Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Galwanizowane stalowe 12" felgi
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
Ryba (Radomsko)

Pochwał: 4

PostWysłany: Nie 16 Mar, 08 9:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Arrow

Zapisz ten film na dysku Idea
Powrót do góry
Bilo (ERA)

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 16 Mar, 08 9:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ryba ale to jest fantachrom Laughing

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Ryba (Radomsko)

Pochwał: 4

PostWysłany: Nie 16 Mar, 08 10:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fantachrom to firma a nie rodziaj lakieru. A to coś co pokazałem to właśnie podobno "chrom argentum"; jest trwałe jak normalny lakier ponieważ na ten "chrom" kładzie się normalny bezbarwny 2K i to on odpowiada za właściwości mechaniczne powłoki Cool
Powrót do góry
lewy06 (Inowrocław)

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 16 Mar, 08 12:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja slyszalem ze chromowanie polega na zanurzaniu elementow wlanie w chromie gdyz jest to bardzo drogie a tu za wiele nie oszczedzaja... Neutral
nie wiem Neutral

PostWysłany: Nie 16 Mar, 08 12:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

malowanie jest tansze ale ja temu nie wierze..... ale z drugiej strony 4x600 to wychodzi obled jakis Wink

Powrót do góry
szczuraz (WrocLove By)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pią 21 Mar, 08 11:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bilo on na odczepnego na 100% tak ci napisal bo nie chce mu sie felgami od malucha zajmowac jak tam harleye i inne amerykanskie fury czekaja na chrom ...

PostWysłany: Sob 22 Mar, 08 8:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tez racja. tyle to moge dac za komplet.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński