Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
GARAGE

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne
Autor Wiadomość
Porthos (Głosków/ pod Wawą)

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 24 Wrz, 06 9:13    Temat postu: GARAGE Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może zamiast add quartermile zrobimycoś bardziej sensownego i na miejscu w przypadku malucha ?

Proponuję :

0-60km/h
0-80km/h
0-100km/h

vmax

bo z całym szacunkiem, ale czasy z cwiartki w przypadku takiej zawalidrogi jakimi bez wątpienia sa nasze malce są conajmniej nie na miejscu (zeby nie powiedzieć smieszne)
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Nie 24 Wrz, 06 11:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Eee no co ty.. będziemy sie cieszyć jak ktos poniżej minuty zejdzie Wink dobry pomysł Smile
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 26 Wrz, 06 23:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja bym dał czas które podałeś + 400m i na 1km.

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 27 Wrz, 06 7:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na kilometr to troszkę nudne. Można skoczyć na obiad. Dla mnie ma to mniejszy sens niż 400 metrów.
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

PostWysłany: Sro 27 Wrz, 06 12:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no coty mochu przeciesz maluch to dopiero po kilometrze do pieciu nabiera swojej wlascicwej mocy zrywajacej asfalt Razz

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sro 27 Wrz, 06 12:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mój już wtedy puchnie Razz Laughing
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sro 27 Wrz, 06 13:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak czytałem o maluchu to były strony na których ludzi różnie opisywali osiągi, najczęściej 0-80km/h i 1km bo jest to bardziej miarodajne (profil opony i przekłamania licznika nie mają znaczenia).

Reszta (czyli 0-100km/h i 400m) dałbym bo są osoby które majątakie dane o swoim malcu a poza tym to są jedyne paramatery które można porównać z innymi autami.
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński