzych)

PostWysłany: Sob 21 Sty, 12 21:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak wszystko działa
Powrót do góry
Mroziu126p (Wrocław)

Pochwał: 3

PostWysłany: Sob 21 Sty, 12 23:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

upewnij sie na 100% ze ssanie działa jak nalezy i jest podczepione bo tez miałem taką sytuacje i strasznie ciezko mi zapalał, musialem go tak jak ty na gazie trzymac nim sie cos tam rozgrzał Very Happy jesli to nie pomoze to sprobuj przeczyscic gaznik
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Mechanika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński