Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
FOTO malucha Rudego ze zvolenia 2004
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 13 Sty, 09 22:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

stasiu126p napisał:
Temat chyba do zamkniecia

no dokładnie, ale widać zawsze ktoś swoje 5 gr musi dorzucić, doj.eb.ać bo by nie przeżyli dnia bez tego Crazy

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Banan126p (Łódź)

PostWysłany: Wto 13 Sty, 09 22:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak byś nie pisał takich idiotycznych tekstów to by tego nikt nie komentował Evil or Very Mad

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 13 Sty, 09 22:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sory ale jak chcecie sie kłócic to na gg a nie zasmiecacie forum i wszczynacie wojne Twisted Evil
EOT Exclamation

zdjecia dostal, to koniec tematu. //Harnas

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 22 Sty, 09 22:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widziałem ten samochód 3 tygodnie temu, w jakiejś bramie ( na posesji ) praktycznie na rogu ul. Żwirki i Wólczańskiej.

Potrzebne fotki obecnego stanu tego auta ?

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Czw 22 Sty, 09 23:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:
Potrzebne fotki obecnego stanu tego auta ?

Ja poproszę. Zaniedbane?

PostWysłany: Pią 23 Sty, 09 9:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To byly czasy ehhhhhhhh MArchewa Mochu pamietacie Very Happy Manual robił malca pokazał droge Rudemu Szary szalał swoja machina ehhhhhhhh chyba przyjade do Was szatany z Narzczona niebawem Very Happy
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 23 Sty, 09 18:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak. Jest zaniedbany, ale to w ogóle cud, że jeszcze istnieje. To pewnie dzięki tuningowi/remontowi. Jak był malowany - korozja zniknęła i dzięki temu moooooooooooooooże jeszcze ma 2 - 4 lata życia.

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Sob 24 Sty, 09 1:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja widziałem go na początku tygodnia i z dala wyglądał dobrze. Ale cały czas w jednym miejscu.
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński